Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 3.5.2021 ne bodo mogoča.

Vsa obstoječa naročila bodo obdelana.

Hvala za razumevanje!

Zabava v ZELENI

Zabava v ZELENI

Tu je 32 izdelkov.

Popolna namizna in ostala dekoracija v zeleni barvi. Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, servetki, lampijoni in ostalo dekoracijo in si pripravite popolno tematsko zabavo zelene barve.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 32 of 32 izdelkov
 • Krožniki ZELENI 18 cm / 8 kos

  Krožniki zelene barve so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Velikost krožnikov je 18 cm. Krožniki so narejeni iz tršega papirja. V paketu prejmete 8 krožnikov zelene barve.

 • Krožniki ZELENI 18 cm / 20 kos

  Zeleni krožniki so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Krožniki so narejeni iz tršega papirja zelene barve. Velikost zelenih papirnatih krožnikov je 18 cm. V paketu prejmete 20 zelenih krožnikov.

 • Krožniki ZELENI 23 cm / 8 kos

  Krožniki zelene barve so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Krožniki so narejeni iz tršega papirja zelene barve. Velikost papirnatih krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 okroglih krožnikov.

 • Krožniki ZELENI 23 cm / 16 kos

  Krožniki zelene barve so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in so okrogle oblike. Velikost okroglih krožnikov zelene barve je 23 cm. V paketu prejmete 16 zelenih krožnikov.

 • Kvadratni krožniki ZELENI 18 cm / 16 kos

  Zeleni krožniki so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in so kvadratne oblike. Kvadratni zeleni krožniki so velikosti 18 cm. V paketu prejmete 16 zelenih kvadratnih krožnikov.

 • Kvadratni krožniki ZELENI 23 cm / 14 kos

  Krožniki zelene barve so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Krožniki so narejeni iz papirja v kvadratni obliki zelene barve. Velikost zelenih kvadratnih krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 14 krožnikov iz papirja.

 • Kozarčki ZELENI 270 ml / 14 kos

  Kozarčki zelene barve so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja zelene barve. Volumen kozarčkov zelene barve je 270 ml. V paketu prejmete 14 kozarčkov.

 • Kozarčki ZELENI 360 ml / 10 kos

  Kozarčki zelene barve so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja v zeleni barvi. Volumen zelenih kozarčkov je 360 ml. V paketu prejmete 10 papirnatih kozarčkov zelene barve.

 • Serviete ZELENE 16x16 cm / 20 kos

  Serviete zelene barve so namenjene kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Serviete so narejene iz papirja v zeleni barvi. Velikost serviet zelene barve je 16x16 cm. V paketu prejmete 20 serviet zelene barve.

 • Pribor - ZELENA

  Namizni pribor zelene barve je namenjen kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih.  Pribor je narejen iz pvc v zeleni barvi. Pribor vsebuje 6 vilic, 6 žličk in 6 nožev. Pribor v zeleni barvi se lahko opere in ponovno uporabi.

 • Dekorativna pahljača 3/1, Zelena

  Dekorativna pahljača je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Ob odprtju embalaže izdelek razprete in dobite pravo barvno dekoracijo. Velikost posamezne dekorativne pahljače je 15,2 cm. V paketu prejmete 3 dekorativne zelene pahljače na vrvici.

 • Zelena dekorativna pahljača 40,6 cm

  Dekorativna pahljača je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Ob odprtju embalaže izdelek razprete in dobite pravo barvno dekoracijo. Velikost dekorativne pahljače je 40,6 cm. V paketu prejmete zeleno dekorativno pahljačo na vrvici.

 • Lampijon 25 cm, zelen

  Lampijon je namenjen okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Lampijon ima premer 25 cm. Ne vsebuje nastavka za sveče. Lampijon je v zeleni barvi.

 • Puff Pom zelen lampijon

  Puff Pom lampijon je namenjen okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Premer lampijona je 40,6 cm. Zraven je dodana vrvica in navodila. Puff Pom lampijon je zelene barve.

 • Lampijon s satovjem, zelen

  Lampijon je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Lampijon ima obliko satovja in je velikosti 20,3cm. Lampijon v obliki satovja je zelene barve.

 • Girlanda z mini lampijoni, zelena

  Girlanda z mini lampijoni je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju. Posamezen lampijon je velikosti 7 cm. Dolžina girlande je 213 cm. Sestava girlande je iz tršega papirja. Girlanda z mini lampijoni je zelene barve.

 • Girlanda s pikami, zelena

  Girlanda s pikami je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Dolžina girlande je 274 cm. Pike so v treh različnih velikostih. Girlanda s pikami je v zeleni barvi.

 • ZELEN trak, pike in črte

  Trak z zelenimi pikami in črtami, je namenjen okrasitvi prostora za praznovanje rojstnega dne. V paketu prejmete trak z okraski, ki je obojestransko potiskan s pikami in črtami. Trak je iz papirja, primeren za notranjo uporabo. Dolžina traku je 330 cm.

 • Svečke z bleščicami v svetlo zeleni barvi

  Bleščeče svečke so namenjene kot dekoracija na zabavi ob različnih priložnostih. Svečke so velikosti 15,5 cm z dodanimi belimi nastavki. V paketu prejmete 10 svečk.

 • Magične svečke z nastavki, zelena

  Magične svečke z nastavki so namenjene kot dekoracija ob praznovanju tako odraslega, kot otroškega rojstnega dne. Magične svečke zelene barve so narejene na način, ko že ugasnejo se ponovno prižgejo nazaj. Svečke za dekoracijo in praznovanje imajo dodane nastavke v beli barvi. Velikost posamezne magične svečke je 15,5 cm. V paketu prejmete 10 magičnih...

 • Magične svečke z nastavki, svetlo zelena

  Magične svečke z nastavki so namenjene kot dekoracija ob praznovanju tako odraslega, kot otroškega rojstnega dne. Magične svečke zelene barve so narejene na način, ko že ugasnejo se ponovno prižgejo nazaj. Svečke za dekoracijo in praznovanje imajo dodane nastavke v beli barvi. Velikost posamezne magične svečke je 15,5 cm. V paketu prejmete 10 magičnih...

 • Namizni prt zelene barve

  Namizni prt je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Prt zelene barve je narejen iz pvc. Velikost prta zelene barve je 135x170 cm. Prt je za večkratno uporabo.

 • Namizni prt svetlo zelene barve

  Namizni prt je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Prt svetlo zelene barve je narejen iz pvc. Velikost prta zelene barve je 135x170 cm. Prt je za večkratno uporabo.

 • Kozarčki SVETLO ZELENI 270 ml / 8 kos

  Kozarčki svetlo zelene barve so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja svetlo zelene barve. Volumen kozarčkov svetlo zelene barve je 270 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov.

 • Pribor - SVETLO ZELENA

  Namizni pribor svetlo zelene barve je namenjen kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih.  Pribor je narejen iz pvc v svetlo zeleni barvi. Pribor vsebuje 6 vilic, 6 žličk in 6 nožev. Pribor v zeleni barvi se lahko opere in ponovno uporabi.

 • Krožniki SVETLO ZELENI 18 cm / 8 kos

  Krožniki svetlo zelene barve so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Velikost krožnikov je 18 cm. Krožniki so narejeni iz tršega papirja. V paketu prejmete 8 krožnikov svetlo zelene barve.

 • Krožniki SVETLO ZELENI 23 cm / 8 kos

  Krožniki svetlo zelene barve so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Velikost krožnikov je 23 cm. Krožniki so narejeni iz tršega papirja. V paketu prejmete 8 krožnikov svetlo zelene barve.

 • Krožniki SVETLO ZELENI 23 cm / 16 kos

  Krožniki svetlo zelene barve so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Velikost krožnikov je 23 cm. Krožniki so narejeni iz tršega papirja. V paketu prejmete 16 krožnikov svetlo zelene barve.

 • Viseča dekoracija Diamant, zelena

  Viseča dekoracija Diamant je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Dekoracijo se lahko obesi ali pa se so postavi na mizo. Viseča dekoracija Diamant je zelene barve. Diamant dekoracija je narejena iz tršega papirja. Velikost viseče dekoracije Diamant je 36 cm.

 • Kozarčki pvc svetlo zeleni 355 ml, 10/1

  Svetlo zeleni pvc kozarčki so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih.  Kozarčki so narejeni iz pvc v svetlo zeleni barvi. Volumen svetlo zelenih kozarčkov je 355 ml. V paketu prejmete 10 kozarčkov iz pvc.

 • Okrogli svetlo zeleni krožniki 23 cm, pvc 10/1

  Svetlo zeleni krožniki so namenjeni kot dodatek k različnim zabavnim priložnostim. Krožniki so narejeni v svetlo zeleni barvi. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 10 krožnikov iz pvc.

 • Viseča dekoracija Zvezdice, zelena

  Viseča dekoracija Zvezdice je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Viseča dekoracija je narejena v zeleni barvi. Dekoracija ima 3 posamezne viseče trakove. Dolžina viseče dekoracije je 92 cm. Dekoracija je narejena iz tršega papirja.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!