Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila od 4.1.2021 do 15.1.2021 ne bodo mogoča.

Hvala za razumevanje!

Dinozaver

Dinozaver

Tu je 25 izdelkov.

Dinozaver namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv Dinozaver za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 25 of 25 izdelkov
 • Krožniki 18 cm, Dinosaur 8/1

  Krožniki Dinozavri so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in so velikosti 18 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov.

 • Krožniki 23 cm, Dinosaur 8/1

  Krožniki Dinozavri so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in so velikosti 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov.

 • Kozarčki 270 ml, Dinosaur 8/1

  Kozarčki Dinozavri so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja in imajo volumen 270 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Dinozavri.

 • Serviete 33x33 cm, Dinozavri 16/1

  Serviete Dinozavri so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 16 serviet Dinozavri.

 • Prt Dinosaur

  Otroški prt Dinosaur je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz pvc in narejen s potiskom motiva dinozavrov. Velikost prta je 137x213 cm.

 • Namizna dekoracija Dinosaur

  Namizna dekoracija je namenjena okrasitvi mize ob praznovanju otroškega rojstnega dne. V paketu prejmete vulkan velikosti 35 cm in 5 dinozavrov v velikosti 10 cm.

 • Pastelni baloni Okostje dinozavrov 6/1

  Pastelni baloni Okostja dinozavrov so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiv dinozavri so v zeleni in temno rjavi barvi. Velikost balonov Okostja dinozavrov je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom motiva dinozavrov.

 • Krožniki Veseli Dinozavri 23 cm

  Krožniki s potiskom motiva Veseli dinozavri so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki Dinozavri so narejeni s potiskom 4 različnih dinozavrov. Velikost krožnikov iz tršega papirja je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Veseli dinozavri.

 • Kozarčki Veseli dinozavri 250 ml

  Kozarčki s potiskom motiva Veseli Dinozavri so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki Dinozavri so narejeni iz tršega papirja. Volumen kozarčkov Dinozavri je 250 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Veseli Dinozavri.

 • Serviete Veseli Dinozavri 33x33 cm

  Serviete motiva Veseli Dinozavri so namnjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete motiva Dinozavri so narejeni iz papirja. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Veseli Dinozavri.

 • Namizni prt Veseli Dinozavri

  Otroški namizni prt Veseli Dinozavri je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt Dinozavri je narejen iz pvc in je lahko za večkratno uporabo. Prt Veseli Dinozavri je velikosti 115x175 cm.

 • Transparent Veseli dinozavri

  Transparent motiva Veseli Dinozavri je namenje okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent je narejen v dolžini 180 cm. Transparent Veseli Dinozavri ima oblikovan napis Happy Birthday. Veseli dinozavri transparent je narejen iz tršega papirja.

 • Vabila Veseli Dinozavri

  Otroška vabila Veseli Dinozavri so namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila v obliki Dinozavra imajo dodane tudi ovojnice bele barve. V paketu prejmete 8 vabil za praznovanje otroškega rojstnega dne.

 • Otroške piščalke Dinozavri

  Otroške piščalke motiva Dinozavri so namenjene kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Piščalke so narejene s potiskom različnih Dinozavrov. Dolžina posamezne piščalke iz papirja je 30 cm. V paketu prejmete 8 piščalk motiv Dinozavri.

 • Tortna dekoracija Veseli dinozavri

  Dekoracija za torto motiva Veseli dinozavri je dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Dekoracija za torto je narejena iz kartona in lesa, ter se lahko uporabi večkrat. Velikost dekoracije je 15x20 cm.

 • Otroški klobučki Veseli dinozavri

  Klobučki motiva Veseli Dinozavri so namenjeni kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki v obliki Dinozavra so narejeni iz tršega papirja in opremljeni z vrvico za lažje pritrjevanje. V paketu prejmete 8 klobučkov za otroški rojstni dan.

 • Baloni Veseli Dinozavri 10/1

  Baloni s potiskom motiva Dinozavrov so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni iz naravnega lateksa. Velikost balonov Veseli Dinozavri je 30 cm. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Folija balon Stegosaurus

  Folija balon za rojstni dan Stegosaurus je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za praznovanje je 81x68 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiv Dinozaver

 • Veseli Dinozavri set za 8 otrok

  Veseli Dinozavri set je namenjen kot dekoracija za praznovanje rojstnega dne 8 otrok. Rojstnodnevni set motiv Dinozaver vsebuje naslednje izdelke -8 krožnikov Veseli Dinozavri velikosti 23 cm -8 kozarčkov Veseli Dinozavri volumna 250 ml -20 serviet Veseli Dinozavri veliksoti 33x33 cm -1 namizni prt Veseli Dinozavri velikosti 115x175 cm -1 Transparent...

 • Veseli Dinozavri set za 16 otrok

  Veseli Dinozavri set je namenjen kot dekoracija za praznovanje rojstnega dne 16 otrok. Rojstnodnevni set motiv Dinozaver vsebuje naslednje izdelke -16 krožnikov Veseli Dinozavri velikosti 23 cm -16 kozarčkov Veseli Dinozavri volumna 250 ml -20 serviet Veseli Dinozavri veliksoti 33x33 cm -2 namizni prt Veseli Dinozavri velikosti 115x175 cm -1 Transparent...

 • Dinozaver set za 8 otrok

  Set za 8 otrok motiva Dinozaver je namenjen kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Set Dinozaver za praznovanje 8 otrok vsebuje naslednje izdelke -8 krožnikov Dinozaver velikosti 23 cm -8 kozarčkov Dinozaver volumna 270 ml -20 serviet Dinozaver velikosti 33x33 cm -prt Dinozaver velikosti 137x213 cm

 • Dinozaver set za 16 otrok

  Set za 16 otrok motiva Dinozaver je namenjen kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Set Dinozaver za praznovanje 16 otrok vsebuje naslednje izdelke -16 krožnikov Dinozaver velikosti 23 cm -16 kozarčkov Dinozaver volumna 270 ml -20 serviet Dinozaver velikosti 33x33 cm -2 prta Dinozaver velikosti 137x213 cm -12 balonov Okostje Dinozavrov...

 • Pastelni baloni Dinozavri 6/1

  Pastelni baloni Dinozavri so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiv Dinozavri so v pastelnih pisanih barvah Velikost balonov Dinozavri je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom motiva Dinozavri.

 • Folija balon Dinozavri Happy Birthday

  Folija balon Dinozavri je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Dinozavri z napisom Happy Birthday je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Dinozavri.

 • Patelni baloni Birthday Boy Dinozavri 6/1

  Pastelni baloni motiv Birthday Boy Dinozavri so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne.  Baloni za rojstni dan motiva Dinozavri so pastelnih barv. Velikost balono s potiskom dinozavrov je 30 cm. V paketu prejmete 6 pisanih pastelnih baloov.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!