Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 31.1.2021 ne bodo mogoča.

Hvala za razumevanje!

Lateks baloni za rojstni dan

Lateks baloni za rojstni dan

Tu je 195 izdelkov.

Velika izbira barvnih balonov za praznovanje.

Izbirate lahko med baloni s potiskom številk ali z napisi za praznovanje rojstnega dne.

Baloni so iz lateksa različnih velikosti.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Velika izbira barvnih balonov za praznovanje.

Izbirate lahko med baloni s potiskom številk ali z napisi za praznovanje rojstnega dne.

Baloni so iz lateksa različnih velikosti.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Manj
Več
Prikazanih 1 - 195 of 195 izdelkov
 • Pink baloni za 1. rojstni dan, 10/1

  Baloni iz lateksa s potiskom številke 1 v pink barvi so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 1. rojstnega dne. Baloni za 1. rojstni dan so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov za 1. rojstni dan.

 • Pink baloni za 1. rojstni dan, 25/1

  Baloni iz lateksa s potiskom številke 1 v pink barvi so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 1. rojstnega dne. Baloni za 1. rojstni dan so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov za 1. rojstni dan.

 • Modri baloni za 1. rojstni dan, 10/1

  Baloni iz lateksa s potiskom številke 1 v modri barvi so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 1. rojstnega dne. Baloni za 1. rojstni dan so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov za 1. rojstni dan.

 • Modri baloni za 1. rojstni dan, 25/1

  Baloni iz lateksa s potiskom številke 1 v modri barvi so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 1. rojstnega dne. Baloni za 1. rojstni dan so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov za 1. rojstni dan.

 • Pisani baloni za 1. rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni za 1. rojstni dan so namenjeni zabavi oziroma kot dekoracija ob praznovanju 1. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov v pisani barvah.

 • Pisani baloni za 1. rojstni dan, 25/1

  Pisani baloni za 1. rojstni dan so namenjeni zabavi oziroma kot dekoracija ob praznovanju 1. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov v pisani barvah.

 • Pisani baloni za 2. rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni za 2. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 2. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov za 2. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 2. rojstni dan, 25/1

  Pisani baloni za 2. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 2. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov za 2. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 3. rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni za 3. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 3. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov za 3. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 3. rojstni dan, 25/1

  Pisani baloni za 3. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 3. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov za 3. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 4. rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni za 4. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 4. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov za 4. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 4. rojstni dan, 25/1

  Pisani baloni za 4. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 4. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov za 4. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 5. rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni za 5. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 5. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov za 5. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 5. rojstni dan, 25/1

  Pisani baloni za 5. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 5. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov za 5. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 6. rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni za 6. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 6. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov za 6. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 6. rojstni dan, 25/1

  Pisani baloni za 6. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 6. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov za 6. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 7. rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni za 7. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 7. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov za 7. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 7. rojstni dan, 25/1

  Pisani baloni za 7. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 7. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov za 7. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 8. rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni za 8. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 8. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov za 8. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 8. rojstni dan, 25/1

  Pisani baloni za 8. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 8. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov za 8. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 9. rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni za 9. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 9. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov za 9. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 9. rojstni dan, 25/1

  Pisani baloni za 9. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 9. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov za 9. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 10. rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni za 10. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 10. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov za 10. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 10. rojstni dan, 25/1

  Pisani baloni za 10. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 10. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov za 10. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 1. rojstni dan, 6/1

  Pisani baloni za 1. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov za 1. rojstni dan. Lateks baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 2. rojstni dan, 6/1

  Pisani baloni za 2. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov za 2. rojstni dan. Lateks baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 3. rojstni dan, 6/1

  Pisani baloni za 3. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov za 3. rojstni dan. Lateks baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 4. rojstni dan, 6/1

  Pisani baloni za 4. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov za 4. rojstni dan. Lateks baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 5. rojstni dan, 6/1

  Pisani baloni za 5. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov za 5. rojstni dan. Lateks baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 6. rojstni dan, 6/1

  Pisani baloni za 6. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov za 6. rojstni dan. Lateks baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 7. rojstni dan, 6/1

  Pisani baloni za 7. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov za 7. rojstni dan. Lateks baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 8. rojstni dan, 6/1

  Pisani baloni za 8. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov za 8. rojstni dan. Lateks baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 9. rojstni dan, 6/1

  Pisani baloni za 9. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov za 9. rojstni dan. Lateks baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 10. rojstni dan, 6/1

  Pisani baloni za 10. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov za 10. rojstni dan. Lateks baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Baloni za 1. rojstni dan, Veriga 10/1

  Pisani baloni za 1. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 10 veriga balonov.

 • Baloni za 1. rojstni dan, Veriga 25/1

  Pisani baloni za 1. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 25 veriga balonov.

 • Baloni za 2. rojstni dan, Veriga 10/1

  Pisani baloni za 2. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 10 veriga balonov.

 • Baloni za 2. rojstni dan, Veriga 25/1

  Pisani baloni za 2. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 25 veriga balonov.

 • Baloni za 3. rojstni dan, Veriga 10/1

  Pisani baloni za 3. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 10 veriga balonov.

 • Baloni za 3. rojstni dan, Veriga 25/1

  Pisani baloni za 3. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 25 veriga balonov.

 • Baloni za 4. rojstni dan, Veriga 10/1

  Pisani baloni za 4. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 10 veriga balonov.

 • Baloni za 4. rojstni dan, Veriga 25/1

  Pisani baloni za 4. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 25 veriga balonov.

 • Baloni za 5. rojstni dan, Veriga 10/1

  Pisani baloni za 5. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 10 veriga balonov.

 • Baloni za 5. rojstni dan, Veriga 25/1

  Pisani baloni za 5. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 25 veriga balonov.

 • Baloni za 6. rojstni dan, Veriga 10/1

  Pisani baloni za 6. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 10 veriga balonov.

 • Baloni za 6. rojstni dan, Veriga 25/1

  Pisani baloni za 6. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 25 veriga balonov.

 • Baloni za 7. rojstni dan, Veriga 10/1

  Pisani baloni za 7. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 10 veriga balonov.

 • Baloni za 7. rojstni dan, Veriga 25/1

  Pisani baloni za 7. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 25 veriga balonov.

 • Baloni za 8. rojstni dan, Veriga 10/1

  Pisani baloni za 8. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 10 veriga balonov.

 • Baloni za 8. rojstni dan, Veriga 25/1

  Pisani baloni za 8. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 25 veriga balonov.

 • Baloni za 9. rojstni dan, Veriga 10/1

  Pisani baloni za 9. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 10 veriga balonov.

 • Baloni za 9. rojstni dan, Veriga 25/1

  Pisani baloni za 9. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 25 veriga balonov.

 • Baloni za 10. rojstni dan, Veriga 10/1

  Pisani baloni za 10. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 10 veriga balonov.

 • Baloni za 10. rojstni dan, Veriga 25/1

  Pisani baloni za 10. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni v obliki verige in se lahko vežejo na obe strani, tako, da lahko pripravite pravo verigo iz balonov. Baloni so iz lateksa in so velikosti 30 cm. Veriga baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom V paketu prejmete 25 veriga balonov.

 • Pisani baloni za 18 rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni s potiskom številke 18 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 18 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 18 rojstni dan.

 • Pisani baloni za 18 rojstni dan, 25/1

  Pisani baloni s potiskom številke 18 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 18 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 18 rojstni dan.

 • Saphire Blue baloni za 18 rojstni dan, 10/1

  Saphire Blue baloni s potiskom številke 18 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 18 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 18 rojstni dan.

 • Saphire Blue baloni za 18 rojstni dan, 25/1

  Saphire Blue baloni s potiskom številke 18 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 18 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 18 rojstni dan.

 • Pink Sparkle baloni za 18 rojstni dan, 10/1

  Pink sparkle baloni s potiskom številke 18 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 18 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 18 rojstni dan.

 • Pink Sparkle baloni za 18 rojstni dan, 25/1

  Pink sparkle baloni s potiskom številke 18 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 18 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 18 rojstni dan.

 • Blue Sparkle baloni za 18 rojstni dan, 10/1

  Blue sparkle baloni s potiskom številke 18 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 18 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 18 rojstni dan.

 • Blue Sparkle baloni za 18 rojstni dan, 25/1

  Blue Sparkle baloni s potiskom številke 18 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 18 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 18 rojstni dan.

 • Stop znak baloni za 18 rojstni dan, 8/1

  Baloni v beli barvi v obliki znaka stop in številke 18 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 18 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 8 balonov za 18 rojstni dan.

 • Pisani baloni za 30 rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni s potiskom številke 30 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 30. rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 30. rojstni dan.

 • Pisani baloni za 30 rojstni dan, 25/1

  Pisani baloni s potiskom številke 30 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 30 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 30. rojstni dan.

 • Wild Berry baloni za 30 rojstni dan, 10/1

  Wild Berry baloni s potiskom številke 18 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 18 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 30. rojstni dan.

 • Wild Berry baloni za 30 rojstni dan, 25/1

  Wild Berry baloni s potiskom številke 30 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 30 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 30. rojstni dan.

 • Saphire Blue baloni za 30 rojstni dan, 10/1

  Saphire Blue baloni s potiskom številke 30 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 30 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 30. rojstni dan.

 • Saphire Blue baloni za 30 rojstni dan, 25/1

  Saphire Blue baloni s potiskom številke 30 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 30 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 30. rojstni dan.

 • Diamond Clear baloni za 30 rojstni dan, 10/1

  Diamond Clear baloni s potiskom številke 30 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 30 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 30. rojstni dan.

 • Diamond Clear baloni za 30 rojstni dan, 25/1

  Diamond Clear baloni so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 30. rojstni dan.

 • Pearl Pink baloni za 30 rojstni dan, 10/1

  Pearl pink baloni s potiskom številke 30 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 30 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 30. rojstni dan.

 • Pearl Pink baloni za 30 rojstni dan, 25/1

  Pearl pink baloni s potiskom številke 30 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 30 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 30. rojstni dan.

 • Sparkle Pink baloni za 30 rojstni dan, 10/1

  Sparkle pink baloni s potiskom številke 30 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 30 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 30. rojstni dan.

 • Sparkle Pink baloni za 30 rojstni dan, 25/1

  Sparkle pink baloni s potiskom številke 30 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 30 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 30. rojstni dan.

 • Sparkle Blue baloni za 30 rojstni dan, 10/1

  Sparkle modri baloni s potiskom številke 30 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 30 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 30. rojstni dan.

 • Sparkle Blue baloni za 30 rojstni dan, 25/1

  Sparkle modri baloni s potiskom številke 30 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 30 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 30. rojstni dan.

 • Stop znak baloni za 30 rojstni dan, 8/1

  Stop znak baloni s potiskom številke 30 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 30 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 8 balonov za 30. rojstni dan.

 • Pisani baloni za 40 rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni s potiskom številke 40 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 40 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 40. rojstni dan.

 • Pisani baloni za 40 rojstni dan, 25/1

  Pisani baloni s potiskom številke 40 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 40 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 40. rojstni dan.

 • Sapphire Blue baloni za 40 rojstni dan, 10/1

  Saphire Blue baloni s potiskom številke 40 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 40 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 40. rojstni dan.

 • Sapphire Blue baloni za 40 rojstni dan, 25/1

  Saphire Blue baloni s potiskom številke 40 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 40 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 40. rojstni dan.

 • Wild Berry baloni za 40 rojstni dan, 10/1

  Wild Berry baloni s potiskom številke 40 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 40 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 40. rojstni dan.

 • Wild Berry baloni za 40 rojstni dan, 25/1

  Wild Berry baloni s potiskom številke 40 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 40 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 40. rojstni dan.

 • Sparkle Blue baloni za 40 rojstni dan, 10/1

  Sparkle Blue baloni s potiskom številke 40 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 40 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 40. rojstni dan.

 • Sparkle Blue baloni za 40 rojstni dan, 25/1

  Sparkle Blue baloni s potiskom številke 40 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 40 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 40. rojstni dan.

 • Sparkle Wild Berry baloni za 40 rojstni dan, 10/1

  Wild Berry baloni s potiskom številke 40 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 40 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 40. rojstni dan.

 • Sparkle Wild Berry baloni za 40 rojstni dan, 25/1

  Wild Berry baloni s potiskom številke 40 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 40 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 40. rojstni dan.

 • Stop znak baloni za 40 rojstni dan, 8/1

  Stop znak baloni s potiskom številke 40 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 40 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 8 balonov za 40. rojstni dan.

 • Pisani baloni za 50 rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni s potiskom številke 50 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 50 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 50. rojstni dan.

 • Pisani baloni za 50 rojstni dan, 25/1

  Pisani baloni s potiskom številke 50 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 50 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 50. rojstni dan.

 • Diamond Clear baloni za 50 rojstni dan, 10/1

  Diamond Clear baloni s potiskom številke 50 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 50 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 50. rojstni dan.

 • Diamond Clear baloni za 50 rojstni dan, 25/1

  Diamond Clear baloni s potiskom številke 50 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 50 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 50. rojstni dan.

 • Saphire Blue baloni za 50 rojstni dan, 10/1

  Saphire Blue baloni s potiskom številke 50 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 50 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 50. rojstni dan.

 • Saphire Blue baloni za 50 rojstni dan, 25/1

  Saphire Blue baloni s potiskom številke 50 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 50 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 50. rojstni dan.

 • Sparkle Magenta baloni za 50 rojstni dan, 10/1

  Sparkle Magenta baloni s potiskom številke 50 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 50 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 50. rojstni dan.

 • Sparkle Magenta baloni za 50 rojstni dan, 25/1

  Sparkle Magenta baloni s potiskom številke 50 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 50 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 50. rojstni dan.

 • Sparkle Blue baloni za 50 rojstni dan, 10/1

  Sparkle Blue baloni s potiskom številke 50 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 50 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 50. rojstni dan.

 • Sparkle Blue baloni za 50 rojstni dan, 25/1

  Sparkle Blue baloni s potiskom številke 50 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 50 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 50. rojstni dan.

 • Stop znak baloni za 50 rojstni dan, 8/1

  Stop znak baloni s potiskom številke 50 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 50 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 8 balonov za 50. rojstni dan.

 • Pisani baloni za 60 rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni s potiskom številke 60 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 60 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Pisani se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 60. rojstni dan.

 • Pisani baloni za 60 rojstni dan, 25/1

  Pisani baloni s potiskom številke 60 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 60 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Pisani se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 60. rojstni dan.

 • Pearl Roza baloni za 60 rojstni dan, 10/1

  Pearl roza baloni s potiskom številke 60 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 60 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Pisani se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 60. rojstni dan.

 • Pearl Roza baloni za 60 rojstni dan, 25/1

  Pearl roza baloni s potiskom številke 60 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 60 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Pisani se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 60. rojstni dan.

 • Pearl Modri baloni za 60 rojstni dan, 10/1

  Pearl modri baloni s potiskom številke 60 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 60 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Pisani se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 60. rojstni dan.

 • Pearl Modri baloni za 60 rojstni dan, 25/1

  Pearl modri baloni s potiskom številke 60 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 60 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Pisani se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 60. rojstni dan.

 • Diamond Clear baloni za 60 rojstni dan, 10/1

  Diamond Clear baloni s potiskom številke 60 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 60 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Pisani se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 60. rojstni dan.

 • Wild Berry baloni za 60 rojstni dan, 10/1

  Wild Berry baloni s potiskom številke 60 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 60 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 60. rojstni dan.

 • Sparkle Blue baloni za 60 rojstni dan, 10/1

  Sparkle Blue baloni s potiskom številke 60 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 60 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 60. rojstni dan.

 • Sparkle Blue baloni za 60 rojstni dan, 25/1

  Sparkle Blue baloni s potiskom številke 60 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 60 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 60. rojstni dan.

 • Sparkle Magenta baloni za 60 rojstni dan, 10/1

  Sparkle Magenta baloni s potiskom številke 60 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 60 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 60. rojstni dan.

 • Sparkle Magenta baloni za 60 rojstni dan, 25/1

  Sparkle Magenta baloni s potiskom številke 60 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 60 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Pisani se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 60. rojstni dan.

 • Stop znak baloni za 60 rojstni dan, 8/1

  Stop znak baloni s potiskom številke 60 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 60 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Pisani se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 8 balonov za 60. rojstni dan.

 • Pisani baloni Ninja Želve HB, 10/1

  Pisani baloni Ninja Želve so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so narejeni s potiskom motiva Ninja Želv in napisom Happy Birthday. Baloni so v zeleni, vijolični, rdeči, oranžni in modri barvi. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Ninja Želve Happy Birthday.

 • Pisani baloni Ninja Želve HB, 25/1

  Pisani baloni Ninja Želve so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so narejeni s potiskom motiva Ninja Želv in napisom Happy Birthday. Baloni so v zeleni, vijolični, rdeči, oranžni in modri barvi. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Ninja Želve Happy Birthday.

 • Diamond Clear baloni za 70 rojstni dan, 10/1

  Prozorni baloni s potiskom številke 70 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 70 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 70. rojstni dan.

 • Diamond Clear baloni za 70 rojstni dan, 25/1

  Prozorni baloni s potiskom številke 70 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 70 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 70. rojstni dan.

 • Pisani baloni za 70 rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni s potiskom številke 70 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 70 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 70. rojstni dan.

 • Pisani baloni za 70 rojstni dan, 25/1

  Pisani baloni s potiskom številke 70 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 70 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 70. rojstni dan.

 • Baloni Stop znak za 70 rojstni dan, 8/1

  Baloni za praznovanje 70. rojstnega dne so namenjeni popestritvi same zabave. V vrečki je 8 balonov za 70. rojstni dan. Baloni so narejeni iz lateksa. Velikost balonov s potiskom številke 70 je 28 cm.

 • Črno srebrni baloni za 18 rojstni dan 10/1

  Črno srebrni  baloni s potiskom številke 18 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 18. rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 18 rojstni dan.

 • Črno srebrni baloni za 18 rojstni dan 25/1

  Črno srebrni baloni s potiskom številke 18 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 18. rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 18 rojstni dan.

 • Sparkle prozorni baloni za 30 rojstni dan, 10/1

  Sparkle prozorni baloni s potiskom številke 30 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 30 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 30. rojstni dan.

 • Sparkle prozorni baloni za 30 rojstni dan, 25/1

  Sparkle prozorni baloni s potiskom številke 30 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 30 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 30. rojstni dan.

 • Diamond Clear baloni za 40 rojstni dan, 10/1

  Diamond Clear baloni s potiskom številke 40 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 40 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 40. rojstni dan.

 • Diamond Clear baloni za 40 rojstni dan, 25/1

  Diamond Clear baloni s potiskom številke 40 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 40 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 40. rojstni dan.

 • Sparkle prozorni baloni za 40 rojstni dan, 10/1

  Sparkle prozorni baloni s potiskom številke 40 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 40 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 40. rojstni dan.

 • Sparkle prozorni baloni za 40 rojstni dan, 25/1

  Sparkle prozorni baloni s potiskom številke 40 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 40 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 40. rojstni dan.

 • Zlati baloni za 50 let, 10/1

  Zlati baloni s potiskom številke 50 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 50 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 50. rojstni dan.

 • Zlati baloni za 50 let, 25/1

  Zlati baloni s potiskom številke 50 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 50 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 50. rojstni dan.

 • Wild Berry baloni za 60 rojstni dan, 25/1

  Wild Berry baloni s potiskom številke 60 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 60 rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 60. rojstni dan.

 • Pisani baloni za 80 rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Pisani se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 60. rojstni dan.

 • Pisani baloni za 80 rojstni dan, 25/1

  Pisani baloni so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Pisani se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 80. rojstni dan.

 • Diamond Clear za 80 rojstni dan, 10/1

  Diamond Clear baloni so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Pisani se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za 60. rojstni dan.

 • Diamond Clear za 80 rojstni dan, 25/1

  Diamond Clear baloni so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom številk za rojstni dan. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Pisani se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za 80. rojstni dan.

 • XXL lateks balon 18 let, prozoren

  XXL lateks balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 18 rojstnega dne. Balon je velikosti 90 cm in je prozorne barve.

 • XXL lateks balon 30 let, Pearl pink

  XXL lateks balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 30 rojstnega dne. Balon je velikosti 90 cm in je pearl pink barve.

 • XXL lateks balon 30 let, moder

  XXL lateks balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 30 rojstnega dne. Balon je velikosti 90 cm in je modre barve.

 • XXL lateks balon 30 let, Wild Barry

  XXL lateks balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 30 rojstnega dne. Balon je velikosti 90 cm in je v barvi divje češnje.

 • XXL lateks balon 40 let, wild berry

  XXL lateks balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 40 rojstnega dne. Balon je velikosti 90 cm in je wild berry barve. XXL balon za 40 rojstni dan se lahko napihne s helijem ali z zrakom.

 • XXL lateks balon 50 let, prozoren

  XXL lateks balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 50 rojstnega dne. Balon je velikosti 90 cm in je prozorne barve.

 • XXL lateks balon 50 let, zlat

  XXL lateks balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 50 rojstnega dne. Balon je velikosti 90 cm in je prozorne barve.

 • XXL lateks balon 50 let, wild berry

  XXL lateks balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 50 rojstnega dne. Balon je velikosti 90 cm in je wild berry barve.

 • XXL lateks balon 60 let, prozoren

  XXL lateks balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 60 rojstnega dne. Balon je velikosti 90 cm in je prozorne barve.

 • XXL lateks balon 60 let, moder

  XXL lateks balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 60 rojstnega dne. Balon je velikosti 90 cm in je modre barve.

 • XXL lateks balon Happy Birthday, črn

  XXL lateks balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Lateks balon je velikosti 90 cm. Balon z napisom Happy Birthday je v črni barvi. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • XXL lateks balon Happy Birthday, wild berry

  XXL lateks balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Lateks balon je velikosti 90 cm. Balon z napisom Happy Birthday je v wild berry barvi. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • XXL lateks balon Happy Birthday, moder

  XXL lateks balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Lateks balon je velikosti 90 cm. Balon z napisom Happy Birthday je v modri barvi. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • XXL lateks balon Birthday Stars, rdeč

  XXL lateks balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Lateks balon je velikosti 90 cm. Balon z napisom Happy Birthday je v rdeči barvi. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • XXL lateks balon Birthday Stars, moder

  XXL lateks balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Lateks balon je velikosti 90 cm. Balon z napisom Happy Birthday je v modri barvi. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • XXL lateks balon Happy Birthday, rdeč

  XXL lateks balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Lateks balon je velikosti 90 cm. Balon z napisom Happy Birthday je v rdeči barvi. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • XXL lateks balon Happy Birthday, prozoren

  XXL lateks balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Lateks balon je velikosti 90 cm. Balon z napisom Happy Birthday je v prozorni barvi. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • XXL lateks balon Happy Birthday 1, moder

  XXL lateks balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Lateks balon je velikosti 90 cm. Balon z napisom Happy Birthday je v modri barvi. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • XXL lateks balon Happy Birthday, magenta

  XXL lateks balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Lateks balon je velikosti 90 cm. Balon z napisom Happy Birthday je v magenta barvi. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • XXL lateks balon Birthday Confeti, prozoren

  XXL lateks balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Lateks balon je velikosti 90 cm. Balon z napisom Happy Birthday je v prozorni barvi. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • XXL lateks balon Birthday Stars, prozoren

  XXL lateks balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Lateks balon je velikosti 90 cm. Balon z napisom Happy Birthday je v prozorni barvi. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Pastelni baloni 1st Birthday Boy 6/1

  Pastelni baloni 1st Birthday Boy so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju prvega rojstnega dne. Baloni za prvi rojstni dan so v nebeško modri, zeleni in modri barvi. Velikost pastelnih balonov za prvi rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov 1st Birthday Boy.

 • Pastelni baloni 1st Birthday Girl 6/1

  Pastelni baloni 1st Birthday Girl so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju prvega rojstnega dne. Baloni za prvi rojstni dan so v roza, pink in barvi levande. Velikost pastelnih balonov za prvi rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov 1st Birthday Girl.

 • Pastelni baloni za 2. rojstni dan 6/1

  Pastelni baloni s potiskom številke 2 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 2. rojstnega dne. Baloni za drugi rojstni dan so v svetlo rumeni, oranžni, jabolčno zeleni, roza in nebeško modri barvi. Velikost pastelnih balonov za 2. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 2.

 • Pastelni baloni za 3. rojstni dan 6/1

  Pastelni baloni s potiskom številke 3 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 3. rojstnega dne. Baloni za drugi rojstni dan so v svetlo rumeni, oranžni, jabolčno zeleni, roza in nebeško modri barvi. Velikost pastelnih balonov za 3. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 3.

 • Pastelni baloni za 4. rojstni dan 6/1

  Pastelni baloni s potiskom številke 4 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 4. rojstnega dne. Baloni za drugi rojstni dan so v svetlo rumeni, oranžni, jabolčno zeleni, roza in nebeško modri barvi. Velikost pastelnih balonov za 4. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 4.

 • Pastelni baloni za 5. rojstni dan 6/1

  Pastelni baloni s potiskom številke 5 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 5. rojstnega dne. Baloni za drugi rojstni dan so v svetlo rumeni, oranžni, jabolčno zeleni, roza in nebeško modri barvi. Velikost pastelnih balonov za 5. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 5.

 • Pastelni baloni za 6. rojstni dan 6/1

  Pastelni baloni s potiskom številke 6 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 6. rojstnega dne. Baloni za drugi rojstni dan so v svetlo rumeni, oranžni, jabolčno zeleni, roza in nebeško modri barvi. Velikost pastelnih balonov za 6. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 6.

 • Pastelni baloni za 7. rojstni dan 6/1

  Pastelni baloni s potiskom številke 7 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 7. rojstnega dne. Baloni za drugi rojstni dan so v svetlo rumeni, oranžni, jabolčno zeleni, roza in nebeško modri barvi. Velikost pastelnih balonov za 7. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 7.

 • Pastelni baloni za 8. rojstni dan 6/1

  Pastelni baloni s potiskom številke 8 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 8. rojstnega dne. Baloni za drugi rojstni dan so v svetlo rumeni, oranžni, jabolčno zeleni, roza in nebeško modri barvi. Velikost pastelnih balonov za 8. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 8.

 • Pastelni baloni za 9. rojstni dan 6/1

  Pastelni baloni s potiskom številke 9 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 9. rojstnega dne. Baloni za deveti rojstni dan so v svetlo rumeni, oranžni, jabolčno zeleni, roza in nebeško modri barvi. Velikost pastelnih balonov za 9. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 9.

 • Prozorni baloni za 10. rojstni dan 6/1

  Pastelni baloni s potiskom številke 10 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 10. rojstnega dne. Baloni za deseti rojstni dan so v rumeni,oranžni, zeleni, rdeči, modri in purple barvi. Velikost pastelnih balonov za 10. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 10.

 • Prozorni baloni za 16. rojstni dan 6/1

  Pastelni baloni s potiskom številke 16 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 16. rojstnega dne. Baloni za šestnajsti rojstni dan so v rumeni,oranžni, zeleni, rdeči, modri in purple barvi. Velikost pastelnih balonov za 16. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 16.

 • Prozorni baloni za 18. rojstni dan 6/1

  Pastelni baloni s potiskom številke 18 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 18. rojstnega dne. Baloni za osemnajsti rojstni dan so v rumeni,oranžni, zeleni, rdeči, modri in purple barvi. Velikost pastelnih balonov za 18. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 18.

 • Prozorni baloni za 20. rojstni dan 6/1

  Pastelni baloni s potiskom številke 20 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 20. rojstnega dne. Baloni za dvajseti rojstni dan so v rumeni,oranžni, zeleni, rdeči, modri in purple barvi. Velikost pastelnih balonov za 20. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 20.

 • Prozorni baloni za 30. rojstni dan 6/1

  Prozorni baloni s potiskom številke 30 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 30. rojstnega dne. Baloni za trideseti rojstni dan so v rumeni,oranžni, zeleni, rdeči, modri in purple barvi. Velikost pastelnih balonov za 30. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 30.

 • Prozorni baloni za 40. rojstni dan 6/1

  Prozorni baloni s potiskom številke 40 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 40. rojstnega dne. Baloni za štirideseti rojstni dan so v rumeni,oranžni, zeleni, rdeči, modri in purple barvi. Velikost pastelnih balonov za 40. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 40.

 • Prozorni baloni za 50. rojstni dan 6/1

  Prozorni baloni s potiskom številke 50 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 50. rojstnega dne. Baloni za petdeseti rojstni dan so v rumeni,oranžni, zeleni, rdeči, modri in purple barvi. Velikost pastelnih balonov za 50. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 50.

 • Prozorni baloni za 60. rojstni dan 6/1

  Prozorni baloni s potiskom številke 60 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 60. rojstnega dne. Baloni za šestedeseti rojstni dan so v rumeni,oranžni, zeleni, rdeči, modri in purple barvi. Velikost pastelnih balonov za 60. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 60.

 • Prozorni baloni za 70. rojstni dan 6/1

  Prozorni baloni s potiskom številke 70 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 70. rojstnega dne. Baloni za sedemdeseti rojstni dan so v rumeni,oranžni, zeleni, rdeči, modri in purple barvi. Velikost pastelnih balonov za 70. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 70.

 • Prozorni baloni za 80. rojstni dan 6/1

  Prozorni baloni s potiskom številke 80 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 80. rojstnega dne. Baloni za osemdeseti rojstni dan so v rumeni,oranžni, zeleni, rdeči, modri in purple barvi. Velikost pastelnih balonov za 80. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 80.

 • Prozorni baloni za 90. rojstni dan 6/1

  Prozorni baloni s potiskom številke 90 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 90. rojstnega dne. Baloni za devetdeseti rojstni dan so v rumeni,oranžni, zeleni, rdeči, modri in purple barvi. Velikost pastelnih balonov za 90. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 90.

 • Prozorni baloni Sweet 16, 6/1

  Pastelni baloni z napisom Sweet 16 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 16 rojstnega dne. Pastelni baloni so v črni, lila in roza barvi. Baloni Sweet 16 so narejeni v velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov za 16 rojstni dan.

 • Pastelni baloni Wild Birthday 6/1

  Pastelni baloni s potiskom motiva Wild Birthday so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiv za rojstni dan so v beli barvi. Velikost balonov Wild Birthday je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom divjih živali.

 • Metalik baloni s potiskom številke 25, srebrni 6/1

  Metalik baloni s potiskom številke 25 so namenjeni kot dekoracija na srebrni poroki. Baloni so narejeni v srebrni barvi in potiskani s številko 25. Velikost metalik balonov je 30 cm. V paketu prejmete 6 metalik srebrnih balonov s potiskom številke 25.

 • Metalik baloni s potiskom številke 50, zlati 6/1

  Metalik baloni s potiskom številke 50 so namenjeni kot dekoracija na praznovanju zlate poroke. Baloni so narejeni v zlati barvi in potiskani s številko 50. Velikost metalik balonov je 30 cm. V paketu prejmete 6 metalik zlatih balonov s potiskom številke 50.

 • Metalik rdeči baloni za 40. rojstni dan 6/1

  Metalik rdeči baloni s potiskom številke 40 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 40. rojstnega dne. Baloni za štirideseti rojstni dan so narejeni v rdeči barvi. Velikost metalik balonov za 40. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 40.

 • Metalik baloni za 60. rojstni dan 6/1

  Metalik baloni s potiskom številke 60 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 60. rojstnega dne. Baloni za 60 rojstni dan so v beli barvi s srebrnim potiskom številke 60 Velikost metalik balonov za 60. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 60.

 • Baloni s številko 30, srebrno črni 10/1

  Baloni s potiskom številke 30 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 30 rojstnega dne. Baloni so narejeni iz lateksa v srebrni in črni barvi. Velikost balonov za 30 let je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Baloni s številko 30, srebrno črni 25/1

  Baloni s potiskom številke 30 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 30 rojstnega dne. Baloni so narejeni iz lateksa v srebrni in črni barvi. Velikost balonov za 30 let je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Rdeči baloni za 40 rojstni dan 10/1

  Baloni iz lateksa s potiskom številke 40 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 40 rojstnega dne. Baloni za 40 rojstni dan so narejeni iz lateksa rdeče barve. Velikost balonov za 40 let je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Rdeči baloni za 40 rojstni dan 25/1

  Baloni iz lateksa s potiskom številke 40 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 40 rojstnega dne. Baloni za 40 rojstni dan so narejeni iz lateksa rdeče barve. Velikost balonov za 40 let je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Patelni baloni Birthday Boy Dinozavri 6/1

  Pastelni baloni motiv Birthday Boy Dinozavri so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne.  Baloni za rojstni dan motiva Dinozavri so pastelnih barv. Velikost balono s potiskom dinozavrov je 30 cm. V paketu prejmete 6 pisanih pastelnih baloov.

 • Pastelni baloni Birthday Shark 6/1

  Baloni motiva Birthday Shark so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju fantovskega rojstnega dne. Baloni modrih odtenkov pastelnih barv so narejeni s potiskom morskih psov in potiskom napisa Happy Birthday. Velikost pastelnih balonov Birthday Shark je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov Birthday Shark Happy Birthday.

 • Pastelni baloni Hišni ljubljenčki 6/1

  Pastelni baloni s potiskom motiva Hišnih ljubljenčkov so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni pastelnih barv Hišni ljubljenčki in napisom Happy Birthday so velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov Hišni ljubljenčki Happy Birthday.

 • Črno beli baloni 18 rojstni dan 6/1

  Baloni pastelnih barv s potiskom številke 18 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni za 18 rojstni dan so v beli in črni barvi. Velikost pastelnih balonov je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov za 18 let.

 • Črno beli baloni 30 rojstni dan 6/1

  Baloni pastelnih barv s potiskom številke 30 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 30 rojstnega dne. Baloni za 30 rojstni dan so v beli in črni barvi. Velikost pastelnih balonov je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov za 30 let.

 • Črno beli baloni 40 rojstni dan 6/1

  Baloni pastelnih barv s potiskom številke 40 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 40 rojstnega dne. Baloni za 40 rojstni dan so v beli in črni barvi. Velikost pastelnih balonov je 40 cm. V paketu prejmete 6 balonov za 40 let.

 • Črno beli baloni 50 rojstni dan 6/1

  Baloni pastelnih barv s potiskom številke 50 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 50 rojstnega dne. Baloni za 50 rojstni dan so v beli in črni barvi. Velikost pastelnih balonov je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov za 50 let.

 • Črno beli baloni 60 rojstni dan 6/1

  Baloni pastelnih barv s potiskom številke 60 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 60 rojstnega dne. Baloni za 60 rojstni dan so v beli in črni barvi. Velikost pastelnih balonov je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov za 60 let.

Filtriraj po:

Dobavljivost
Stanje

Nasveti

Obišči kotiček Idej