Ideje za rojstni dan in zabavo!

MICKEY MOUSE IN ROJSTNI DAN

V današnjem blogu vam bomo predstavili enega od najpopularnejših otroških risanih junakov in to je Mickey Mouse. Mickey Mouse je torej smešna risanka z živalskimi liki, in je maskota podjetja Walt Disney. Samega junaka z imenom Mickey Mouse sta ustvarila Ub Iwerks in Walt Disney v letu 1928. Mickey Mouse se je po svojem rojstvu pojavil v več kot 130 filmih in še danes navdušuje staro in mlado vseh starosti. 
Preberi več

ZABAVA BABY SHOWER

V današnjem blogu vam bomo predstavili in podali nekaj napotkov kako pripravite zabavo ob pričakovanju rojstva otroka, torej zabavo Baby Shower. Sam pomen Baby Shower predstavlja zabavo za bodoče starše, na kateri se jih obdaruje z darili za njihovega novega družinskega člana ali članice. Baby Shower je zabava, na kateri so običajno zbrane samo ženske predstavnice...
Preberi več

GASILEC SAMO IN ROJSTNI DAN

Dandanes je malo takšnih, ki ne pozna junaka Gasilca Sama. Naš junak Gasilec Samo že 30 let navdušuje mlajšo in starejšo populacijo. Je junak, ki poskrbi za kakršnokoli reševanje. Vsakemu pa je tudi znana pesem iz risanke… «Ko zasliši zvok siren, šine kakor spodboden. Že v gasilski voz zdrvi, v sedmih trenih odbrzi. Ker Samo gasi, vsak požar in se voz mu blešči, dan na dan, to pač skrito ni, Samo vse pogasi…«
Preberi več

ROJSTNI DAN S TELEBAJSKI

Telebajski so naslov televizijske serije iz Velike Britanije, katera je bila ustvarjena za otroke v predšolski starosti. Serija oziroma risanka je bila osredotočena na štiri glavne junake, kateri med seboj komunicirajo z žlobudranjem, na trebuščkih pa nosijo zaslon televizije. Telebajski so oblikovani tako, da sami po sebi spominjajo na male otroke in prav zato jih manjši otroci naravnost obožujejo!
Preberi več

BALONSKE DEKORACIJE ZA ROJSTVO OTROKA

Dandanes si praktično ne moremo predstavljati katerega koli praznovanja brez uporabe balonov, tako samostojno, kot izdelanih balonskih dekoracij. V tem blogu vam predstavljamo nekaj že izdelanih balonskih dekoracij za rojstvo otroka, prav tako pa tudi različne možnosti kombiniranja balonov, na podlagi katerih si lahko sami izberete željeno kombinacijo, mi pa bomo to željeno kombinacijo balonske dekoracije pripravili za vas.
Preberi več

Nekaj TOP idej, kako popestriti dekliščino in žensko zabavo

Priredite nepozabno dekliščino, ki predstavlja še "zadnji samski", TOP večer in s tem konec brezkrbnega samskega življenja.Da bo ta noč res nepozabna lahko bodoči nevesti pripravite kakšno ne preveč lahko nalogo, s katero se bo na vašo pobudo, morala spoprijeti.Karkoli boste že pripravile svoji prijateljici, bodoči nevesti, upoštevate njene meje. Naj bo to večer, ki ga ne bo pozabila na lep in zabaven način.
Preberi več

Praznovanje OTROŠKEGA ROJSTNEGA DNE

Praznovanje rojstnega dne je eden izmed najpomembnejših dogodkov za vašega otroka. Zapomnite se, kako ste se tudi sami veselili vašega praznovanja. Otroški rojstni dan seveda ni samo torta in družba prijateljev, ki se norijo po vrtu ali stanovanju. Rojstni dan mora danes imeti vsebino, otroci pa morajo biti ves čas zaposleni. Zato preverite nekaj TOP zabavnih idej za praznovanje.
Preberi več

Ste pripravljeni na pustne norčije?

Prihaja praznik mask in karnevalov, ko se predvsem najmlajši našemijo ter do sitega najedo krofov in drugih pustnih dobrot. Vsi se sprašujemo KDAJ bo letos pust? Pustna sobota je dne 2. mareca, pustni torek pa 5. marca. Pust (Pustni teden) je čas, ko se napravimo v pustno šemo, maškaro in se ob tem zabavamo. Pust je običaj odganjanja zime ter slavljenje prihoda pomladi. Če iščete kaj novega, lahko pobrskate med pustnimi izdelki (kostumi, maske in dodatki) na povezavi - TUKAJ!
Preberi več

Rojstni dan z MINNIE MOUSE

Minnie Mouse je smešna živalska risanka, ki sta jo Leta 1928 ustvarila Ub Iwerks in Walt Disney. Slovensko izdajo Minnie Miške in Disneyevih stripov smo Slovenci dobili že v dvajsetih letih.Minnie Mouse je sladka, elegantna in uživa v plesu in petju. Še posebej ljubi, da preživi čas s svojo doživljensko ljubeznijo, Mickeyem.Ker je Minnie Mouse zelo priljubljena pri deklicah in dekliških rojstnih dnevih, si tukaj lahko ogledate več idej in izdelkov za zabavo.
Preberi več

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Oddelki

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!