Obveščamo vas, da v času med 15.07.2021 in 29.07.2021 naročila v spletni trgovini niso možna zaradi kolektivnega dopusta!

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Top zabava

Planes

Planes

Tu je 16 izdelkov.

Planes namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv Planes za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 16 of 16 izdelkov
 • Krožniki Planes 20 cm, 8/1

  Krožniki Planes so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva letal. Velikost krožnikov je 20 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Planes.

 • Krožniki Planes 23 cm, 8/1

  Krožniki Planes so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva letal. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Planes.

 • Serviete Planes 17x17 cm, 20/1

  Serviete Planes so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejene s potiskom motiva avionov. Velikost serviet je 17x17 cm. V paketu prejmete 20 serviet Planes.

 • Prt Planes

  Prt Planes je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz pvc in narejen s potiskom motiva avionov. Velikost prta Planes je 120x180 cm.

 • Party klobučki Planes, 6/1

  Party klobučki Planes so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva avionov. V paketu prejmete 6 party klobučkov Planes.

 • Transparent Planes
   

  Transparent Planes je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent je narejen iz tršega papirja in oblikovanim napisom Happy Birthdday. Dolžina transparenta Planes je 190 cm.

 • Vabila Planes, 6/1
   

  Vabila Planes so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila Planes so velikosti 10x14 cm. V paketu prejmete 6 vabil za praznovanje otroškega rojstnega dne. Zraven vabil so priložene tudi ovojnice.

 • Zastavice Planes
   

  Zastavice Planes so namenjene okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Zastavice so iz pvc, obojestransko potiskane z motivom avionov. Dolžina zastavic je 230 cm.

 • Maske Planes, 6/1
   

  Maske Planes so namenjene preobrazbi otrok na rojstnodnevni zabavi. Maske so narejene iz tršeha papirja. V paketu prejmete 6 mask Planes.

 • Vrečke za darilca Planes, 6/1
   

  Vrečke za darilca Planes so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vrečke so iz pvc narejene s potiskom motiva avionov. Velikost vrečk je 16x23 cm. V paketu prejmete 6 vrečk za darilca Planes.

 • Stojalo za muffine Planes
   

  Stojalo za muffine je namenjeno zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Stojalo je sestavljeno iz tršega karton in narejeno s potiskom motiva avionov. Velikost stojala za muffine je 29x38 cm.

 • Folija balon Planes

  Folija balon Planes je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona v obliki letala je 48x119 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen folija balon Planes.

 • Folija balon Planes Dusty
   

  Folija balon Planes Dusty je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 43 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Planes.

 • Folija balon Planes Dusty HB
   

  Folija balon Planes Dusty je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 43 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Planes.

 • Airwalker balon Planes

  Air Walker balon Planes je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. AirWalker balon je narejen tako, da ne potrebuje dodatnih uteži in daje videz da hodijo poleg vas. Velikost balon Planes je 166x48 cm. AirWalker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Pastelni baloni Planes 6/1

  Pastelni baloni s potiskom motiva Planes so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Baloni so v pastel nebeško modri,zeleni in modri barvi.. Velikost pastelnih balonov je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov Planes.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!