Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 3.5.2021 ne bodo mogoča.

Vsa obstoječa naročila bodo obdelana.

Hvala za razumevanje!

Top Wing

Top Wing

Tu je 4 izdelkov.

Top Wing namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi party dodatki motiva Top Wing za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 4 of 4 izdelkov
 • Krožniki 23 cm, Top Wing 8/1

  Namizni krožniki motiva Top Wing so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Velikost krožnikov Top Wing je 23 cm. Krožniki Top Wing so narejeni iz tršega papirja. V paketu prejmete 8 krožnikov.

 • Kozarčki 250 ml, Top Wing 8/1

  Party kozarčki Top Wing so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki motiva Top Wing imajo volumen 250 ml. Kozarčki za praznovanje rojstnega dne so narejeni iz tršega papirja. V paketu prejmete 8 kozarčkov Top Wing.

 • Serviete 33x33 cm, Top Wing 16/1

  Namizne serviete motiva Top Wing so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejene s potiskom motiva Top Wing. Velikost serviet Top Wing je 33x33 cm. V paketu prejmete 16 serviet Top Wing.

 • Namizni prt Top Wing

  Otroški namizni prt motiva Top Wing je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je potiskan z motivom Top Wing. Prt je narejen iz pvc. Velikost prta Top Wing je 120x180 cm.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!