Zabava Vesolje

Zabava Vesolje

Tu je 8 izdelkov.

Zabava Vesolje namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv Vesolje za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite!

Prikazanih 1 - 8 of 8 izdelkov
 • Krožniki Vesolje 22 cm
  TPP48

  Krožniki motiva Vesolje so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki v obliki Vesoljske ladje so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov Vesolje je 22x29 cm. V paketu prejmete 6 krožnikov za otroško praznovanje rojstnega dne.

  4,08 €
 • Serviete Vesolje 33x33 cm
  SP33-57

  Serviete motiv Vesolje so namenjene kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete s potiskom motiva Vesolje so narejene iz papirja. Velikost serviet Vesolje je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Vesolje.

  4,08 €
 • Transparent Space Party
  GRL72-018M

  Transparent motiva Vesolje in napisom Space Party je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent z napisom Space Party je narejen iz tršega papirja. Transparent Space Party je dolžine 96 cm.

  4,68 €
 • Vesolje viseča dekoracija
  ZSC2

  Viseča dekoracija Vesolje je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Viseča dekoracija vsebuje 5 posamičnih dekoracij za okrasitev. Dolžina dekoracije je med 17x10 cm in 19x7 cm. Dekoracija Vesolje je narejena iz tršega papirja.

  4,68 €
 • Svečke za torto Vesolje
  SCS-6

  Rojstnodnevne svečke motiva Vesolje so namenjene kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Svečke za otroški rojstni dan so narejene v motivih Vesolja. Velikost posameznega motiva na svečkah je 2 do 3 cm. V paketu prejmete 4 svečke za otroško praznovanje.

  4,56 €
 • Vesolje set za 6 otrok

  Set za praznovanje 6 otrok motiva Vesolje je namenjen kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dneva. Set Vesolje za 6 otrok vsebuje naslednje izdelke -6 krožnikov Vesolje -6 kozarčkov Vesolje -20 serviet Vesolje -1 transparent napis Space Party Praznovanje z našim setom bo ostalo v spominu.

  14,90 € 15,36 € -3%
 • Vesolje set za 12 otrok

  Set za praznovanje 12 otrok motiva Vesolje je namenjen kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dneva. Set Vesolje za 12 otrok vsebuje naslednje izdelke -12 krožnikov Vesolje -12 kozarčkov Vesolje -20 serviet Vesolje -1 transparent napis Space Party -1 viseča dekoracija Vesolje Praznovanje z našim setom bo ostalo v spominu.

  25,84 € 26,64 € -3%
 • Pastelni baloni Vesolje 6/1

  Baloni motiva Vesolje so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju fantovskega rojstnega dne. Baloni modrih in črnih odtenkov pastelnih barv so narejeni s potiskom motiva vesolje Velikost pastelnih balonov Vesolje je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov Vesolje.

  4,32 €

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!