Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 31.1.2021 ne bodo mogoča.

Hvala za razumevanje!

Mia in jaz

Mia in jaz

Tu je 10 izdelkov.

Mia in jaz namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi party dodatki motiva Mia in jaz za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Mia in jaz namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi party dodatki motiva Mia in jaz za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Manj
Več
Prikazanih 1 - 10 of 10 izdelkov
 • Krožniki Mia in jaz, 23 cm, 8/1

  Krožniki Mia in jaz so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so iz tršega papirja in so velikosti 23 cm. Krožniki so narejeni s potiskom motiva Mia in jaz. V paketu prejmete 8 krožnikov Mia in jaz.

 • Kozarčki Mia in Jaz, 200 ml, 8/1

  Kozarčki Mia in jaz so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so iz pvc in imajo volumen 200 ml. Kozarčki so narejeni s potiskom motiva Mia in jaz. V paketu prejmete 8 kozarčkov Mia in jaz.

 • Serviete Mia in jaz 17x17 cm, 20/1

  Serviete Mia in jaz so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejene s potiskom motiva Mia in jaz. Velikost serviet je 17x17 cm. V paketu prejmete 20 serviet Mia in jaz.

 • Prt Mia in jaz

  Prt Mia in jaz je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz pvc in je narejen s potiskom motiva Mia in jaz. Velikost prta Mia in jaz je 120x180 cm.

 • Slamice Mia in jaz, 6/1

  Slamice Mia in jaz so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Slamice so velikosti 25 cm in so narejene z motivom Mia in jaz. V paketu prejmete 6 slamic Mia in jaz.

 • Zastavice Mia in jaz

  Zastavice Mia in jaz so namenjene kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Dolžina zastavic Mia in jaz je 230 cm. Zastavice so potiskane obojestransko z motivom Mie.

 • Transparent Mia in jaz

  Transparent Mia in jaz je namenjen dekoraciji ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent je dolžine 150 x 23 cm. Transparent je narejen z napisom Happy Birthday in motivom Mia in jaz.

 • Vabila Mia in jaz, 6/1

  Vabila Mia in jaz so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so narejena s potiskom motiva Mia in jaz. Velikost vabil je 14x9 cm, prav tako so zraven priložene ovojnice v roza barvi. V paketu prejmete 6 vabil Mia in jaz.

 • Maske Mia in jaz, 6/1

  Maske Mia in jaz so namenjene zabavi na praznovanju otroškega rojstnega dne. Maske so narejene iz tršega kartona in so narejene s potiskom motiva Mia in jaz. V paketu prejmete 6 mask Mia in jaz.

 • Tiare Mia in jaz, 6/1

  Tiare Mia in jaz so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Tiare so sestavljene iz tršega kartona in so narejene s potiskom motiva Mia in jaz V paketu prejmete 6 tiar Mia in jaz.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!