Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 3.5.2021 ne bodo mogoča.

Vsa obstoječa naročila bodo obdelana.

Hvala za razumevanje!

SREBRNA poroka

SREBRNA poroka

Tu je 12 izdelkov.

Pripomočki in darila za praznovanje srebrne poroke.

Izberite med mnogimi izdelki in priredite pravo zabavo.

Tu najdete tudi unikatne ideje za darilo.

Pripomočki in darila za praznovanje srebrne poroke.

Izberite med mnogimi izdelki in priredite pravo zabavo.

Tu najdete tudi unikatne ideje za darilo.

Manj
Več
Prikazanih 1 - 12 of 12 izdelkov
 • Poročni baloni 10/1, Silver Dva srca

  Baloni so namenjeni kot dekoracija ob poročni zabavi. Poročni baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Lateks baloni so narejeni s potiskom poročnega motiva. Poročni baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom. Lateks poročni baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov za poročno praznovanje.

 • Poročni baloni 25/1, Silver Dva srca

  Baloni so namenjeni kot dekoracija ob poročni zabavi. Poročni baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Lateks baloni so narejeni s potiskom poročnega motiva. Poročni baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom. Lateks poročni baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov za poročno praznovanje.

 • Poročna dekoracija, Mini zvončki, srebrni

  Mini srebrni zvončki so namenjeni kot dekoracija na poročni zabavi. V paketu prejmete 12 parov mini srebrnih zvončkov. Skupno število srebrnih zvončkov je 24. Velikost mini srebrnih zvončkov je 12 mm.

 • Poročna dekoracija, Mini prstančki, srebrni

  Srebrni prstančki so namenjeni kot dekoracija na poročni zabavi. Velikost posameznega srebrnega prstančka je 18 mm. V paketu prejmete 24 srebrnih prstančkov za poročno dekoracijo. Prstančki srebrne barve so narejeni iz pvc.

 • Svečke za srebrno poroko 16/1
   

  Zlate svečke so namenjene kot dekoracija ob praznovanju obletnice poroke. Svečke so v srebrni barvi. V paketu prejmete 16 svečk za praznovanje obletnice poroke.

 • Napihnjen Bubble balon Srečna obletnica

  Napihnjen Bubble balon Thank You je namenjen kot dekoracija ob praznovanju obletnice poroke Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 55 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

 • Poročni balonski šopek, Dva srca, srebrni 10/1

  Poročni balonski šopek Dva srca je namenjen kot dekoracija na poročnem praznovanju. Dekoracija vsebuje: -10x lateks balon s potiskom poročnega motiva v velikosti 28 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Baloni so notranje premazani s tekočini Hi Float za daljšo obstojnost! Dekoracija vsebuje trakove in balone z napisom v velikosti 28 cm. Ob naročilo si...

 • Poročni balonski šopek, Dva srca, srebrni 25/1

  Poročni balonski šopek Dva srca je namenjen kot dekoracija na poročnem praznovanju. Dekoracija vsebuje: -25x lateks balon s potiskom poročnega motiva v velikosti 28 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Baloni so notranje premazani s tekočini Hi Float za daljšo obstojnost! Dekoracija vsebuje trakove in balone z napisom v velikosti 28 cm. Ob naročilo si...

 • Folija balon Srebrna poroka

  Folija balon v obliki srčka je namenjen za dekoracijo ob praznovanju srebrne poroke. Balon za srebrno poroko je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Srebrna poroka.

 • Namizni bleščeči konfetki, srebrni

  Namizni konfetki srebrne barve so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Konfetki so okrogli in so srebrne barve. V paketu je 70g srebrnih okroglih konfetkov za dekoracijo. 

 • Metalik baloni s potiskom številke 25, srebrni 6/1

  Metalik baloni s potiskom številke 25 so namenjeni kot dekoracija na srebrni poroki. Baloni so narejeni v srebrni barvi in potiskani s številko 25. Velikost metalik balonov je 30 cm. V paketu prejmete 6 metalik srebrnih balonov s potiskom številke 25.

 • Srebrni lističi vrtnic 100/1

  Lističi vrtnic srebrne barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Lističe oblike vrtnic se lahko posujejo po slavnostni mizi, po Cerkvenih tleh, po slavnostnem prostoru. V paketu prejmete 100 lističev srebrn barve.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!