Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 3.5.2021 ne bodo mogoča.

Vsa obstoječa naročila bodo obdelana.

Hvala za razumevanje!

Poročni namizni konfeti

Poročni namizni konfeti

Tu je 29 izdelkov.

V kategoriji lahko izbirate med različnimi namizni vrstami poročnih konfetkov.

Na voljo so vam konfetki različnih barv in oblik, vrtnicami različnih barv.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 29 of 29 izdelkov
 • Poročni konfeti Srca Šampanjec barva

  Poročni konfetki v obliki srčkov so namenjeni kot dekoracija na poročnem praznovanju. Velikost posameznega srčka v barvi šampanjca je 55 mm. V paketu prejmete 50 gramov srčkov.

 • Poročni konfeti Srca, pisani

  Namizni konfeti so namenjeni kot namizna dekoracija na poročnem praznovanju. Konfetki so v pisanih barvah. V paketu prejmete 14 g. poročnih konfetkov cca 300 kos.

 • Poročni namizni konfeti Poročni par

  Konfetki v obliki ženina in neveste. Uporabljamo jih kot dodatke pri dekoriranju. Posujemo jih po prtu in s tem okrasimo mizo, dodamo v kuverto z vabilom ali zahvalo, lepimo na vabila, darila, namizne aranžma. V vrečkici je 14 g konfetkov, cca 300 kos.

 • Poročni namizni konfeti Zlati zvončki

  Konfetki Zlati zvončki so namenjeni kot dekoracija na poročnem praznovanju. Konfeti so narejeni v obliki zvončkov zlate barve. V paketu prejmete 14g konfetkov.

 • Poročni konfeti Srca, zlati

  Namizni konfeti so namenjeni kot namizna dekoracija na poročnem praznovanju. Konfetki so v zlati barvi. V paketu prejmete 14 g. poročnih konfetkov cca 300 kos.

 • Poročni namizni konfeti Srebrni zvončki

  Konfetki Srebrni zvončki so namenjeni kot dekoracija na poročnem praznovanju. Konfeti so narejeni v obliki zvončkov srebrne barve. V paketu prejmete 14g konfetkov.

 • Poročni namizni konfeti Rdeče ustnice

  Rdeči metalik konfetki v obliki ustnic. Uporabljamo jih kot dodatke pri dekoriranju. Posujemo jih po prtu in s tem okrasimo mizo, dodamo v kuverto z vabilom ali zahvalo, lepimo na vabila, darila, namizne aranžmaje,.... V vrečkici je 14 g konfetkov, cca 300 kos    

 • Poročni namizni konfeti Just Married, zlati

  Just Married Gold metalik konfetki. Uporabljamo jih kot dodatke pri dekoriranju. Posujemo jih po prtu in s tem okrasimo mizo, dodamo v kuverto z vabilom ali zahvalo, lepimo na vabila, darila, namizne aranžmaje itd.V vrečkici je 14 g konfetkov, cca 300 kos.

 • Poročni namizni konfeti Just Married, metalik

  Just Married metalik konfetki. Uporabljamo jih kot dodatke pri dekoriranju. Posujemo jih po prtu in s tem okrasimo mizo, dodamo v kuverto z vabilom ali zahvalo, lepimo na vabila, darila, namizne aranžmaje itd.V vrečkici je 14 g konfetkov, cca 300 kos.

 • Namizni bleščeči konfetki, srebrni

  Namizni konfetki srebrne barve so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Konfetki so okrogli in so srebrne barve. V paketu je 70g srebrnih okroglih konfetkov za dekoracijo. 

 • Namizni bleščeči konfetki, zlati

  Namizni konfetki zlate barve so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Konfetki so okrogli in so zlate barve. V paketu je 70g srebrnih okroglih konfetkov za dekoracijo. 

 • Namizni pastelni konfetki, pisani

  Namizni konfetki pisane barve so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Konfetki so okrogli in so pastelno pisane barve. V paketu je 70g pisanih okroglih konfetkov za dekoracijo. 

 • Namizni konfetki, pisani

  Namizni konfetki pisane barve so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Konfetki so okrogli in so pisane barve. V paketu je 70g pisanih okroglih konfetkov za dekoracijo. 

 • Namizni konfetki, rdeči srčki

  Namizni konfetki v obliki rdečih srčkov so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Konfetki so v obliki srčkov rdeče barve. V paketu je 70g konfetkov za dekoracijo. 

 • Srebrni lističi vrtnic 100/1

  Lističi vrtnic srebrne barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Lističe oblike vrtnic se lahko posujejo po slavnostni mizi, po Cerkvenih tleh, po slavnostnem prostoru. V paketu prejmete 100 lističev srebrn barve.

 • Zlati lističi vrtnic 100/1

  Lističi vrtnic zlate barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Lističe oblike vrtnic se lahko posujejo po slavnostni mizi, po Cerkvenih tleh, po slavnostnem prostoru. V paketu prejmete 100 lističev zlate barve.

 • Pink lističi vrtnic 100/1

  Lističi vrtnic pink barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Lističe oblike vrtnic se lahko posujejo po slavnostni mizi, po Cerkvenih tleh, po slavnostnem prostoru. V paketu prejmete 100 lističev pink barve.

 • Rdeči lističi vrtnic 100/1

  Lističi vrtnic rdeče barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Lističe oblike vrtnic se lahko posujejo po slavnostni mizi, po Cerkvenih tleh, po slavnostnem prostoru. V paketu prejmete 100 lističev rdeče barve.

 • Temno rdeči lističi vrtnic 100/1

  Lističi vrtnic temno rdeče barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Lističe oblike vrtnic se lahko posujejo po slavnostni mizi, po Cerkvenih tleh, po slavnostnem prostoru. V paketu prejmete 100 lističev temno rdeče barve.

 • Cream lističi vrtnic 100/1

  Lističi vrtnic cream barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Lističe oblike vrtnic se lahko posujejo po slavnostni mizi, po Cerkvenih tleh, po slavnostnem prostoru. V paketu prejmete 100 lističev cream barve.

 • Nežno pink lističi vrtnic 100/1

  Lističi vrtnic nežno pink barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Lističe oblike vrtnic se lahko posujejo po slavnostni mizi, po Cerkvenih tleh, po slavnostnem prostoru. V paketu prejmete 100 lističev nežno pink barve.

 • Zeleni lističi vrtnic 100/1

  Lističi vrtnic zelene barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Lističe oblike vrtnic se lahko posujejo po slavnostni mizi, po Cerkvenih tleh, po slavnostnem prostoru. V paketu prejmete 100 lističev zelene barve.

 • Beli lističi vrtnic 100/1

  Lističi vrtnic bele barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Lističe oblike vrtnic se lahko posujejo po slavnostni mizi, po Cerkvenih tleh, po slavnostnem prostoru. V paketu prejmete 100 lističev bele barve.

 • Lila lističi vrtnic 100/1

  Lističi vrtnic lila barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Lističe oblike vrtnic se lahko posujejo po slavnostni mizi, po Cerkvenih tleh, po slavnostnem prostoru. V paketu prejmete 100 lističev lila barve.

 • Vijolični lističi vrtnic 100/1

  Lističi vrtnic vijolične barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Lističe oblike vrtnic se lahko posujejo po slavnostni mizi, po Cerkvenih tleh, po slavnostnem prostoru. V paketu prejmete 100 lističev vijolične barve.

 • Sliva lističi vrtnic 100/1

  Lističi vrtnic barva slive so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Lističe oblike vrtnic se lahko posujejo po slavnostni mizi, po Cerkvenih tleh, po slavnostnem prostoru. V paketu prejmete 100 lističev sliva barve.

 • Modri lističi vrtnic 100/1

  Lističi vrtnic modre barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Lističe oblike vrtnic se lahko posujejo po slavnostni mizi, po Cerkvenih tleh, po slavnostnem prostoru. V paketu prejmete 100 lističev modre barve.

 • Svetlo modri lističi vrtnic 100/1

  Lističi vrtnic svetlo modre barve so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Lističe oblike vrtnic se lahko posujejo po slavnostni mizi, po Cerkvenih tleh, po slavnostnem prostoru. V paketu prejmete 100 lističev svetlo modre barve.

 • Belo perje za namizno dekoracijo

  Perje bele barve je namenjeno kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Perje je narejeno v beli barvi in primerno za poroko, rojstne dneve in ostale priložnosti. V paketu prejmete 3 grame belega perja.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!