Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 3.5.2021 ne bodo mogoča.

Vsa obstoječa naročila bodo obdelana.

Hvala za razumevanje!

Zabava v RJAVI

Zabava v RJAVI

Tu je 13 izdelkov.

Popolna namizna in ostala dekoracija v rjavi barvi. Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, servetki, lampijoni in ostalo dekoracijo in si pripravite popolno tematsko zabavo v rjavi barvi.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 13 of 13 izdelkov
 • Krožniki RJAVI 18 cm / 8 kos

  Krožniki rjave barve so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Velikost krožnikov je 18 cm. Krožniki so narejeni iz tršega papirja. V paketu prejmete 8 krožnikov rjave barve.

 • Krožniki RJAVI 18 cm / 20 kos

  Krožniki rjave barve so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Velikost krožnikov je 18 cm. Krožniki so narejeni iz tršega papirja. V paketu prejmete 20 krožnikov rjave barve.

 • Krožniki RJAVI 23 cm / 8 kos

  Krožniki rjave barve so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Velikost krožnikov je 23 cm. Krožniki so narejeni iz tršega papirja. V paketu prejmete 8 krožnikov rjave barve.

 • Krožniki RJAVI 23 cm / 16 kos

  Krožniki rjave barve so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Velikost krožnikov je 23 cm. Krožniki so narejeni iz tršega papirja. V paketu prejmete 16 krožnikov rjave barve.

 • Kozarčki RJAVI 270 ml / 8 kos

  Kozarčki rjave barve so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja rjave barve. Volumen kozarčkov rjave barve je 270 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov.

 • Serviete RJAVE 17x17 cm / 20 kos

  Serviete so namenjene zabavi ob praznovanju rojstnega dne ali kakšne druge zabave. Serviete so velikosti 17x17 cm in so narejeni v rjavi barvi. V paketu prejmete 20 serviet

 • Krožniki 18 cm, Kvadratni Rjavi 16/1

  Krožniki rjave barve kvadratne oblike so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Krožniki so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov rjave barve je 18 cm. V paketu prejmete 16 krožnikov rjave barve.

 • Krožniki 23 cm, Kvadratni Rjavi 14/1

  Krožniki rjave barve kvadratne oblike so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Krožniki so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov rjave barve je 23 cm. V paketu prejmete 14 krožnikov rjave barve.

 • Kozarčki RJAVI 270 ml / 14 kos

  Kozarčki rjave barve so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja rjave barve. Volumen kozarčkov rjave barve je 270 ml. V paketu prejmete 14 kozarčkov.

 • Kozarčki RJAVI 360 ml / 10 kos

  Kozarčki rjave barve so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja rjave barve. Volumen kozarčkov rjave barve je 360 ml. V paketu prejmete 10 kozarčkov.

 • Okrogel namizni pvc prt, rjav

  Okrogel namizni prt je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Prt je narejen iz plastike. Premer prta rjave barve je 213 cm.

 • Eleganten namizni prt krilce, rjav

  Eleganten namizni prt kot krilce je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Elegantno krilo je narejeno iz pvc. Namizno elegantno krilo je narejeno v rjavi barvi. Velikost je 73x426 cm. Namizni prt ni vključen v ponudbo.

 • Pribor - Rjava

  Namizni pribor rjave barve je namenjen kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih.  Pribor je narejen iz pvc v rjavi barvi. Pribor vsebuje 6 vilic, 6 žličk in 6 nožev. Pribor v rjavi barvi se lahko opere in ponovno uporabi.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!