Zaradi prenove spletne trgovine in dopustov naročila do 18.7.2022 niso možna!

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Top zabava

Gasilec Samo

Gasilec Samo

Tu je 25 izdelkov.

Gasilec Samo namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv Gasilec Samo za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 25 of 25 izdelkov
 • Krožniki Gasilec Samo 23 cm, 8/1

  Krožniki Gasilec Samo so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva Samota. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Gasilec Samo.

 • Kozarčki Gasilec Samo 266 ml, 8/1

  Kozarčki Gasilec Samo so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva gasilca Samota. Volumen kozarčkov je 266 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Gasilec Samo.

 • Serviete Gasilec Samo 33x33 cm, 20/1

  Serviete Gasilec Samo so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejene s potiskom motiva Samota. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Gasilec Samo.

 • Vabila Gasilec Samo, 8/1

  Vabila Gasilec Samo so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so narejena s potiskom motiva risanega junaka Samota. Velikost vabil je 8x14 cm. V paketu prejmete 8 vabil Gasilec Samo z priloženimi ovojnicami.

 • Transparent Gasilec Samo HB

  Transparent Gasilec Samo je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent je oblikovan z napisom Happy Birthday. Velikost transparenta Gasilec Samo je 177 cm.

 • Party piščalke Gasilec Samo, 6/1

  Party piščalke Gasilec Samo so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Piščalke so narejene s potiskom motiva gasilca Sama. V paketu prejmete 6 party piščalk Gasilec Samo.

 • Svečke Gasilec Samo, 4/1

  Svečke Gasilec Samo so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. S večke so narejene z motivom risanega junaka gasilca Sama. V paketu prejmete 4 svečke Gasilec Samo.

 • Čelade Gasilec Samo, 8/1

  Čelade Gasilec Samo so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Čelade so narejene iz tršega papirja in so v rumeni barvi. V paketu prejmete 8 čelad Gasilec Samo.

 • Gasilska čelada Fire Chief

  Gasilska čelada Fire Chief je namenjena otroški zabavi ob različnih priložnostih. Čelada je iz pvc in je v rdeči barvi. Velikost otroške gasilske čelade je 50 cm.

 • Gasilska čelada Fire Chief, rumena

  Gasilska čelada Fire Chief je namenjena otroški zabavi ob različnih priložnostih. Čelada je iz pvc in je v rumeni barvi. Velikost otroške gasilske čelade je 50 cm.

 • Folija balon Gasilec Samo hb

  Folija balon Gasilec Samo je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Folija balon je velikosti 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Gasilec Samo.

 • Prt Gasilec Samo

  Otroški prt Gasilec Samo je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz pvc in je velikosti 120x180 cm.

 • Gasilec Samo balonska dekoracija, 1. rojstni dan

  Balonska dekoracija Gasilec Samo je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 1. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 1 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Gasilec Samo v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter...

 • Gasilec Samo balonska dekoracija, 2. rojstni dan

  Balonska dekoracija Gasilec Samo je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 2. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 2 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Gasilec Samo v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter...

 • Gasilec Samo balonska dekoracija, 3. rojstni dan

  Balonska dekoracija Gasilec Samo je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 3. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 3 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Gasilec Samo v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter...

 • Gasilec Samo balonska dekoracija, 4. rojstni dan

  Balonska dekoracija Gasilec Samo je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 4. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 4 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Gasilec Samo v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter...

 • Gasilec Samo balonska dekoracija, 5. rojstni dan

  Balonska dekoracija Gasilec Samo je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 5. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 5 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Gasilec Samo v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter...

 • Folija balon Gasilec Samo 1

  Folija balon Gasilec Samo je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Folija balon je velikosti 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Gasilec Samo.

 • Baloni 10/1, Gasilski avto, 28 cm

  Baloni Gasilski avto so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni z gasilskim motivom so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov rdeče barve.

 • Baloni 25/1, Gasilski avto, 28 cm

  Baloni Gasilski avto so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni z gasilskim motivom so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov rdeče barve.

 • Baloni 10/1, Gasilci, 28 cm

  Baloni Gasilski avto so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni z gasilskim motivom so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov rdeče barve.

 • Baloni 25/1, Gasilci, 28 cm

  Baloni Gasilski avto so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni z gasilskim motivom so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov rdeče barve.

 • Svečke za rojstni dan Gasilec Samo, 4/1

  Svečke Gasilec Samo so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Svečke so narejene z motivom risanega junaka gasilca Sama. V paketu prejmete 4 svečke Gasilec Samo.

 • Gasilec Samo set za 8 otrok

  Party otroški set motiva Gasilec Samo je namenjen za praznovanje rojstnega dne 8 otrok. Set Gasilec Samo vsebuje -8 krožnikov Gasilec Samo velikosti 23 cm -8 kozarčkov Gasilec Samo volumna 266 ml -16 serviet Gasilec Samo velikosti 33x33 cm -1x namizni prt Gasilec Samo 120x180 cm

 • Gasilec Samo set za 16 otrok

  Party otroški set motiva Gasilec Samo je namenjen za praznovanje rojstnega dne 16 otrok. Set Gasilec Samo vsebuje -16 krožnikov Gasilec Samo velikosti 23 cm -16 kozarčkov Gasilec Samo volumna 266 ml -16 serviet Gasilec Samo velikosti 33x33 cm -2x namizni prt Gasilec Samo 120x180 cm -1x transparent z napisom Happy Birthday Gasilec Samo -1x baloni rdeče...

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!