OTROŠKE ZABAVE

Tu je 2685 izdelkov.

Priredite nepozabno otroško zabavo in praznovanje!

Dekoracija in pripomočki, za praznovanje otroškega rojstnega dne. Izberite vse potrebno v izbranih motivih risanih junakov in se zabavajte!

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Priredite nepozabno otroško zabavo in praznovanje!

Dekoracija in pripomočki, za praznovanje otroškega rojstnega dne. Izberite vse potrebno v izbranih motivih risanih junakov in se zabavajte!

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Manj
Več
Prikazanih 1 - 252 of 2685 izdelkov
 • Pink baloni za 1. rojstni dan, 10/1

  Baloni iz lateksa s potiskom številke 1 v pink barvi so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 1. rojstnega dne. Baloni za 1. rojstni dan so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov za 1. rojstni dan.

  4,90 €
 • Pink baloni za 1. rojstni dan, 25/1

  Baloni iz lateksa s potiskom številke 1 v pink barvi so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 1. rojstnega dne. Baloni za 1. rojstni dan so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov za 1. rojstni dan.

  11,90 €
 • Modri baloni za 1. rojstni dan, 10/1

  Baloni iz lateksa s potiskom številke 1 v modri barvi so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 1. rojstnega dne. Baloni za 1. rojstni dan so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov za 1. rojstni dan.

  4,90 €
 • Modri baloni za 1. rojstni dan, 25/1

  Baloni iz lateksa s potiskom številke 1 v modri barvi so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 1. rojstnega dne. Baloni za 1. rojstni dan so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov za 1. rojstni dan.

  11,90 €
 • Pisani baloni za 1. rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni za 1. rojstni dan so namenjeni zabavi oziroma kot dekoracija ob praznovanju 1. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov v pisani barvah.

  4,90 €
 • Pisani baloni za 1. rojstni dan, 25/1

  Pisani baloni za 1. rojstni dan so namenjeni zabavi oziroma kot dekoracija ob praznovanju 1. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov v pisani barvah.

  11,90 €
 • Pisani baloni za 2. rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni za 2. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 2. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov za 2. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

  4,90 €
 • Pisani baloni za 2. rojstni dan, 25/1

  Pisani baloni za 2. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 2. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov za 2. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

  11,90 €
 • Pisani baloni za 3. rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni za 3. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 3. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov za 3. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

  4,90 €
 • Pisani baloni za 3. rojstni dan, 25/1

  Pisani baloni za 3. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 3. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov za 3. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

  11,90 €
 • Pisani baloni za 4. rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni za 4. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 4. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov za 4. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

  4,90 €
 • Pisani baloni za 4. rojstni dan, 25/1

  Pisani baloni za 4. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 4. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov za 4. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

  11,90 €
 • Pisani baloni za 5. rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni za 5. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 5. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov za 5. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

  4,90 €
 • XXL balon številka 1, magenta

  XXL balon v obliki številke 1 magenta barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 1 magenta barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 1, modra

  XXL balon v obliki številke 1 modre barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 1 modre barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 1, zlata

  XXL balon v obliku številke 1 zlate barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 1 zlate barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 1, srebrna

  XXL balon v obliki številke 1 srebrne barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 1 srebrne barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 1, črna

  XXL balon v obliki številke 1 črne barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 1 črne barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 1, pisan

  XXL balon v obliki številke 1 pisane barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke.

  8,10 €
 • XXL balon številka 2, magenta

  XXL balon v obliki številke 2 magenta barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 2 magenta barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 2, modra

  XXL balon v obliki številke 2 modre barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 2 modre barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 2, zlata

  XXL balon v obliki številke 2 zlate je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 2 zlate barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 2, srebrna

  XXL balon v obliki številke 2 srebrne barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 2 srebrne barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 2, črna

  XXL balon v obliki številke 2 črne barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 2 črne barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 2, pisan

  XXL balon v obliki številke 2 pisane barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 2 pisane barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 3, magenta

  XXL balon v obliki številke 3 magenta barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 3 magenta barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 3, modra

  XXL balon v obliki številke 3 modre barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 3 modre barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 3, zlata

  XXL balon v obliki številke 3 zlate barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 3 zlate barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 3, srebrna

  XXL balon v obliki številke 3 srebrne barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 3 srebrne barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 3, črna

  XXL balon v obliki številke 3 črne barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 3 črne barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 3, pisan

  XXL balon v obliki številke 3 pisane barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 3 pisane barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 4, magenta

  XXL balon v obliku številke 4 magenta barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 4 magenta barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 4, modra

  XXL balon v obliki številke 4 modre barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 4 modre barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 4, zlata

  XXL balon v obliku številke 4 zlate barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 4 zlate barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 4, srebrna

  XXL balon v obliku številke 4 srebrne barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 4 srebrne barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 4, črna

  XXL balon v obliku številke 4 črne barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 4 črne barve..

  8,10 €
 • XXL balon številka 4, pisan

  XXL balon v obliku številke 4 pisane barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 4 pisanih barv.

  8,10 €
 • XXL balon številka 5, magenta

  XXL balon v obliki številke 5 magenta barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 5 magenta barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 5, modra

  XXL balon v obliki številke 5 modre barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 5 modre barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 5, zlata

  XXL balon v obliki številke 5 zlate barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 5 zlate barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 5, srebrna

  XXL balon v obliki številke 5 srebrne barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 5 srebrne barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 5, črna

  XXL balon v obliki številke 5 črne barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 5 črne barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 5, pisan

  XXL balon v obliki številke 5 pisane barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 5 pisane barve

  8,10 €
 • XXL balon številka 6, magenta

  XXL balon v obliki številke 6 magenta barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 6 magenta barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 6, moder

  XXL balon v obliki številke 6 modre barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 6 modre barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 6, zlata

  XXL balon v obliki številke 6 zlate barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 6 zlate barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 6, srebrna

  XXL balon v obliki številke 6 srebrne barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 6 srebrne barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 6, črn

  XXL balon v obliki številke 6 črne barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 6 črne barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 6, pisan

  XXL balon v obliki številke 6 pisane barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 6 pisane barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 7, magenta

  XXL balon v obliki številke 7 magenta barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 7 magenta barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 7, moder

  XXL balon v obliki številke 7 modre barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 7 modre barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 7, zlata

  XXL balon v obliki številke 7 zlate barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 7 zlate barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 7, srebrna

  XXL balon v obliki številke 7 srebrne barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 7 srebrne barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 7, črna

  XXL balon v obliki številke 7 črne barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 7 črne barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 7, pisan

  XXL balon v obliki številke 7 pisane barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 7 pisane barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 8, magenta

  XXL balon v obliki številke 8 magenta barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 8 magenta barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 8, moder

  XXL balon v obliki številke 8 modre barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 8 modre barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 8, zlata

  XXL balon v obliki številke 8 zlate barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 8 zlate barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 8, srebrna

  XXL balon v obliki številke 8 srebrne barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 8 srebrne barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 8, črna

  XXL balon v obliku številke 8 črne barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 8 črne barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 8, pisan

  XXL balon v obliki številke 8 pisanih barv je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 8 pisanih barv.

  8,10 €
 • XXL balon številka 9, magenta

  XXL balon v obliki številke 9 magenta barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 9 magenta barve.

  8,10 €
 • XXL balon številka 9, moder

  XXL balon v obliku številke je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke.

  8,10 €
 • XXL balon številka 9, zlata

  XXL balon v obliku številke je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke.

  8,10 €
 • XXL balon številka 9, srebrna

  XXL balon v obliku številke je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke.

  8,10 €
 • XXL balon številka 9, črna

  XXL balon v obliku številke je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke.

  8,10 €
 • XXL balon številka 9, pisan

  XXL balon v obliku številke je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke.

  8,10 €
 • Baloni za rojstvo 10/1, Roza nogice

  Baloni Roza nogice so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za rojstvo otroka motiv Nogic.

  4,90 €
 • Baloni za rojstvo 25/1, Roza nogice

  Baloni Roza nogice so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo deklice se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za rojstvo deklice s potiskom nogic.

  11,90 €
 • Baloni za rojstvo 10/1, Modre nogice

  Baloni za rojstvo Modre nogice so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za rojstvo fantka motiva Modrih nogic.

  4,90 €
 • Baloni za rojstvo 25/1, Modre nogice

  Baloni za rojstvo Modre nogice so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni za rojstvo so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov motiva Modrih nogic.

  11,90 €
 • Baloni za rojstvo 10/1, Rose Deklica sem

  Baloni za rojstvo Deklica sem so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za rojstvo Deklica sem v rose barvi.

  4,90 €
 • Baloni za rojstvo 25/1, Rose Deklica sem

  Baloni za rojstvo Deklica sem so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za rojstvo Deklica sem rose barve.

  11,90 €
 • Baloni za rojstvo 10/1, Robins Egg Fantek sem

  Baloni za rojstvo Fantek sem Robins Egg barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za rojstvo Fantek sem.

  4,90 €
 • Baloni za rojstvo 25/1, Robins Egg Fantek sem

  Baloni za rojstvo Fantek sem v Robbins Egg barvi so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za rojstvo Fantek sem.

  11,90 €
 • Baloni za rojstvo 10/1, Pink deklica sem

  Baloni za rojstvo Deklica sem pink barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za rojstvo z napisom Deklica sem pink barve.

  4,90 €
 • Baloni za rojstvo 25/1, Pink deklica sem

  Baloni za rojstvo Deklica sem v pink barvi so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za rojstvo Deklica sem v pink barvi.

  11,90 €
 • Baloni za rojstvo 10/1, Light Blue Fantek sem

  Baloni za rojstvo Fantek sem Light blue barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov  Fantek sem za rojstvo.

  4,90 €
 • Baloni za rojstvo 25/1, Light Blue Fantek sem

  Baloni za rojstvo Fantek sem Light blue barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Fantek sem za rojstvo otroka.

  11,90 €
 • Baloni za rojstvo 10/1, Its a Girl

  Baloni za rojstvo Its a Girl so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Its a Girl za rojstvo otroka.

  4,90 €
 • Baloni za rojstvo 25/1, Its a Girl

  Baloni za rojstvo Its a Girl so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Its a Girl za rojstvo otroka.

  11,90 €
 • Baloni za rojstvo 10/1, Its a Boy

  Baloni za rojstvo Its a Boy modre barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Its a Boy za rojstvo otroka.

  4,90 €
 • Baloni za rojstvo 25/1, Its a Boy

  Baloni za rojstvo Its a Boy so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov modrih balonov Its a Boy za rojstvo otroka.

  11,90 €
 • Baloni za rojstvo 10/1, Pink Baby Moon

  Baloni za rojstvo Baby Moon pink barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Pink Baby Moon za rojstvo otroka.

  5,50 €
 • Baloni za rojstvo 25/1, Pink Baby Moon

  Baloni za rojstvo Baby Moon pink barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Pink Baby Moon za rojstvo otroka.

  13,50 €
 • Baloni za rojstvo 10/1, Moder Baby Moon

  Baloni za rojstvo Baby Moon modre barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Baby Moon modre barve za rojstvo otroka.

  5,50 €
 • Baloni za rojstvo 25/1, Moder Baby Moon

  Baloni za rojstvo Baby Moon modre barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Baby Moon modre barve za rojstvo otroka.

  13,50 €
 • Baloni za rojstvo 10/1, Tiny Baby Girl

  Baloni za rojstvo Tiny Baby Girl so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Tiny Baby Girl za rojstvo otroka.

  6,50 €
 • Baloni za rojstvo 25/1, Tiny Baby Girl

  Baloni za rojstvo Tiny Baby Girl so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Tiny Baby Girl za rojstvo otroka.

  15,90 €
 • Baloni za rojstvo 10/1, Tiny Baby Boy

  Baloni za rojstvo Tiny Baby Boy so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Tiny Baby Boy za rojstvo otroka.

  6,50 €
 • Baloni za rojstvo 25/1, Tiny Baby Boy

  Baloni za rojstvo Tiny Baby Boy so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Tiny Baby Boy za rojstvo otroka.

  15,00 €
 • Baloni za rojstvo 10/1, He or She

  Baloni za rojstvo He or She so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka ali deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov He or She za rojstvo otroka.

  4,90 €
 • Baloni za rojstvo 25/1, He or She

  Baloni za rojstvo He or She so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka ali deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov He or She za rojstvo otroka.

  11,90 €
 • Baloni za rojstvo 10/1, Baby Girl Dots

  Baloni za rojstvo Baby Girl Dots so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Baby Girl Dots za rojstvo otroka.

  4,90 €
 • Baloni za rojstvo 25/1, Baby Girl Dots

  Baloni za rojstvo Baby Girl Dots so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Baby Girl Dots za rojstvo otroka.

  11,90 €
 • Baloni za rojstvo 25/1, Baby Girl Stars

  Baloni za rojstvo Baby Girl Stars so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Baby Girl Stars za rojstvo otroka.

  11,90 €
 • Baloni za rojstvo 10/1, Žirafica modri

  Baloni za rojstvo Žirafica v modri barvi so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Žirafica modre barve za rojstvo otroka.

  5,50 €
 • Baloni za rojstvo 25/1, Žirafica modri

  Baloni za rojstvo motiv Žirafa modre barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Žirafa modre barve za rojstvo otroka.

  12,50 €
 • Baloni za rojstvo 10/1, Oblačilca modri

  Baloni za rojstvo Oblačilca v modri barvi so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Modra oblačilca za rojstvo otroka.

  5,50 €
 • Baloni za rojstvo 10/1, Oblačilca pink

  Baloni za rojstvo motiv Oblačilca pink barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Pink oblačilca za rojstvo otroka.

  5,50 €
 • Baloni za rojstvo 25/1, Oblačilca pink

  Baloni za rojstvo Oblačilca pink barve so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Pink oblačilca za rojstvo otroka.

  12,50 €
 • Baloni za rojstvo 10/1, Slončki Baby Shower

  Baloni za Baby Shower Slončki so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Baby Shower Slončki za rojstvo otroka.

  4,90 €
 • Baloni za rojstvo 25/1, Slončki Baby Shower

  Baloni za rojstvo motiv Baby Shower Slončki so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Baby Shower Slončki za rojstvo otroka.

  11,90 €
 • Balon za rojstvo, Baby Girl Dots

  Folija balon za rojstvo otroka Baby Girl Dots je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Baby Girl Dots

  3,90 €
 • Balon za rojstvo, Baby Boy Dots

  Folija balon za rojstvo otroka Baby Boy Dots je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Baby Boy Dots

  3,90 €
 • Balon za rojstvo, Girl Bottle

  Folija balon za rojstvo otroka Girl Bottle je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Girl Bottle

  3,90 €
 • Balon za rojstvo, Boy Bottle

  Folija balon za rojstvo otroka Boy Bottle je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Boy Bottle.

  3,90 €
 • Balon za rojstvo, Štorklja deklica

  Folija balon za rojstvo otroka Štorklja deklica je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Štorklja deklica

  3,90 €
 • Balon za rojstvo, Pink oblekice

  Folija balon za rojstvo otroka Pink oblekice je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Pink oblekice

  3,90 €
 • Balon za rojstvo, Modre oblekice

  Folija balon za rojstvo otroka Modre oblekice je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Modre oblekice.

  3,90 €
 • Balon za rojstvo, Roza slonček

  Folija balon za rojstvo otroka Roza slonček je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Roza slonček.

  3,90 €
 • Balon za rojstvo, Moder slonček

  Folija balon za rojstvo otroka Moder slonček je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiv Moder slonček.

  3,90 €
 • Balon za rojstvo, Roza sovica

  Folija balon za rojstvo otroka Roza sovica je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Roza sovica.

  3,90 €
 • Balon za rojstvo, Little Man

  Folija balon za rojstvo otroka Little Man je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Little Man.

  3,90 €
 • Balon za rojstvo, Welcome Baby Živali

  Folija balon za rojstvo otroka Welcome Baby je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Welcome Baby.

  3,90 €
 • Balon za rojstvo, Baby Girl Metuljčki

  Folija balon za rojstvo otroka Baby Girl Metuljčki je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Baby Girl Metuljčki.

  3,90 €
 • Balon za rojstvo, Baby Boy Metuljčki

  Folija balon za rojstvo otroka Baby Boy Metuljčki je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Baby Boy Metuljčki.

  3,90 €
 • Balon za rojstvo, Its a Girl Nogice

  Folija balon za rojstvo otroka Its a Girl je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Its a Girl.

  3,90 €
 • Balon za rojstvo, Its a Boy Nogice

  Folija balon za rojstvo otroka Its a Boy Nogice je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Its a Boy Nogice.

  3,90 €
 • Balon za rojstvo, Baby Girl Stars

  Folija balon za rojstvo otroka Baby Girl Stars je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Baby Girl Stars.

  3,90 €
 • Balon za rojstvo, Girl Soft Pony

  Folija balon za rojstvo otroka Baby Girl Soft Pony je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Baby Girl Soft Pony.

  3,90 €
 • Balon za rojstvo, Boy Soft Giraffe

  Folija balon za rojstvo otroka Boy Soft Giraffe je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Boy Soft Giraffe.

  3,90 €
 • Balon za rojstvo, Baby Boy Shoes

  Folija balon za rojstvo otroka Baby Boy Shoes je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiva Baby Boy Shoes.

  3,90 €
 • Balon za rojstvo, Its a Boy Mesec

  Folija balon za rojstvo otroka Its a Boy Mesec je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiva Baby Boy Mesec.

  3,90 €
 • Balon za rojstvo, Yep! Fantek sem

  Folija balon za rojstvo otroka Yep Fantek sem je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiva Yep Fantek sem.

  3,90 €
 • Balon za rojstvo, Pink Precious Moments

  Folija balon za rojstvo otroka Pink Moments je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiva Pink Precious Moments.

  3,90 €
 • Balon za rojstvo, Girl Rachel Ellen

  Folija balon za rojstvo otroka Girl Rachel Ellen je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiva Girl Rachel Ellen.

  3,90 €
 • Balon za rojstvo, Baby Boy Buggy

  Folija balon za rojstvo otroka Baby Boy Buggy je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiva Baby Boy Buggy.

  3,90 €
 • Balon za rojstvo, Welcome Baby

  Folija balon za rojstvo otroka Welcome Baby je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 40 x 60 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiva Welcome Baby.

  6,20 €
 • Balon za rojstvo, Pink Steklenička

  Folija balon za rojstvo otroka Pink steklenička je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 33 x 79 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki pink stekleničke.

  6,20 €
 • Balon za rojstvo, Modra Steklenička

  Folija balon za rojstvo otroka Modra steklenička je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 33 x 79 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki stekleničke modre barve.

  6,20 €
 • Balon za rojstvo, Pink Stopalo

  Folija balon za rojstvo otroka Pink stopalo je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice- Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 58 x 82 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon oblike stopala pink barve.

  6,20 €
 • Balon za rojstvo, Modro Stopalo

  Folija balon za rojstvo otroka Modro stopalo je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 58 x 82 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiva stopala modre barve.

  6,20 €
 • Balon za rojstvo, Baby Girl Dudka

  Folija balon za rojstvo otroka Baby Girl Dudka je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 56 x 74 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Baby Girl Dudka.

  10,90 €
 • Balon za rojstvo, Baby Boy Dudka

  Folija balon za rojstvo otroka Baby Boy Dudka je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 56 x 74 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki modre dudke.

  10,90 €
 • Balon za rojstvo, Pink leteča štorklja

  Folija balon za rojstvo otroka Leteča štorklaj pink barve je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 58 x 81 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki štorklje pink barve.

  16,20 €
 • Balon za rojstvo, Modra leteča štorklja

  Folija balon za rojstvo otroka Modra leteča štorklja je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 58 x 81 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balonv obliki štorklje modre barve.

  16,20 €
 • Balon za rojstvo, Pink otroški voziček

  Folija balon za rojstvo otroka Pink voziček je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 79 x 71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki vozička pink barve.

  7,90 €
 • Balon za rojstvo, Moder otroški voziček

  Folija balon za rojstvo otroka Moder voziček je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 79 x 71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon oblike vozička modre barve.

  7,90 €
 • Balon za rojstvo, Velika pink zvezda

  Folija balon za rojstvo otroka Pink zvezda je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 90 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki zvezde pink barve.

  10,90 €
 • Balon za rojstvo, Velika modra zvezda

  Folija balon za rojstvo otroka Modra zvezda je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 90 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki zvezde modre barve.

  10,90 €
 • Pisani baloni za 5. rojstni dan, 25/1

  Pisani baloni za 5. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 5. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov za 5. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

  11,90 €
 • Pisani baloni za 6. rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni za 6. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 6. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov za 6. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

  4,90 €
 • Pisani baloni za 6. rojstni dan, 25/1

  Pisani baloni za 6. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 6. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov za 6. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

  11,90 €
 • Pisani baloni za 7. rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni za 7. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 7. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov za 7. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

  4,90 €
 • Pisani baloni za 7. rojstni dan, 25/1

  Pisani baloni za 7. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 7. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov za 7. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

  11,90 €
 • Pisani baloni za 8. rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni za 8. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 8. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov za 8. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

  4,90 €
 • Pisani baloni za 8. rojstni dan, 25/1

  Pisani baloni za 8. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 8. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov za 8. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

  11,90 €
 • Pisani baloni za 9. rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni za 9. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 9. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov za 9. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

  4,90 €
 • Pisani baloni za 9. rojstni dan, 25/1

  Pisani baloni za 9. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 9. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov za 9. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

  11,90 €
 • Pisani baloni za 10. rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni za 10. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 10. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov za 10. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

  4,90 €
 • Pisani baloni za 10. rojstni dan, 25/1

  Pisani baloni za 10. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 10. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov za 10. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

  11,90 €
 • Pisani baloni za 1. rojstni dan, 6/1

  Pisani baloni za 1. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov za 1. rojstni dan. Lateks baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

  3,40 €
 • Pisani baloni za 2. rojstni dan, 6/1

  Pisani baloni za 2. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov za 2. rojstni dan. Lateks baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

  3,40 €
 • Pisani baloni za 3. rojstni dan, 6/1

  Pisani baloni za 3. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov za 3. rojstni dan. Lateks baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

  3,40 €
 • Pisani baloni za 4. rojstni dan, 6/1

  Pisani baloni za 4. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov za 4. rojstni dan. Lateks baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

  3,40 €
 • Pisani baloni za 5. rojstni dan, 6/1

  Pisani baloni za 5. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov za 5. rojstni dan. Lateks baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

  3,40 €
 • Pisani baloni za 6. rojstni dan, 6/1

  Pisani baloni za 6. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov za 6. rojstni dan. Lateks baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

  3,40 €
 • Pisani baloni za 7. rojstni dan, 6/1

  Pisani baloni za 7. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov za 7. rojstni dan. Lateks baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

  3,40 €
 • Pisani baloni za 8. rojstni dan, 6/1

  Pisani baloni za 8. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov za 8. rojstni dan. Lateks baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

  3,40 €
 • Pisani baloni za 9. rojstni dan, 6/1

  Pisani baloni za 9. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov za 9. rojstni dan. Lateks baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

  3,40 €
 • Pisani baloni za 10. rojstni dan, 6/1

  Pisani baloni za 10. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov za 10. rojstni dan. Lateks baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

  3,40 €
 • Baloni za 1. rojstni dan, Veriga 10/1

  Pisani baloni za 1. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 10 veriga balonov.

  7,00 €
 • Baloni za 1. rojstni dan, Veriga 25/1

  Pisani baloni za 1. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 25 veriga balonov.

  15,20 €
 • Baloni za 2. rojstni dan, Veriga 10/1

  Pisani baloni za 2. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 10 veriga balonov.

  7,00 €
 • Baloni za 2. rojstni dan, Veriga 25/1

  Pisani baloni za 2. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 25 veriga balonov.

  15,00 €
 • Baloni za 3. rojstni dan, Veriga 10/1

  Pisani baloni za 3. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 10 veriga balonov.

  7,00 €
 • Baloni za 3. rojstni dan, Veriga 25/1

  Pisani baloni za 3. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 25 veriga balonov.

  15,20 €
 • Baloni za 4. rojstni dan, Veriga 10/1

  Pisani baloni za 4. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 10 veriga balonov.

  7,00 €
 • Baloni za 4. rojstni dan, Veriga 25/1

  Pisani baloni za 4. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 25 veriga balonov.

  15,20 €
 • Baloni za 5. rojstni dan, Veriga 10/1

  Pisani baloni za 5. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 10 veriga balonov.

  7,00 €
 • Baloni za 5. rojstni dan, Veriga 25/1

  Pisani baloni za 5. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 25 veriga balonov.

  15,20 €
 • Baloni za 6. rojstni dan, Veriga 10/1

  Pisani baloni za 6. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 10 veriga balonov.

  7,00 €
 • Baloni za 6. rojstni dan, Veriga 25/1

  Pisani baloni za 6. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 25 veriga balonov.

  15,20 €
 • Baloni za 7. rojstni dan, Veriga 10/1

  Pisani baloni za 7. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 10 veriga balonov.

  7,00 €
 • Baloni za 7. rojstni dan, Veriga 25/1

  Pisani baloni za 7. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 25 veriga balonov.

  15,20 €
 • Baloni za 8. rojstni dan, Veriga 10/1

  Pisani baloni za 8. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 10 veriga balonov.

  7,00 €
 • Baloni za 8. rojstni dan, Veriga 25/1

  Pisani baloni za 8. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 25 veriga balonov.

  15,20 €
 • Baloni za 9. rojstni dan, Veriga 10/1

  Pisani baloni za 9. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 10 veriga balonov.

  7,00 €
 • Baloni za 9. rojstni dan, Veriga 25/1

  Pisani baloni za 9. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 25 veriga balonov.

  15,20 €
 • Baloni za 10. rojstni dan, Veriga 10/1

  Pisani baloni za 10. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 10 veriga balonov.

  7,00 €
 • Baloni za 10. rojstni dan, Veriga 25/1

  Pisani baloni za 10. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 25 veriga balonov.

  15,20 €
 • Krožniki Sovice 23 cm, 8/1

  Krožniki Sovice so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so iz kartona in so velikosti 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov s potiskom motiva Sovica.

  3,40 €
 • Kozarčki Sovice 250 ml, 8/1

  Kozarčki Sovice so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki imajo volumen 250 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov s potiskom motiva sovic.

  2,90 €
 • Serviete Sovice 33x33 cm, 20/1

  Prtički Sovice so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstega dne. Prtički so velikosti 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Sovice

  3,40 €
 • Party klobučki Sovice, 8/1

  Party klobučki Sovice so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki so narejeni iz tršega kartona in imajo pitisk sovic. Zraven so dodane elastike za lažje prilagajanje glavi. V paketu prejmete 8 party klobučkov motiv Sovic.

  3,60 €
 • Prt Sovice

  Prt Sovice je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz PVC in je narejen s potiskom motiva Sovic. V paketu prejmete prt Sovice velikosti 120x180 cm.

  5,30 €
 • Vabila Sovice, 8/1

  Vabila Sovice so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so narejena s potiskom motiva Sovic. Zraven vabil so priložene bele ovojnice. V paketu prejmete 8 vabil Sovice.

  5,20 €
 • Transparent Sovice

  Transparent Sovica je namenjen okrasitvi prostora za praznovanje otroškega rojstnega dne. Transparent je iz papirja in je dolžine 180x15 cm. Transparent je narejen v obliki napisa Happy Birthday z dodanimi liki Sovice.

  4,30 €
 • Party piščalke Sovice, 6/1

  Party piščalke Sovice so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Piščalke so narejene s potiskom motiva sovic. Ko piščalko pihnemo je končna dolžina le te 30 cm. V paketu prejmete 6 piščalk Sovice.

  3,90 €
 • Slamice Sovice, 8/1

  Slamice Sovice so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Slamice za otroško praznovanje so velikosti 24 cm. Slamice so narejene s potiskom motiva sovic. V paketu prejmete 8 slamic Sovice.

  2,60 €
 • Svečke Sovice, 8/1

  Svečke Sovice so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Svečke so narejene s potiskom motiva sovic. V paketu prejmete 4 svečke sovice za pravo otroško zabavo.

  3,60 €
 • Krožniki Mia in jaz, 23 cm, 8/1

  Krožniki Mia in jaz so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so iz tršega papirja in so velikosti 23 cm. Krožniki so narejeni s potiskom motiva Mia in jaz. V paketu prejmete 8 krožnikov Mia in jaz.

  3,40 €
 • Kozarčki Mia in Jaz, 200 ml, 8/1

  Kozarčki Mia in jaz so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so iz pvc in imajo volumen 200 ml. Kozarčki so narejeni s potiskom motiva Mia in jaz. V paketu prejmete 8 kozarčkov Mia in jaz.

  2,50 €
 • Serviete Mia in jaz 17x17 cm, 20/1

  Serviete Mia in jaz so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejene s potiskom motiva Mia in jaz. Velikost serviet je 17x17 cm. V paketu prejmete 20 serviet Mia in jaz.

  3,20 €
 • Prt Mia in jaz

  Prt Mia in jaz je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz pvc in je narejen s potiskom motiva Mia in jaz. Velikost prta Mia in jaz je 120x180 cm.

  5,20 €
 • Slamice Mia in jaz, 6/1

  Slamice Mia in jaz so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Slamice so velikosti 25 cm in so narejene z motivom Mia in jaz. V paketu prejmete 6 slamic Mia in jaz.

  3,40 €
 • Zastavice Mia in jaz

  Zastavice Mia in jaz so namenjene kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Dolžina zastavic Mia in jaz je 230 cm. Zastavice so potiskane obojestransko z motivom Mie.

  2,90 €
 • Transparent Mia in jaz

  Transparent Mia in jaz je namenjen dekoraciji ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent je dolžine 150 x 23 cm. Transparent je narejen z napisom Happy Birthday in motivom Mia in jaz.

  6,90 €
 • Vabila Mia in jaz, 6/1

  Vabila Mia in jaz so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so narejena s potiskom motiva Mia in jaz. Velikost vabil je 14x9 cm, prav tako so zraven priložene ovojnice v roza barvi. V paketu prejmete 6 vabil Mia in jaz.

  2,90 €
 • Maske Mia in jaz, 6/1

  Maske Mia in jaz so namenjene zabavi na praznovanju otroškega rojstnega dne. Maske so narejene iz tršega kartona in so narejene s potiskom motiva Mia in jaz. V paketu prejmete 6 mask Mia in jaz.

  3,60 €
 • Tiare Mia in jaz, 6/1

  Tiare Mia in jaz so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Tiare so sestavljene iz tršega kartona in so narejene s potiskom motiva Mia in jaz V paketu prejmete 6 tiar Mia in jaz.

  4,50 €
 • Krožniki Čebelica Maja 23 cm, 8/1

  Krožniki Čebelica Maja so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so sestavljeni iz tršega papirja in so potiskani z motivom Čebelice Maje. Velikost krožnikov Čebelica Maja je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Čebelica Maja.

  3,10 €
 • Kozarčki Čebelica Maja 250 ml, 8/1

  Kozarčki Čebelica Maja so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja in imajo potisk z motivom Čebelice Maje. Volumen kozarčkov je 250 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Čebelice Maje.

  2,60 €
 • Serviete Čebelica Maja 33x33 cm, 20/1

  Serviete Čebelica Maja so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejene s potiskom motiva Čebelice Maje. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Čebelica Maja.

  3,30 €
 • Prt Čebelica Maja

  Prt Čebelica Maja je namenjen dekoraciji ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je narejen s potiskom motiva Čebelice Maje. Prt je iz pvc in je velikosti 120x180 cm.

  5,80 €
 • Party klobučki Čebelica Maja, 6/1

  Klobučki Čebelica Maja so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki so narejeni iz tršega kartona in potiskom motiva čebelice Maje. V paketu prejmete 6 party klobučkov Čebelice Maje.

  3,10 €
 • Transparent Čebelica Maja

  Transparent Čebelica Maja je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent je narejen z napisom Happy Birthday in motivom Čebelice Maje. Transparent je velikosti 180x15 cm. Transparent Čebelica Maja je iz tršega papirja.

  5,10 €
 • Party piščalke Čebelica Maja, 6/1

  Party Piščalke Čebelica Maja so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Piščalke so velikosti 10 cm. V paketu prejmete 10 party piščalk z motivom čebelice Maje.

  4,10 €
 • Slamice Čebelica Maja, 8/1

  Slamice Čebelica Maja so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Slamice so narejene s potiskom motiva iz risanke o čebelici Maji. Velikost slamic je 24 cm. V paketu prejmete 8 slamic Čebelica Maja.

  3,40 €
 • Vabila Čebelica Maja, 6/1

  Vabila Čebelica Maja so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Velikost vabil s potiskom motiva Čebelice Maje je 8x14 cm. Zraven vabil so priložene tudi ovojnice v beli barvi. V paketu prejmete 6 vabil Čebelica Maja.

  2,90 €
 • Svečke Čebelica Maja, 4/1

  Svečke Čebelica Maja so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Svečke so narejene z motivom likov iz risanke Čebelica Maja. Velikost svečk je 7 cm. V paketu prejmete 4 svečke Čebelica Maja.

  3,50 €
 • Krožniki Sofija Prva 20 cm, 8/1

  Krožniki Sovija Prva so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so iz tršega papirja in so narejeni s potiskom motiva Sofije Prve. Velikost krožnikov je 20 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Sofija Prva.

  2,70 €
 • Krožniki Sofija Prva 23 cm, 8/1

  Krožniki Sovija Prva so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so iz tršega papirja in so narejeni s potiskom motiva Sofije Prve. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Sofija Prva.

  3,40 €
 • Kozarčki Sofija Prva 200 ml, 8/1

  Kozarčki Sofija Prva so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so iz pvc, narejeni s potiskom motiva Sofije Prve. Volumen kozarčkov je 200 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Sofija Prva.

  2,50 €
 • Serviete Sofija Prva 33x33 cm, 20/1

  Serviete Sofija Prva so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so iz papirja in so narejene s potiskom motiva Sofija Prva. Serviete so velikosti 33x 33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Sofija Prva.

  3,10 €
 • Slamice Sofija Prva, 6/1

  Slamice Sofija prva so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. V paketu prejmete 6 slamic velikosti 25 cm.

  3,40 €
 • Svečka Sofija Prva

  Svečka Sofija prva je namenjena kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Svečka je narejena z motivom risane junakinje Sofije Prve. V paketu prejmete svečko Sofija Prva, velikosti 9x7,5 cm.

  4,40 €
 • Vabila Sofija Prva, 6/1

  Vabila Sofija Prva so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so velikosti 14x9 cm in so narejena s potiskom risane junakinje Sofije Prve. Zraven so prav tako priložene ovojnice v magenta barvi. V paketu prejmete 6 vabil Sofija Prva.

  3,10 €
 • Transparent Sofija Prva HB

  Transparent Sofija Prva je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent je sestavljen z napisom Happy Birthday in motivom Sofije Prve. Transparent je narejen iz tršega papirja. Dimenzija transparenta je 150x23 cm.

  7,80 €
 • Zastavice Sofija Prva

  Zastavice Sofija prva so namenjene okrasitvi prostora za praznovanje otroškega rojstnega dne. Zastavice so iz pvc, tako, da jih lahko uporabite za okrasitev znotraj ali zunaj. Dolžina zastavic je 230 cm. Zastavice Sofija Prva so potiskane obojestransko.

  2,90 €
 • Maske Sofija Prva, 6/1

  Maske Sofija Prva so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Maske so narejene iz tršega papirja in so opremljene z elastiko. V paketu prejmete 6 mask Sofije Prve.

  4,10 €
 • Baloni Sofija Prva 28 cm, 10/1

  Baloni Sofija Prva so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so narejeni s potiskom risane junakinje Sofije Prve. Velikost lateks balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov v pink, lila in wild berry barvi.

  6,50 €
 • Baloni Sofija Prva 28 cm, 25/1

  Baloni Sofija Prva so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so narejeni s potiskom risane junakinje Sofije Prve. Velikost lateks balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov v pink, lila in wild berry barvi.

  15,90 €
 • Baloni Sofija Prva Happy Birthday 28 cm, 10/1

  Baloni Sofija Prva so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so narejeni s potiskom risane junakinje Sofije Prve. Velikost lateks balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov v pink, lila in wild berry barvi.

  6,50 €
 • Baloni Sofija Prva Happy Birthday 28 cm, 25/1

  Baloni Sofija Prva so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so narejeni s potiskom risane junakinje Sofije Prve. Velikost lateks balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov v pink, lila in wild berry barvi.

  15,90 €
 • Krožniki Frozen II 20 cm

  Krožniki Frozen II so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki motiva Frozen so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov Frozen II je 20 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov motiva Frozen.

  2,90 €
 • Krožniki Frozen II 23 cm

  Krožniki Frozen II so namenjeni kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki motiva Frozen II so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov Frozen je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Frozen II.

  3,80 €
 • Kozarčki Frozen II 200 ml

  Kozarčki motiva Frozen II so namenjeni kot dodatek k praaznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki Frozen so narejeni iz tršega papirja. Volumen kozarčkov Frozen II imajo volumen 200 ml. V paketu prejmete 8 papirnatih kozarčkov Frozen II.

  2,60 €
 • Serviete Frozen II 33x33 cm

  Serviete Frozen II so namenjene kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete s potiskom motiva Frozen II so narejene iz tršega papirja. Velikost serviet Frozen II je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet motiva Frozen II.

  3,40 €
 • Papirnate slamice Frozen II

  Slamice motiva Frozen II so namenjene kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Slamice Frozen so narejene iz tršega papirja. Slamice Frozen II imajo dvojni motiv. V paketu prejmete 4 slamice Frozen II.

  2,30 €
 • Zastavice Frozen II

  Zastavice Frozen II so namenjene kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Zastavice so iz pvc in so obojestransko potiskane. Zastavice tako lahko uporabite v notranjih ali zunanjih prostorih. Dolžina zastavic Frozen II je 230 cm.

  3,10 €
 • Transparent Frozen Ice Skating

  Transparent Frozen Ice Skating je namenjen okrasitvi prostora za otroško praznovanje rojstnega dne. Transparent je sestavljen iz tršega papirja in oblikovan z napisom Happy Birthday. Dolžina transparenta Frozen Ice je 213 x 23 cm.

  7,60 €
 • Vabila Frozen Ice Skating, 6/1

  Vabila Frozen Ice Skating so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so narejena z motivom iz Ledenega kraljestva. Velikost vabil Frozen je 12 cm. Prav tako so zraven vabil priložene ovojnice za pošiljanje. V paketu prejmete 6 vabil Frozen Ice Skating.

  5,10 €
 • Otroški klobučki Frozen II

  Otroški klobučki Motiva Frozen II so namenjeni kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki Frozen II so narejeni iz tršega papirja. V paketu prejmete 6 otroških klobučkov Frozen II.

  2,90 €
 • Svečke Ledeno kraljestvo, 4/1

  Svečke Ledeno kraljestvo so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Svečke so narejene z motivom risanih junakov iz Ledenega kraljestva. Velikost svečk Ledeno kraljestvo je 2,5x4 cm. V paketu prejmete 4 svečke Ledeno kraljestvo.

  3,20 €
 • Vratni plakat Ledeno kraljestvo

  Vratni plakat Ledeno kraljestvo je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Plakat je iz pvc in je velikosti 76x152 cm, ter se lahko obesi na različne lokacije. Plakat je narejen s potiskom motiva risanih junakov iz Ledenega kraljestva.

  5,80 €
 • Vrečke za darilca Frozen Ice 6/1

  Vrečke za darilca so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vrečke so iz pvc in so narejene s potiskom motiva iz Ledenega kraljestva. Velikost vrečk je 23x16,5 cm. V paketu prejmete 6 vrečk Ledeno kraljestvo.

  1,60 €
 • Tiare Frozen Ice Skating, 6/1

  Tiare Frozen Ice Skating so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Tiare so narejene iz tršega kartona z dodanimi plastičnimi obročkami. V paketu prejmete 6 tiar Ledeno kraljestvo.

  5,90 €
 • Tiara Ledeno kraljestvo

  Tiara Ledeno kraljestvo je namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Tiara je v srebrni barvi, spredaj posuta z modrimi diamantki. Tiara Ledeno kraljestvo je iz Pvc.

  2,30 €
 • Stenska dekoracija Ledeno kraljestvo

  Stenska dekoracija Ledeno kraljestvo je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Stenska dekoracija je iz pvc in je velikosti 150x 77 cm.

  4,90 €
 • Baloni Frozen Happy Birthday, 10/1

  Baloni Frozen so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom motiva iz Ledenega kraljestva. V paketu prejmete 10 balonov v karibsko in nebeško modri, ter wild berry barvi.

  6,50 €
 • Baloni Frozen Happy Birthday, 25/1

  Baloni Frozen so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom motiva iz Ledenega kraljestva. V paketu prejmete 25 balonov v karibsko in nebeško modri, ter wild berry barvi.

  15,90 €
 • Transparent Ledeno Kraljestvo HB

  Transparent Ledeno kraljestvo je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent je narejen iz tršega papirja in ima obliko napisa Happy Birthday. Velikost transparenta Ledeno kraljestvo je 213x23 cm.

  7,80 €
 • Namizni prt Frozen Ice

  Namizni prt motiva Frozen Ice je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt motiva Frozen je narejen iz pvc. Velikost prta Frozen Ice je 120x180 cm.

  6,40 €
 • Krožniki Ledeno kraljestvo 23 cm, 8/1

  Krožniki Ledeno kraljestvo so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskani z motivom iz Ledenega kraljestva. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Ledeno kraljestvo.

  3,30 €
 • Kozarčki Ledeno kraljestvo 200 ml, 8/1

  Kozarčki Ledeno kraljestvo so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni iz pvc in potiskani z motivom iz Ledenega kraljestva. Volumen kozarčkov je 200 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Ledeno kraljestvo.

  2,50 €
 • Serviete Ledeno kraljestvo 33x33 cm, 20/1

  Serviete Ledeno kraljestvo so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so iz papirja in so narejeni s potiskom motiva iz Ledenega kraljestva. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Ledeno kraljestvo.

  3,20 €
 • Krožniki Paw Patrol 23 cm, 8/1

  Krožniki Paw Patrol so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva Paw Patrol. Velikost krožnikov Paw Patrol je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Paw Patrol.

  3,20 €
 • Kozarčki Paw Patrol 266 ml, 8/1

  Kozarčki Paw Patrol so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva Paw Patrol. Volumen kozarčkov je 266 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Paw Patrol.

  2,60 €
 • Serviete Paw Patrol 33x33 cm, 20/1

  Serviete Paw Patrol so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so iz papirja in narejene s potiskom motiva Paw Patrol. Velikost serviet Paw Patrol je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Paw Patrol.

  3,20 €
 • Prt Paw Patrol

  Prt Paw Patrol je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz pvc in narejen s potiskom motiva Paw Patrol. Velikost prta Paw Patrol je 120x180 cm.

  5,90 €

Nasveti

Obišči kotiček Idej

OTROŠKE ZABAVE

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!