Zaradi prenove spletne trgovine in dopustov naročila do 18.7.2022 niso možna!

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Top zabava

Helij

Helij

Tu je 4 izdelkov.

Z našim helijem si lahko balone iz lateksa napolnete kar doma! Izbirate lahko med helijem za 30 in med helijem za 50 balonov.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 4 of 4 izdelkov
 • Helij za 30 balonov

  Helij je shranjen v aluminijasti posodi. V posodi je količina helija s katerim lahko napolnete 30 balonov velikosti 23 cm ali 18 balonov velikosti 28 cm. Embalaža je nepovratna. Zraven je priložen tudi pripomoček za lažje polnjenje. Lateks baloni ob polnjenju s helijem v taku držijo med 5 in 7 ur. Ob uporabi premaza Hi float se časovno obdobje lebdenja...

 • Helij za 50 balonov

  Helij je shranjen v aluminijasti posodi. V posodi je količina helija s katerim lahko napolnete 50 balonov velikosti 23 cm ali 30 balonov velikosti 28 cm. Embalaža je nepovratna. Zraven je priložen tudi pripomoček za lažje polnjenje. Lateks baloni ob polnjenju s helijem v taku držijo med 5 in 7 ur. Ob uporabi premaza Hi float se časovno obdobje lebdenja...

 • Set helij, baloni in trakovi

  Komplet vsebuje helij napolnjen v aluminijasto posodo za napolnitev 50 balonov premera 23 cm ali 30 balonov premera 28 cm. -30 raznobarvnih balonov in -30 samozategnih trakov. Velikost raznobarvnih balonov je 28 cm. V paketu prejmete tudi pripomoček za lažje polnjenje balonov.

 • Emulzija Hi Float

  Emulzija Hi Float je namenjena notranjemu mazanju balonov za daljšo obstojnost. V kolikor je balon notranje namazan z emulzijo je obstojen do 20 dni. Količina emulzije je za 100 balonov premera 28 cm. V paketu prejmete tudi pumpico za lažje doziranje.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!