Helij

Helij

Tu je 5 izdelkov.

Z našim helijem si lahko balone iz lateksa napolnete kar doma! Izbirate lahko med helijem za 18 in med helijem za 30 balonov.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 5 of 5 izdelkov
 • Emulzija Hi Float

  Emulzija Hi Float je namenjena notranjemu mazanju balonov za daljšo obstojnost. V kolikor je balon notranje namazan z emulzijo je obstojen do 20 dni. Količina emulzije je za 100 balonov premera 28 cm. V paketu prejmete tudi pumpico za lažje doziranje.

  17,90 €
 • Helij za 18 balonov

  Helij je shranjen v aluminijasti posodi. V posodi je količina helija s katerim lahko napolnete 18 balonov velikosti 28 cm. Embalaža je nepovratna. Zraven je priložen tudi pripomoček za lažje polnjenje.

  49,50 €
 • Helij za 30 balonov

  Helij je shranjen v aluminijasti posodi. V posodi je količina helija s katerim lahko napolnete 30 balonov velikosti 28 cm. Embalaža je nepovratna. Zraven je priložen tudi pripomoček za lažje polnjenje.

  59,50 €
 • Mini Helij

  Mini helij je namenjen polnjenju balona. S prejetim helijem lahko napolnete en lateks balon velikosti 28 cm ali en folija balon velikosti 45 cm. V paketu prejmete tudi slamico za lažjo napolnitev.

  7,90 €
 • Set helij, baloni in trakovi

  Komplet vsebuje helij napolnjen v aluminijasto posodo za napolnitev 30 balonov premera 28 cm. -30 raznobarvnih balonov in -30 samozategnih trakov. Velikost raznobarvnih balonov je 28 cm. V paketu prejmete tidi pripomoček za lažje polnjenje balonov.

  69,90 €

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!