Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 3.5.2021 ne bodo mogoča.

Vsa obstoječa naročila bodo obdelana.

Hvala za razumevanje!

Zabava v ORANŽNI

Zabava v ORANŽNI

Tu je 26 izdelkov.

Popolna namizna in ostala dekoracija v oranžni barvi. Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, servetki, lampijoni in ostalo dekoracijo in si pripravite popolno tematsko zabavo oranžne barve.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 26 of 26 izdelkov
 • Krožniki ORANŽNI 18 cm / 8 kos

  Namizni krožniki so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Krožniki oranžne barve so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov za namizno dekoracijo je 18 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov oranžne barve.

 • Krožniki ORANŽNI 18 cm / 20 kos

  Oranžni krožniki so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Velikost oranžnih krožnikov za dekoracijo je 18 cm. Krožniki so narejeni iz tršega papirja. V paketu prejmete 20 krožnikov oranžne barve.

 • Krožniki ORANŽNI 23 cm / 8 kos

  Okrogli krožniki so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Krožniki so narejeni v oranžni barvi. Velikost okroglih oranžnih krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov.

 • Krožniki ORANŽNI 23 cm / 16 kos

  Okrogli krožniki so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Krožniki so narejeni iz tršega papirja oranžne barve. Oranžni okrogli krožniki so velikosti 23 cm. V paketu prejmete 16 krožnikov za praznovanje.

 • Kozarčki ORANŽNI 270 ml / 8 kos

  Kozarčki so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Kozarčki so oranžne barve. Kozarčki oranžne barve so narejeni iz tršega papirja. Volumen kozarčkov je 270 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov oranžne barve.

 • Kozarčki ORANŽNI 360 ml / 10 kos

  Kozarčki so namenjeni kot namizna dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Kozarčki so oranžne barve. Kozarčki oranžne barve so narejeni iz tršega papirja. Volumen kozarčkov je 360 ml. V paketu prejmete 10 kozarčkov oranžne barve.

 • Serviete ORANŽNE 16x16 cm / 20 kos

  Serviete so namenjene zabavi ob praznovanju rojstnega dne ali kakšne druge zabave. Serviete so velikosti 16x16 cm in so narejeni v oranžni barvi. V paketu prejmete 20 serviet

 • Pribor - ORANŽNA

  Namizni pribor je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. V paketu prejmete 6 nožev, 6 vilic in 6 žlic za zabavo.  Pribor je narejen iz pvc in se lahko opere in ponovno uporabi. Namizni pribor je narejen v oranžni barvi.

 • Dekorativna pahljača 3/1, Oranžna

  Dekorativna pahljača je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Ob odprtju embalaže izdelek razprete in dobite pravo barvno dekoracijo. Velikost posamezne dekorativne pahljače je 15,2 cm. V paketu prejmete 3 dekorativne pahljače na vrvici oranžne barve.

 • Oranžna dekorativna pahljača 40,6 cm

  Dekorativna pahljača je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Ob odprtju embalaže izdelek razprete in dobite pravo barvno dekoracijo. Velikost dekorativne pahljače je 40,6 cm. V paketu prejmete oranžno dekorativno pahljačo na vrvici.

 • Lampijon 25 cm, oranžen

  Lampijon je namenjen okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Lampijon ima premer 25 cm. Ne vsebuje nastavka za sveče. Lampijon je oranžne barve.

 • Puff Pom oranžen lampijon

  Puff Pom lampijon je namenjen okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Premer lampijona je 40,6 cm. Zraven je dodana vrvica in navodila. Puff Pom lampijon je oranžne barve.

 • Lampijon s satovjem, oranžen

  Lampijon je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Lampijon ima obliko satovja in je velikosti 20,3cm. Lampijon s satovjem je v oranžni barvi.

 • Oranžni veriga baloni 10/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov v oranžni barvi.

 • Oranžni veriga baloni 25/1

  Veriga baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni v taki obliki, da jih lahko vežete na obeh straneh. Velikost veriga balonov je 15 cm. Veriga baloni v velikosti 15 cm lahko polnete samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov v oranžni barvi.

 • Srce baloni 15 cm, oranžni 10/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v oranžni barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Srce baloni 15 cm, oranžni 25/1

  Srce baloni so namenjeni različnim zabavnim priložnostim. Baloni imajo obliko srca in so velikosti 15 cm. Baloni so v oranžni barvi. Baloni Srce se lahko napihnejo samo z zrakom. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Svečke z bleščicami v oranžni barvi

  Bleščeče svečke so namenjene kot dekoracija na zabavi ob različnih priložnostih. Svečke so velikosti 15,5 cm z dodanimi belimi nastavki. V paketu prejmete 10 svečk.

 • Slamice 50/1, neon oranžne

  Slamice v neon oranžni barvi so namenjene zabavi ob različnih zabavnih priložnostih. V paketu prejmete 50 slamic.

 • Magične svečke z nastavki, oranžne

  Magične svečke z nastavki so namenjene kot dekoracija ob praznovanju tako odraslega, kot otroškega rojstnega dne. Magične svečke oranžne barve so narejene na način, ko že ugasnejo se ponovno prižgejo nazaj. Svečke za dekoracijo in praznovanje imajo dodane nastavke v beli barvi. Velikost posamezne magične svečke je 15,5 cm. V paketu prejmete 10 magičnih...

 • Serviete ORANŽNE 13x13 cm / 20 kos

  Serviete so namenjene zabavi ob praznovanju rojstnega dne ali kakšne druge zabave. Serviete so velikosti 13x13 cm in so narejeni v oranžni barvi. V paketu prejmete 20 serviet

 • Namizni prt , oranžen 135x270 cm

  Namizni prt je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Prt je narejen iz pvc oranžne barve. Velikost prta oranžne barve je 135x270 cm.

 • Okrogel namizni pvc prt, oranžen

  Okrogel namizni prt je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Prt je narejen iz plastike. Premer prta oranžne barve je 213 cm.

 • Eleganten namizni prt krilce, oranžen

  Eleganten namizni prt kot krilce je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Elegantno krilo je narejeno iz pvc. Namizno elegantno krilo je narejeno v oranžni barvi. Veliikost je 73x426 cm. Namizni prt ni vključen v ponudbo.

 • Kozarčki pvc oranžni 355 ml, 10/1

  Oranžni pvc kozarčki so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih.  Kozarčki so narejeni iz pvc v oranžni barvi. Volumen oranžnih kozarčkov je 355 ml. V paketu prejmete 10 kozarčkov iz pvc.

 • Okrogli oranžni krožniki 23 cm, pvc 10/1

  Oranžni krožniki so namenjeni kot dodatek k različnim zabavnim priložnostim. Krožniki so narejeni v oranžni barvi. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 10 krožnikov iz pvc.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!