Obveščamo vas, da v času med 15.07.2021 in 29.07.2021 naročila v spletni trgovini niso možna zaradi kolektivnega dopusta!

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Top zabava

Kmetija

Kmetija

Tu je 22 izdelkov.

Kmetija namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv Kmetija za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 22 of 22 izdelkov
 • Krožniki Domače živali 18 cm, 8/1

  Krožniki Domače živali so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskani z motivom živali na kmetiji. Velikost krožnikov je 18 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Domače živali.

 • Krožniki Domače živali 23 cm, 8/1

  Krožniki Domače živali so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskani z motivom živali na kmetiji. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Domače živali.

 • Serviete Domače živali 33x33 cm, 16/1

  Serviete Domače živali so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejene s potiskom motiva domačih živali. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 16 serviet Domače živali.

 • Prt Domače živali na kmetiji

  Prt Domače živali je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz pvc in je narejen s potiskom motiva domačih živali. V paketu prejmete prt Domače živali velikosti 135x210 cm.

 • Vabila Domače živali, 8/1

  Vabila Domače živali so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so narejena s potiskom motiva domačih živali. V paketu prejmete 8 vabil z priloženimi belimi ovojnicami.

 • Party klobučki Domače živali, 8/1

  Party klobučki domače živali so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva domačih živali. V paketu prejmete 8 party klobučkov.

 • Transparent Domače živali

  Transparent Domače živali je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent je narejen iz folije in z motivom domačih živali. Dolžina transparenta je 365 cm.

 • Vrečke za darilca Domače živali, 8/1

  Vrečke za darilca Domače živali so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vrečke so narejene iz pvc in z potiskom motiva domačih živali. Velikost vrečk je 19x23 cm. V paketu prejmete 8 vrečk za darilca Domače živali.

 • Folija balon Kravica

  Folija balon Kravica je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona v obliki kravje glave je 80 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Konjiček

  Folija balon Konjiček je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 80 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Konjiček.

 • Pinata na poteg Osliček

  Pinata Osliček je namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Velikost pinate je 57x 37 cm. Pinato lahko napolnete s sladkarijami ali malimi igračkami.

 • Kmetija balonska dekoracija, 1. rojstni dan

  Balonska dekoracija Kmetija je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 1. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 1 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Kmetija v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano utež....

 • Kmetija balonska dekoracija, 2. rojstni dan

  Balonska dekoracija Kmetija je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 2. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 2 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Kmetija v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano utež....

 • Kmetija balonska dekoracija, 3. rojstni dan

  Balonska dekoracija Kmetija je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 3. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 3 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Kmetija v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano utež....

 • Kmetija balonska dekoracija, 4. rojstni dan

  Balonska dekoracija Kmetija je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 4. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 4 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Kmetija v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano utež....

 • Kmetija balonska dekoracija, 5. rojstni dan

  Balonska dekoracija Kmetija je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 5. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 5 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Kmetija v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano utež....

 • Pastelni baloni Živali na kmetiji 6/1

  Pastelni baloni Živali na kmetiji so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiv živali na kmetiji so v zelenih, rdeči, modri, oranžni, rumeni in lila barvi. Velikost balonov Živali na kmetiji je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom domačih živali.

 • Pastelni baloni Kravice 6/1

  Pastelni baloni s potiskom motiva Kravic so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiva Kravice so v beli barvi. Velikost balonov Kravice je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov.

 • Lateks baloni Moder traktor 10/1

  Baloni s potiskom motiva Moder traktor so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni iz naravnega lateksa v beli barvi. Velikost balonov Moder traktor je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov motiv Traktor.

 • Lateks baloni Moder traktor 25/1

  Baloni s potiskom motiva Moder traktor so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni iz naravnega lateksa v beli barvi. Velikost balonov Moder traktor je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov motiv Traktor.

 • Otroške maske Kmetija

  Otroške maske motiva Kmetija so namenjene kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Maske Kmetija so narejene iz tršega papirja. V paketu prejmete 8 otroških mask motiva Kmetija.

 • Otroške piščalke Kmetija

  Otroške piščalke motiva Kmetija so namenjene kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Piščalke Kmetija so narejene iz papirja. Kmetija piščalke so namenjene večkratni uporabi. V paketu prejmete 8 otroških piščalk motiva Kmetija.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!