Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 3.5.2021 ne bodo mogoča.

Vsa obstoječa naročila bodo obdelana.

Hvala za razumevanje!

Baby Shark

Baby Shark

Tu je 8 izdelkov.

Baby Shark namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv Baby Shark za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 8 of 8 izdelkov
 • Folija balon Baby Shark

  Folija balon Baby Shark je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Baby Shark je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Baby Shark je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Baby Shark

 • Folija balon Baby Shark Supershape

  Folija balon Baby Shark Super Shape je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Baby Shark je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Baby Shark je 66 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Baby Shark

 • Pastelni baloni Birthday Shark 6/1

  Baloni motiva Birthday Shark so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju fantovskega rojstnega dne. Baloni modrih odtenkov pastelnih barv so narejeni s potiskom morskih psov in potiskom napisa Happy Birthday. Velikost pastelnih balonov Birthday Shark je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov Birthday Shark Happy Birthday.

 • Krožniki Baby Shark

  Krožniki motiva Baby Shark so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki Baby Shark so velikosti 23 cm. Baby Shark krožniki so narejeni iz tršega papirja. V paketu prejmete 8 krožnikov Baby Shark.

 • Kozarčki Baby Shark 250 ml

  Kozarčki motiva Baby Shark so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki Baby Shark so narejeni iz tršega papirja. Volumen kozarčkov Baby Shark je 250 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Baby Shark.

 • Serviete Baby Shark 33x33 cm

  Serviete motiva Baby Shark so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete Baby Shark so narejeni iz papirja. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 16 serviet Baby Shark.

 • Namizni prt Baby Shark

  Otroški namizni prt motiva Baby Shark je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt Baby Shark je narejen iz tršega papirja. Velikost namiznega prta Baby Shark je 120x180 cm.

 • Transparent Baby Shark Happy Birthday

  Transparent motiva Baby Shark je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent z napisom Happy Birthday je narejen iz tršega papirja. Baby Shark transparent je dolžine 180 cm.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!