Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 3.5.2021 ne bodo mogoča.

Vsa obstoječa naročila bodo obdelana.

Hvala za razumevanje!

Baloni za Noč čarovnic

Baloni za Noč čarovnic

Tu je 39 izdelkov.

Velika izbira balonov za Noč čarovnic in pustno zabavo.

V kategoriji lahko izbirate med različnimi motivi balonov za Noč čarovnic.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 39 of 39 izdelkov
 • Folija balon Lobanja 80 cm

  Folija balon je namenjen zabavi ob različnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 80 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon s piratskim motivom.

 • Folija balon Kostko 80 cm

  Folija balon je namenjen zabavi ob različnih priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 80 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon s piratskim motivom.

 • Baloni Lobanje, pisani 10/1

  Baloni Lobanje so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Lobanje

 • Baloni Lobanje, pisani 25/1

  Baloni Lobanje so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Lobanje

 • Baloni Hallowen pajek 10/1

  Baloni Hallowen Pajek so namenjeni kot dekoracija za noč čarovnic. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov v oranžni barvi.

 • Baloni Hallowen pajek 25/1

  Baloni Hallowen Pajek so namenjeni kot dekoracija za noč čarovnic. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov v oranžni barvi.

 • Baloni Happy Halloween 10/1

  Baloni so namenjeni kot dekoracija v noči čarovnic. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom motiva Halloween. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Baloni Happy Halloween 25/1

  Baloni so namenjeni kot dekoracija v noči čarovnic. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom motiva Halloween. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Baloni Happy Halloween Lobanja 10/1

  Baloni so namenjeni kot dekoracija v noči čarovnic. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom motiva Halloween. V paketu prejmete 10 balonov v oranžni in črni barvi.

 • Baloni Happy Halloween Lobanja 25/1

  Baloni so namenjeni kot dekoracija v noči čarovnic. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom motiva Halloween. V paketu prejmete 25 balonov v oranžni in črni barvi.

 • Baloni Happy Halloween, Luna 10/1

  Baloni so namenjeni kot dekoracija v noči čarovnic. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom motiva Halloween. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Baloni Happy Halloween, Luna 25/1

  Baloni so namenjeni kot dekoracija v noči čarovnic. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom motiva Halloween. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Baloni Zombiji, pisani 10/1

  Baloni so namenjeni kot dekoracija v noči čarovnic. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom motiva Halloween. V paketu prejmete 10 balonov v pisanih barvah

 • Baloni Zombiji, pisani 25/1

  Baloni so namenjeni kot dekoracija v noči čarovnic. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom motiva Halloween. V paketu prejmete 25 balonov v pisanih barvah

 • Baloni Spooky Halloween 10/1

  Baloni so namenjeni kot dekoracija v noči čarovnic. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom motiva Halloween. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Baloni Spooky Halloween 25/1

  Baloni so namenjeni kot dekoracija v noči čarovnic. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so narejeni s potiskom motiva Halloween. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Napihnjen Bubble balon Čarovnica

  Napihnjen Bubble balon Čarovnica je namenjen kot dekoracija v noči čarovnic. Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 55 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

 • Napihnjen Bubble balon Halloween

  Napihnjen Bubble balon Halloween je namenjen kot dekoracija v noči čarovnic. Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 55 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

 • Pastelni baloni Piratske lobanje 6/1

  Pastelni baloni Piratske lobanje so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiva piratskih lobanj so v črni barvi. Velikost balonov Piratske lobanje je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom motiva piratov.

 • Folija balon Tombstone

  Folija balon Tombstone je namenjen kot dekoracija za noč čarovnic. Balon v obliki spomenika je v velikosti 91 cm. Balon Tomstone je iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Tombstone.

 • Folija balon Krokar Halloween

  Folija balon Krokar je namenjen kot dekoracija za noč čarovnic. Balon v s potiskom motiva Noč čarovnic je v velikosti 45 cm. Balon Krokar je iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Krokar.

 • Folija balon Skeleton Halloween

  Folija balon Skeleton je namenjen kot dekoracija za noč čarovnic. Balon v s potiskom motiva Noč čarovnic je v velikosti 45 cm. Balon Skeleton je iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Skeleton.

 • Folija balon Čarovnica

  Folija balon Čarovnica je namenjen kot dekoracija za noč čarovnic. Balon v s potiskom motiva Noč čarovnic je v velikosti 81 cm. Balon Čarovnica je iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Čarovnica.

 • Folija balon Zombie Party

  Folija balon Zombie Party je namenjen kot dekoracija za noč čarovnic. Balon v s potiskom motiva Noč čarovnic je v velikosti 81 cm. Balon Zombie Party je iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Zombie Party.

 • Folija balon Danger Zombie

  Folija balon Danger Zombie je namenjen kot dekoracija za noč čarovnic. Balon v s potiskom motiva Noč čarovnic je v velikosti 45 cm. Balon Danger Zombie je iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Danger Zombie.

 • Folija balon Boo Ghost

  Folija balon Boo Ghost je namenjen kot dekoracija za noč čarovnic. Balon v s potiskom motiva Noč čarovnic je v velikosti 45 cm. Balon Boo Ghost je iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Boo Ghost.

 • Folija balon Boo Vesela Buča

  Folija balon Vesela buča je namenjen kot dekoracija za noč čarovnic. Balon v s potiskom motiva Noč čarovnic je v velikosti 75 cm. Balon Vesela Buča je iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Vesela buča.

 • Folija balon Party Spider

  Folija balon Party Spider je namenjen kot dekoracija za noč čarovnic. Balon v s potiskom motiva Noč čarovnic je v velikosti 45 cm. Balon Party Spider je iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Party Spider.

 • Folija balon Halloween

  Folija balon Halloween je namenjen kot dekoracija za noč čarovnic. Balon v s potiskom motiva Noč čarovnic je v velikosti 45 cm. Balon Halloween je iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Halloween.

 • Folija balon Grozljivo drevo

  Folija balon Grozljivo drevo je namenjen kot dekoracija za noč čarovnic. Balon v s potiskom motiva Noč čarovnic je v velikosti 45 cm. Balon Grozljivo drevo je iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Grozljivo drevo.

 • Folija balon Frankenstein

  Folija balon Frankenstein je namenjen kot dekoracija za noč čarovnic. Balon v s potiskom motiva Noč čarovnic je v velikosti 60x40 cm. Balon Frankenstein je iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Frankenstein.

 • Folija balon Dracula

  Folija balon Dracula je namenjen kot dekoracija za noč čarovnic. Balon v s potiskom motiva Noč čarovnic je v velikosti 90 cm. Balon Dracula je iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Dracula.

 • Folija balon Čarovnica na metli

  Folija balon Čarovnica na metli je namenjen kot dekoracija za noč čarovnic. Balon v s potiskom motiva Noč čarovnic je v velikosti 81x89 cm. Balon Čarovnica na metli je iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Čarovnica na metli.

 • Folija balon Grozljivi pajek

  Folija balon Grozljivi pajek je namenjen kot dekoracija za noč čarovnic. Balon v s potiskom motiva Noč čarovnic je v velikosti 82 cm. Balon Grozljivi pajek je iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Grozljivi pajek.

 • Folija balon Jesenska buča

  Folija balon Jesenska buča je namenjen kot dekoracija za noč čarovnic. Balon v s potiskom motiva Noč čarovnic je v velikosti 65 cm. Balon Jesenska buča je iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Jesenska buča.

 • Folija balon Veseli Duh

  Folija balon Veseli duh je namenjen kot dekoracija za noč čarovnic. Balon v s potiskom motiva Noč čarovnic je v velikosti 45 cm. Balon Veseli duh je iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Veseli duh.

 • Pastelni baloni Bele gusarske lobanje 6/1

  Pastelni baloni Piratske lobanje so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiva piratskih lobanj so v črni barvi. Velikost balonov Piratske lobanje je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom motiva piratov.

 • Pastelni baloni Male gusarske lobanje 6/1

  Pastelni baloni Piratske lobanje so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiva piratskih lobanj so v črni, lila in oranžni barvi. Velikost balonov Piratske lobanje je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom motiva piratov.

 • Pastelni baloni Gusarski baloni 6/1

  Pastelni Gusarski baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni gusarskega motiva so v črni, modri in rdeči barvi. Velikost Gusarskih balonov je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom motiva piratov.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!