Dandanes je malo takšnih, ki ne pozna junaka Gasilca Sama. Naš junak Gasilec Samo že 30 let navdušuje mlajšo in starejšo populacijo. 
Je junak, ki poskrbi za kakršnokoli reševanje, ne glede nato, ali so liki obstali na skalnem previsu ali ujeti v podzemni jami.
Otroci v mestu vedno vedo, da jih bo naš junak Gasilec Samo rešil, na tak ali drugačen način. Vsakemu pa je tudi znana pesem iz risanke 

… «Ko zasliši zvok siren, šine kakor spodboden. Že v gasilski voz zdrvi, v sedmih trenih odbrzi. Ker Samo gasi, vsak požar in se voz mu blešči, dan na dan, to pač skrito ni, Samo vse pogasi…«

Predstavili vam bomo nekaj glavnih nastopajočih risanih junakov, ki nastopajo v sami risani seriji in seveda je na prvem mestu kar naš glavni junak

slika-galvni-junaki-gasilec-samo.png

1. Gasilec Samo
Gasilec Samo je pogumen skromen in zanesljiv, ki pomaga prebivalcem v mestu Pontypandyu. Prebivalci v mestu točno vedo da za Sama ni nobenih težav in bo razrešil vse. Gasilec Samo vozi gasilsko vozilo imenovano Jupiter, ki je ponos mestne gasilske brigade. Je prijazen in pozoren stric Charliejevim otrokom Sarah in James.
Gasilec Samo je znan po tem, da tudi v najbolj kritičnih trenutkih, ki se zgodijo v risani seriji ohrani trezno glavo.

2. Elvis Cridlington
Tudi Gasilec Elvis je prijazna oseba, ki je pripravljena pomagati vsem. Elvis ima zlato srce in je popolnoma posvečen boju proti požarom. Elvis v risani seriji dela kot vajenec gasilca Sama in se še vedno uči od svojega mentorja. Gasilec Elvis je še vedno v nasprotju od svojega mentorja zelo preplašen.
Gasilec Elvis je navdušen nad glasbo in igra kitaro.

3. Načelnik gasilske postaje Steele
Načelnik gasilske postaje Steele dobesedno ljubi pravila na gasilski postaji. Deluje strogo, vendar ima mehko srce.

Predstavili smo vam tri glavne junake risane serije Gasilec Samo, vendar v sami serije nastopajo še nekateri drugi in sicer Penny Morris, Tom Thomas, Charlie Jones, Sarah in James Jones, ter Norman Price.

V zgornjem sestavku je torej kratek opis priljubljene serije Gasilec Samo. Sedaj pa vam bomo predstavili izdelke Gasilca Sama s katerimi boste pripravili nepozabno praznovanje za otroški rojstni dan.

Še preden pride dan rojstnodnevne otroške zabave lahko poskrbite za presenečenje in sicer z samimi vabili Gasilec Samo, katere odpošljete svojim povabljencem. Vabila Gasilec Samo vsebuje 8 vabil in 8 ovojnic za odpošiljanje. Sama vabila vsebujejo podatke o prejemniku, datumu, času in kraju zabave. Vabila imajo obliko in izgled našega junaka Gasilca Sama.

Zdaj pa pridejo na vrsto izdelki, katere uporabimo na sam dan rojstnodnevnega praznovanja in sicer krožniki Gasilec Samo. Krožniki s potiskom motiva Gasilec Samo so narejeni iz tršega papirja in so velikosti 23 cm. V samem paketu prejmete 8 krožnikov. Krožniki Gasilec Samo so za enkratno uporabo, ter se po uporabi zavržejo in se lahko ponovno reciklirajo.

Poleg krožnikov za popolno rojstnodnevno praznovanje potrebujete tudi kozarčke Gasilec Samo. Sami kozarčki so narejeni iz tršega papirja in v njih se lahko servira tako hladno kot tudi toplejšo pijačo. Kozarčki imajo volumen 266 ml. Prav tako se kozarčki po uporabi zavržejo in posledično reciklirajo. V paketu prejmete 8 kozarčkov s potiskom motiva Gasilec Samo.

Na praznično mizo prav tako sodijo serviete s potiskom motiva Gasilec Samo. Serviete so dvoslojne in so narejene iz papirja. V paketu prejmete 20 serviete motiv Gasilec Samo.

Predstavili smo vam osnovno namizno rojstnodnevno dekoracijo Gasilec Samo, v kolikor pa bi želeli sam rojstni dan posebno nadgraditi, lahko izberete še Slamice Gasilec Samo. Slamice so narejene iz pvc in so opremljene z dodatkom glavnih junakov omenjene risane serije.

Poleg tega ne smemo pozabiti na rojstnodnevne svečke, prav tako narejene v motivu Gasilec Samo. V paketu prejmete 4 svečke in bodo same kot take popestrili vašo torto oziroma torto slavljenca.

Za okrasitev prostora praznovanja pa lahko uporabimo rojstnodnevni transparent in seveda balone. Transparent Gasilec Samo je narejen iz tršega papirja in je dolžine 177 cm. Oblikovan je z napisom Happy Birthday in daje prostoru za praznovanje čudovit izgled.

Omenili smo tudi balone motiv Gasilec Samo. Prostor za praznovanje lahko okrasite s samimi folija baloni. Baloni so sestavljeni iz posebne folije in se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom. Velikost balonov s potiskom motiva Gasilec Samo je 45 cm. En balon je v rdeči barvi, drug pa v modri in z napisom Happy Birthday.

Poleg folija balonov pa za okrasitev prostora dodatno opremite z lateks baloni v rdeči barvi in potiskom gasilskega motiva. Lateks baloni bodo prostoru za praznovanje dali dodaten čar. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Izbirate lahko med 10 ali 25 baloni, seveda pa tudi več, odvisno od velikosti samega prostora. Tudi ti baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

Pravo presenečenje za samega slavljenca pa prihaja čisto na koncu. Sestavljena balonska dekoracija z balonskimi številkami za praznovanje željenega rojstnega dne.
Balonska dekoracija Gasilec Samo za praznovanje rojstnega dne je sestavljena iz xxl balonske številke v velikosti 86 cm, dveh dekoracijskih folija balonov s potiskom motiva Gasilec Samo v velikosti 45 cm in dveh balonov iz folije v obliki zvezd rumene barve. Dekoracijska folija balona sta velikosti 45 cm.

Želimo vam prijetno in nepozabno praznovanje rojstnega dne.

Vaša Top zabava