Zaradi prenove spletne trgovine in dopustov naročila do 18.7.2022 niso možna!

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Top zabava

Lol Surprise

Lol Surprise

Tu je 26 izdelkov.

Lol Surprise namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi party dodatki motiva Lol Surprise za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 26 of 26 izdelkov
 • Lateks baloni 28 cm, Svetlo roza, 10/1

  Baloni so namenjeni zabavi ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni iz lateksa v svetlo roza barvi. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov iz lateksa. Baloni se lahko polnejo tako z zrakom, kot s helijem.

 • Lateks baloni 28 cm, Svetlo roza, 25/1

  Baloni so namenjeni zabavi ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni iz lateksa v svetlo roza barvi. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov iz lateksa. Baloni se lahko polnejo tako z zrakom, kot s helijem.

 • Lateks baloni 28 cm, Temno roza, 10/1

  Baloni so namenjeni zabavi ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni iz lateksa v temno roza barvi. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov iz lateksa. Baloni se lahko polnejo tako z zrakom, kot s helijem.

 • Lateks baloni 28 cm, Temno roza, 25/1

  Baloni so namenjeni zabavi ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni iz lateksa v temno roza barvi. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov iz lateksa. Baloni se lahko polnejo tako z zrakom, kot s helijem.

 • Krožniki 23 cm, Lol Surprise 8/1

  Namizni krožniki motiva Lol Surprise so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Velikost krožnikov Lol Surprise je 23 cm. Krožniki Lol Surprise so narejeni iz tršega papirja. V paketu prejmete 8 krožnikov.

 • Kozarčki 200 ml, Lol Surprise 8/1

  Party kozarčki Lol Surprise so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki motiva Lol Surprise imajo volumen 200 ml. Kozarčki za praznovanje rojstnega dne so narejeni iz tršega papirja. V paketu prejmete 8 kozarčkov Lol Surprise.

 • Serviete 33x33 cm, Lol Surprise 20/1

  Namizne serviete motiva Lol Surprise so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejene s potiskom motiva Lol Surprise. Velikost serviet Lol Surprise je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Lol Surprise.

 • Folija balon Lol Surprise Diva

  Folija balon motiv Lol Surprise Diva je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Balon Lol Surprise je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne tako s helijem, kot tudi z zrakom. Velikost folija balona je 85x64 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiv Lol Surprise Diva.

 • Folija balon Lol Surprise Queen Bee

  Folija balon motiv Lol Surprise Queen Bee je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Balon Lol Surprise je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne tako s helijem, kot tudi z zrakom. Velikost folija balona je 85x60 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiv Lol Surprise Queen Bee.

 • Folija balon Lol Surprise Mc Swag

  Folija balon motiv Lol Surprise Mc Swag je namenjen za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Balon Lol Surprise je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne tako s helijem, kot tudi z zrakom. Velikost folija balona je 84x47 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiv Lol Surprise Mc Swag.

 • Lol Surprise set za 8 otrok

  Set Lol Surprise je namenjen kot dodatek k praznovanju rojstnega dne 8 otrok. Set Lol Surprise vsebuje naslednje izdelke -8 krožnikov velikosti 23 cm -8 kozarčkov volumna 200 ml -20 serviet velikosti 33x33 cm -10 svetlo roza balonov velikosti 28 cm.

 • Lol Surprise set za 16 otrok

  Set Lol Surprise je namenjen kot dodatek k praznovanju rojstnega dne 16 otrok. Set Lol Surprise vsebuje naslednje izdelke -16 krožnikov velikosti 23 cm -16 kozarčkov volumna 200 ml -20 serviet velikosti 33x33 cm -10 svetlo roza balonov velikosti 28 cm. -10 temno roza balonov velikosti 28 cm

 • Transparent Lol Surprise Happy Birthday

  Transparent Lol Surprise je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent Lol Suprise je narejen z napisom Happy Birthday. Lol Suprise transparent je narejen iz tršega papirja. Dolžina transparenta Lol Surprise je 180 cm.

 • Namizni prt Lol Surprise

  Namizni prt motiv Lol Surprise je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt motiva Lol Surprise je narejen iz pvc. Velikost pvc prta Lol Surprise je 120x180 cm.

 • Beli baloni Lol Surprise Birthday Girl 10/1

  Baloni motiva Lol Surprise so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni Lol Surprise so narejeni iz naravnega lateksa bele barve in so potiskani z napisom Birthday Girl. Baloni Lol Surprise so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Lol Surprise Birthday Girl.

 • Beli baloni Lol Surprise Birthday Girl 25/1

  Baloni motiva Lol Surprise so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni Lol Surprise so narejeni iz naravnega lateksa bele barve in so potiskani z napisom Birthday Girl. Baloni Lol Surprise so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Lol Surprise Birthday Girl.

 • Pink baloni Lol Surprise Birthday Girl 10/1

  Baloni motiva Lol Surprise so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni Lol Surprise so narejeni iz naravnega lateksa pink barve in so potiskani z napisom Birthday Girl. Baloni Lol Surprise so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Lol Surprise Birthday Girl.

 • Pink baloni Lol Surprise Birthday Girl 25/1

  Baloni motiva Lol Surprise so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni Lol Surprise so narejeni iz naravnega lateksa pink barve in so potiskani z napisom Birthday Girl. Baloni Lol Surprise so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Lol Surprise Birthday Girl.

 • Temno roza baloni Lol Surprise Birthday Girl 10/1

  Baloni motiva Lol Surprise so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni Lol Surprise so narejeni iz naravnega lateksa temno roza barve in so potiskani z napisom Birthday Girl. Baloni Lol Surprise so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Lol Surprise Birthday Girl.

 • Temno roza baloni Lol Surprise Birthday Girl 25/1

  Baloni motiva Lol Surprise so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni Lol Surprise so narejeni iz naravnega lateksa temno roza barve in so potiskani z napisom Birthday Girl. Baloni Lol Surprise so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Lol Surprise Birthday Girl.

 • Baloni Lol Surprise 8/1

  Baloni motiva Lol Surprise so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni Lol Surprise so narejeni iz naravnega lateksa pink in bele barve. Baloni Lol Surprise so velikosti 30 cm. V paketu prejmete 8 balonov Lol Surprise.

 • Klobučki Lol Surprise

  Klobučki motiva Lol Surprise so namenjeni kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki Lol Surprise so narejeni iz tršega papirja. Klobučki imajo dodane elastike. V paketu prejmete 6 klobučkov Lol Surprise.

 • Folija balon Lol Surprise

  Folija balon motiv Lol Surprise je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Lol Surprise je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Lol Surprise.

 • Krožniki Lol Surprise 18 cm

  Krožniki Motiva Lol Surprise so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki Lil Surprise so velikosti 18 cm. Krožniki Lol so narejeni iz tršega papirja. V paketu prejmete 8 krožnikov Lol Surprise.

 • Lol Surprise set za fotografiranje

  Set za fotografiranje Lol Surprise je namenjen kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Set Lol Surprise je sestavljen iz 8 različnih okraskov. Okraski za fotografiranje Lol Surprise so iz papirja pritrjeni na palčkah.

 • Okrasna dekoracija Lol Surprise

  Dekoracija Lol Surprise je namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Dekoracija je primerna za otroško zabavo. Dekoracija Lol Surprise vsebuje 7 različnih dekoracij in sicer 1x zastavice dolžine 240 cm 4x viseče dekoracije iz kartona dolžine 70 cm 2x namizni okras velikosti 18 cm

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!