Pepelka

Pepelka

Tu je 4 izdelkov.

Pepelka namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi party dodatki motiva Pepelka za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite!

Prikazanih 1 - 4 of 4 izdelkov
 • Airwalker balon Pepelka

  Balon AirWalker Pepelka je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Baloni AirWalker ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 76x121 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  33,48 €
 • Napihnjen Bubble balon Pepelka

  Napihnjen Bubble balon Pepelka je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 61 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

  17,40 €
 • Folija balon Pepelkina kočija

  Folija balon Pepelkina kočija je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Pepelkina kočija je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 83x58 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiv Pepelkina kočija

  7,44 €
 • Folija balon Pepelka

  Folija balon Pepelka je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Pepelka je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiv Pepelka.

  4,68 €

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!