Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 3.5.2021 ne bodo mogoča.

Vsa obstoječa naročila bodo obdelana.

Hvala za razumevanje!

Folija baloni za rojstni dan

Folija baloni za rojstni dan

Tu je 50 izdelkov.

Dodatki za rojstnodnevno zabavo.

Velika izbira folija balonov za rojstni dan.

Dodatki za rojstnodnevno zabavo.

Velika izbira folija balonov za rojstni dan.

Manj
Več
Prikazanih 1 - 50 of 50 izdelkov
 • Folija balon 2. rojstni dan, Blue Stars

  Folija balon motiv Blue Stars je namenjen zabavi ali kot dekoracija ob praznovanju 2. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon 2. rojstni dan, Kittens

  Folija balon Kittens je namenjen zabavi ali kot dekoracija ob praznovanju 2. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon 2. rojstni dan, Giraffe

  Folija balon Žirafa je namenjen zabavi ali kot dekoracija ob praznovanju 2. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon 2. rojstni dan, Pink kmetija

  Folija balon Pink metija je namenjen zabavi ali kot dekoracija ob praznovanju 2. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija Pink kmetija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon 2. rojstni dan, Modra kmetija

  Folija balon Kmetija je namenjen zabavi ali kot dekoracija ob praznovanju 2. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Kmetija je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon 3. rojstni dan, Super Hero

  Folija balon s potiskom motiva Super Hero je namenjen zabavi ob praznovanju 3. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Super Hero

 • Folija balon 3. rojstni dan, Princess

  Folija balon s potiskom motiva Princess je namenjen zabavi ob praznovanju 3. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Princess.

 • Folija balon 3. rojstni dan, Pink Fairies

  Folija balon Šink Fairies s potiskom številke 3 je namenjen zabavi ob praznovanju 3. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon 3. rojstni dan, Blue Trucks

  Folija balon Blue Trucks s potiskom številke 3 je namenjen zabavi ob praznovanju 3. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiva Blue Trucks.

 • Folija balon 3. rojstni dan, Princess Castle

  Folija balon Princess Castle in potiskom številke 3 je namenjen zabavi ob praznovanju 3. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 66x88 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Princess Castle.

 • Folija balon 1. rojstni dan, pisan

  Folija balon pisanih barv in potiskom številke 1 je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 1. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon za 1. rojstni dan.

 • Folija balon 2. rojstni dan, pisan

  Folija balon s potiskom številke 2 je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 2. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon za 2 rojstni dan.

 • Folija balon 3. rojstni dan, pisan

  Folija balon pisanih barv in potiskom številke 3 je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 3. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon za 3 rojstni dan.

 • Folija balon 4. rojstni dan, pisan

  Folija balon pisanih barv in potiskom številke 4 je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 4. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon za 4 rojstni dan.

 • Folija balon 5. rojstni dan, pisan

  Folija balon s potiskom številke 5 pisanih barv je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 5. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon za 5 rojstni dan.

 • Folija balon 6. rojstni dan, pisan

  Folija balon s potiskom številke 6 pisanih barv je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 6. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon za 6 rojstni dan.

 • Folija balon 7. rojstni dan, pisan

  Folija balon s potiskom številke 7 pisanih barv je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 7. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon za 7 rojstni dan.

 • Folija balon 8. rojstni dan, pisan

  Folija balon s potiskom številke 8 pisanih barv je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 8. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon za 8 rojstni dan.

 • Folija balon 9. rojstni dan, pisan

  Folija balon s potiskom številke 9 pisanih barv je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 9. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Kocke Happy Birthday

  Folija balon Kocke je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Birthday Puppies

  Folija balon Birthday Puppies je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 45 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

 • Folija balon Birthday Kittens

  Folija balon Birthday Kittens je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 45 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

 • Folija balon Happy Birthday Hello Kitty

  Folija balon Hapy Birthday je namenejn kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Hello Kitty Rainbow

  Folija balon Hapy Birthday je namenejn kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Hello Kitty srček

  Folija balon Hapy Birthday je namenejn kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon za 5 let, Modri pirati

  Folija balon Modri pirati je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 5 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Modri pirati je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon za 4 leta, Pink princeske

  Folija balon Pink princeske je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 4 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Pink princeske je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon za 5 let, Pink balerina

  Folija balon Pink balerina je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 5 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Pink balerina je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon za 4 leta, Dinozaver

  Folija balon Dinozaver je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 4 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Dinozaver je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon za 5 let, Piratska zabava

  Folija balon Piratska zabava je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 5 rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Piratska zabava je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Medvedek Pu 1st Birthday

  Folija balon Medvedek Pu 1st Birthday je namenjen kot dekoracija ob praznovanju prvega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Balon s potiskom motiva Medvedek Pu je velikosti 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Medvedek Pu.

 • Folija balon Mickey 1st Birthday

  Folija balon Mickey 1st Birthday je namenjen kot dekoracija ob praznovanju prvega rojstnega dne. Balon Mickey je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Mickey je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Minnie 1st Birthday

  Folija balon Minnie 1st Birthday je namenjen kot dekoracija ob praznovanju prvega rojstnega dne. Folija balon Minnie za prvi rojstni dan je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Minnie je 45 cm in ima obliko srčka. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Monsters Happy Birthday

  Folija balon Monsters Happy Birthday je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Monsters je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Monsters Happy Birthday.

 • Folija balon Forever Friends 1st Birthday

  Folija balon Forever Friends je namenjen kot dekoracija ob praznovanju prvega rojstnega dne. Balon za 1. rojstni dan je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Forever Friends 1st Birthday.

 • Folija balon Forever Friends Birthday Wish

  Folija balon Forever Friends Birthday Wish je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Forever Friends je velikosti 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Forever Friends Birthday Wish.

 • Folija balon Me to You Happy Birthday

  Folija balon Me to You z napisom Happy Birthday je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Balon za rojstni dan je iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Me to You Happy Birthday.

 • Pisani folija baloni Happy Birthday

  Pisani folija baloni v obliki napisa Happy Birthday so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Napis Happy Birthday vsebuje 13 folija balonov pisanih barv. Posamezni baloni za napis so narejeni v velikosti 40 cm. V paketu prejmete 13 nenapihnjenih balonov iz katerih se oblikuje napis Happy Birthday. Baloni Happy Birthday se napihnejo z zrakom.

 • Folija balon Birthday Mavrica

  Folija balon Birthday Mavrica je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Balon za rojstni dan je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Folija balon je narejen v velikosti 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon za rojstni dan.

 • Folija balon Policijska značka

  Folija balon Policijska značka je namenjen praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Policijska značka je narejen iz posebne folije in se lahko napihne tako s helijem, kot z zrakom. Balon je velik 45 cm. V paketu prejmete nenapihnjen balon.

 • Folija balon 6. rojstni dan, Dots

  Folija balon s potiskom številke 6 in pisanih pik je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 6. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon za 6 rojstni dan.

 • Folija balon 7. rojstni dan, Dots

  Folija balon s potiskom številke 7 in pisanih pik je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 7. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon za 7 rojstni dan.

 • Folija balon 8. rojstni dan, Dots

  Folija balon s potiskom številke 8 in pisanih pik je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 8. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon za 8. rojstni dan.

 • Folija balon 9. rojstni dan, Dots

  Folija balon s potiskom številke 9 in pisanih pik je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 9. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon za 9. rojstni dan.

 • Folija balon 10. rojstni dan, Dots

  Folija balon s potiskom številke 10 in pisanih pik je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 10. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon za 10. rojstni dan.

 • Folija balon 11. rojstni dan, Dots

  Folija balon s potiskom številke 11 in pisanih pik je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 11. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon za 11. rojstni dan.

 • Folija balon 12. rojstni dan, Dots

  Folija balon s potiskom številke 12 in pisanih pik je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 12. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon za 12. rojstni dan.

 • Folija balon 13. rojstni dan, Dots

  Folija balon s potiskom številke 13 in pisanih pik je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 13. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon za 13. rojstni dan.

 • Folija balon Pujsa Pepa Happy Birthday

  Folija balon motiva Pujsa Pepa je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Pujsa Pepa je narejen iz posebne folije in se lahko napihne tako s helijem, kot tudi z zrakom. Velikost folija balona Pujsa Pepa z napisom Happy Birthday je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Pujsa Pepa.

 • Folija balon Pujsa Pepa

  Folija balon motiva Pujsa Pepa je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Pujsa Pepa je narejen iz posebne folije in se lahko napihne tako s helijem, kot tudi z zrakom. Velikost folija balona Pujsa Pepa rumene barve je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Pujsa Pepa.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!