V današnjem blogu vam bomo predstavili in podali nekaj napotkov kako pripravite zabavo ob pričakovanju rojstva otroka, torej zabavo Baby Shower.

Sam pomen Baby Shower predstavlja zabavo za bodoče starše, na kateri se jih obdaruje z darili za njihovega novega družinskega člana ali članice.

Baby Shower je zabava, na kateri so običajno zbrane samo ženske predstavnice, v zadnjem času pa so čedalje večkrat povabljeni tudi moški.

Organizacijo Baby Shower zabave prevzame najboljša prijateljica ali nekdo od bližnjih družinskih članov, v nekaterih primerih pa tudi bodoča mamica.

Pri zabavi Baby Shower je najprej zelo pomembna prava izbira prostora za praznovanje oziroma zabavo.

Zabavo lahko priredimo v kakem primernem gostišču, vendar je treba upoštevati počutje bodoče mamice, tako, da se Baby Shower organizira kar tam, kjer se naša bodoča mamica najbolje počuti in to je po navadi kar pri njej doma.

Ko smo se odločili za lokacijo zabave Baby Shower, pripravimo vabila za povabljence. Priporočamo, da zaradi čim večje udeležbe zabavo Baby Shower pripravimo ob vikendih.

Vabila za Baby Shower so običajno v modri ali v pink barvi, odvisno katerega spola bo novi družinski član. V kolikor pa se spol otroka še ne ve, barvno izbiro vabil prepuščamo vam.

Izbirate lahko torej med temi vabili:

https://www.top-zabava.com/otroske-zabave/zabava-baby-shower/vabila-za-baby-shower-moder-sloncek.html

in

https://www.top-zabava.com/otroske-zabave/zabava-baby-shower/vabila-za-baby-shower-pink-sloncek.html

 

Ko smo poskrbeli za vabila na Baby Shower, moramo pred samo zabavo poskrbeti za okrasitev prostora, v kateri se bo odvijala zabava. Prostor se po navadi okrasi z eno ali dvema barvama, večinoma sta to pink in svetlo modra barva, odvisno od spola novorojenčka, v nekaterih primerih pa prostor okrasimo v rumeni barvi ali v barvah po posameznih okusih.

Okrasitev prostora Baby Shower v barvni kombinaciji lahko izberete tukaj!

 https://www.top-zabava.com/zabava-v-barvah/

Zelo pomembna na zabavi Baby Shower je namizna party dekoracija. Izbirate lahko med party namizno dekoracijo motiva Baby Shower Slonček v modri barvi za fantka;

https://www.top-zabava.com/otroske-zabave/zabava-baby-shower/krozniki-za-baby-shower-moder-sloncek-18-cm.html

sem spadajo tako krožniki, kozarčki, prtički in ostala, stropna dekoracija, vse z motivom slončka.

in namizno dekoracijo motiva Baby Shower Slonček v pink barvi za punčko;

https://www.top-zabava.com/otroske-zabave/zabava-baby-shower/krozniki-za-baby-shower-pink-sloncek.html

v program prav tako spadajo krožniki, kozarčki, prtički in ostala dekoracija s potiskom motiva Baby Shower slonček pink barve.

V kolikor pa še ne veste, kakšnega spola bo novorojenček, lahko izberete program Fantek ali punčka;

https://www.top-zabava.com/otroske-zabave/zabava-baby-shower/krozniki-23-cm-fantek-ali-puncka-81.html

Namizni program Fantek ali punčka prav tako vsebuje krožnike, kozarčke, prtičke, prt in ostalo dekoracijo enakega motiva.

Naslednja stvar, na katero pri zabavi Baby Shower ne smemo pozabiti, so namreč baloni. Izbirate lahko med baloni iz lateksa, folija baloni in Bubble baloni.

Baloni iz lateksa Baby Shower so v veliki večini v velikosti 28 cm, folija baloni za praznovanje pa so v večini velikosti 45 cm. Baloni za praznovanje se lahko napihnejo tako s helijem kot z zrakom.

Na spodnji povezavi si lahko ogledate izgled posameznih lateks in folija balonov za praznovanje Baby Shower;

https://www.top-zabava.com/lateks-baloni-za-rojstvo/

in

https://www.top-zabava.com/folija-baloni-za-rojstvo/

 

V kolikor pa želite z Baby Shower zabavo res presenetiti, pa lahko prostor okrasite z že izdelanimi balonskimi dekoracijami.

Balonske dekoracije resnično dajo pravi izgled samemu prostoru. Izdelane balonske dekoracije za Baby Shower vsebujejo že napihnjene lateks, folija in/ali Bubble balone. Nekatere balonske dekoracije so napihnjene z zrakom, večina pa je napihnjenih s helijem.

Balonske dekoracije Baby Shower so obstojne med 3 in 4 tedni in so tudi po praznovanju lep spomin na zabavo.

https://www.top-zabava.com/dekoracije-za-rojstvo-otroka/

V kolikor pa vam naše že izdelane balonske dekoracije ne odgovarjajo, vam lahko pripravimo balonsko dekoracijo čisto po vaši izbiri, vi samo izberete željene balone, mi pa vam torej željene balone napihnemo in jih sestavimo skupaj po vaših željah.

Ne pozabite še na nekaj…. željeno balonsko dekoracijo Baby Shower vam lahko pripeljemo na dom!

Celotno ponudbo programa za Baby Shower si lahko pogledate tukaj!

https://www.top-zabava.com/zabava-baby-shower/

Želimo vam prijetno in zabavno praznovanje Baby Shower.

Vaša Top zabava