Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 3.5.2021 ne bodo mogoča.

Vsa obstoječa naročila bodo obdelana.

Hvala za razumevanje!

Tsum Tsum

Tsum Tsum

Tu je 7 izdelkov.

Tsum Tsum namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv Tsum Tsum za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 7 of 7 izdelkov
 • Lateks baloni 28 cm, Rumeni, 10/1

  Baloni so namenjeni zabavi ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni iz lateksa v rumeni barvi. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov iz lateksa. Baloni se lahko polnejo tako z zrakom, kot s helijem.

 • Lateks baloni 28 cm, Beli, 10/1

  Baloni so namenjeni zabavi ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni iz lateksa v beli barvi. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov iz lateksa. Baloni se lahko polnejo tako z zrakom, kot s helijem.

 • Lateks baloni 28 cm, Črni, 10/1

  Baloni so namenjeni zabavi ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni iz lateksa v črni barvi. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov iz lateksa. Baloni se lahko polnejo tako z zrakom, kot s helijem.

 • Lateks baloni 28 cm, Svetlo zeleni, 10/1, pearl

  Baloni so namenjeni zabavi ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni iz lateksa v pearl svetlo zeleni barvi. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov iz lateksa. Baloni se lahko polnejo tako z zrakom, kot s helijem.

 • Krožniki 23 cm, Tsum Tsum 8/1

  Namizni krožniki motiva Tsum Tsum so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Velikost krožnikov Tsum Tsum je 23 cm. Krožniki Tsum Tsum so narejeni iz tršega papirja. V paketu prejmete 8 krožnikov.

 • Kozarčki 200 ml, Tsum Tsum 8/1

  Party kozarčki Tsum Tsum so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki motiva Tsum Tsum imajo volumen 200 ml. Kozarčki za praznovanje rojstnega dne so narejeni iz pvc. V paketu prejmete 8 kozarčkov Tsum Tsum.

 • Serviete 33x33 cm, Tsum Tsum 20/1

  Namizne serviete motiva Tsum Tsum so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejene s potiskom motiva Tsum Tsum. Velikost serviet Tsum Tsum je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Tsum Tsum.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!