Majice za RIBIČE

Majice za RIBIČE

Tu je 4 izdelkov.

Majice za ribiče!

Velika izbira potiskanih majic.

Izberite zabavno potiskano majico in se zabavajte.

Majice za ribiče!

Velika izbira potiskanih majic.

Izberite zabavno potiskano majico in se zabavajte.

Manj
Več
Prikazanih 1 - 4 of 4 izdelkov
 • Majica Najboljši ribič, nič mi ne uide

  Majica z odtisnjenim motivom Najboljši ribič - Nič mi ne uide. Majica Najboljši ribič - Nič mi ne uide je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. Majica Dokazano najboljši ribič je namenjena kot darilo. OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO...

  18,48 €
 • Majica Grem na ribičijo

  Majica z odtisnjenim motivom Grem na ribičijo. Majica Grem na ribičijo je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica Grem na ribičijo je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. Majica je namenjena kot darilo. OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO MAJICE!

  18,48 €
 • Majica Name padajo vse ribe

  Majica z odtisnjenim motivom Ribič - Name padajo vse ribe. Majica Ribič - Name padajo vse ribe je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO MAJICE!

  18,48 €
 • Majica Ribištvo je šport

  Majica z odtisnjenim motivom Ribištvo je šport. Majica Grem na ribičijo je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica Grem na ribičijo je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. Majica je namenjena kot darilo. OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO MAJICE!

  18,48 €

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!