Zabava za ribiče

Zabava za ribiče

Tu je 5 izdelkov.

V kategoriji lahko izbirate med različnimi izdelki za praznovanje ribiča.

Na voljo so vam različne šaljive majice, predpasniki vse z motivom za praznovanje ribiča.

Za nasvet ali nakup nas pokličite!

Prikazanih 1 - 5 of 5 izdelkov
 • Predpasnik Ribič
  21718

  Predpasnik Ribič je namenjen kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih. Predpasnik je iz 100% visoko kakovostnega poliestra. Predpasnik Ribič je potiskan z visoko kakovostnim sublimacijskim tiskom, kar zagotavlja visoko resolucijo motiva. Barve na predpasniku so prijazne koži in okolju.

  17,88 €
 • Majica Najboljši ribič, nič mi ne uide

  Majica z odtisnjenim motivom Najboljši ribič - Nič mi ne uide. Majica Najboljši ribič - Nič mi ne uide je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. Majica Dokazano najboljši ribič je namenjena kot darilo. OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO...

  18,48 €
 • Majica Grem na ribičijo

  Majica z odtisnjenim motivom Grem na ribičijo. Majica Grem na ribičijo je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica Grem na ribičijo je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. Majica je namenjena kot darilo. OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO MAJICE!

  18,48 €
 • Majica Name padajo vse ribe

  Majica z odtisnjenim motivom Ribič - Name padajo vse ribe. Majica Ribič - Name padajo vse ribe je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO MAJICE!

  18,48 €
 • Majica Ribištvo je šport

  Majica z odtisnjenim motivom Ribištvo je šport. Majica Grem na ribičijo je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica Grem na ribičijo je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. Majica je namenjena kot darilo. OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO MAJICE!

  18,48 €

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!