Zaradi prenove spletne trgovine in dopustov naročila do 18.7.2022 niso možna!

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Top zabava

3. rojstni dan

3. rojstni dan

Tu je 59 izdelkov.

V tej kategoriji lahko izbirate med raznoraznimi dodatki za 3. rojstni dan. Izbirate lahko med svečkami, baloni in sestavljenimi napihnjenimi balonskimi dekoracijami za tretji rojstni dan.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 59 of 59 izdelkov
 • Pisani baloni za 3. rojstni dan, 10/1

  Pisani baloni za 3. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 3. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov za 3. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • Pisani baloni za 3. rojstni dan, 20/1

  Pisani baloni za 3. rojstni dan so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 3. rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 20 balonov za 3. rojstni dan. Baloni se lahko napihnejo s helijem ali z zrakom.

 • XXL balon številka 3, magenta

  XXL balon v obliki številke 3 magenta barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 3 magenta barve.

 • XXL balon številka 3, modra

  XXL balon v obliki številke 3 modre barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 3 modre barve.

 • XXL balon številka 3, zlata

  XXL balon v obliki številke 3 zlate barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 3 zlate barve.

 • XXL balon številka 3, srebrna

  XXL balon v obliki številke 3 srebrne barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 3 srebrne barve.

 • XXL balon številka 3, črna

  XXL balon v obliki številke 3 črne barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 3 črne barve.

 • XXL balon številka 3, pisan

  XXL balon v obliki številke 3 pisane barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 84 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 3 pisane barve.

 • Svečka za 3. rojstni dan, Čudežna, pink

  Čudežna svečka številka 3 pink barve je namenjena kot dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne. Velikost čudežne prsketajoče svečke je 7,5x4,5 cm. Svečka ima prozoren nastavek.

 • Svečka za 3. rojstni dan, Čudežna, modra

  Čudežna svečka v obliki številke 3 modre barve je namenjena kot dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne. Velikost čudežne prsketajoče svečke je 7,5x4,5 cm. Svečka ima prozoren nastavek.

 • Fontana za 3. rojstni dan, rdeča

  Fontana z rdečo številko je namenjena okrasitvi rojstnodnevne torte ob praznovanju rojstnega dne. Fontana ima pripeto rdečo številko. Velikost fontane za rojstni dan je 14 cm. Fontana ima dodano rdečo številko 3 za praznovanje 3. rojstnega dne.

 • Folija balon 3. rojstni dan, Super Hero

  Folija balon s potiskom motiva Super Hero je namenjen zabavi ob praznovanju 3. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Super Hero

 • Folija balon 3. rojstni dan, Princess

  Folija balon s potiskom motiva Princess je namenjen zabavi ob praznovanju 3. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Princess.

 • Folija balon 3. rojstni dan, Pink Fairies

  Folija balon Šink Fairies s potiskom številke 3 je namenjen zabavi ob praznovanju 3. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon 3. rojstni dan, Blue Trucks

  Folija balon Blue Trucks s potiskom številke 3 je namenjen zabavi ob praznovanju 3. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiva Blue Trucks.

 • Folija balon 3. rojstni dan, Princess Castle

  Folija balon Princess Castle in potiskom številke 3 je namenjen zabavi ob praznovanju 3. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 66x88 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Princess Castle.

 • Folija balon 3. rojstni dan, pisan

  Folija balon pisanih barv in potiskom številke 3 je namenjen kot dekoracija ob praznovanju 3. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon za 3 rojstni dan.

 • Svečka Mickey Mouse 3. rojstni dan

  Svečka je namenjena zabavi oziroma kot dekoracija za 3 rojstni dan. Svečka je v obliki številke 3 s sličico Mickey Mouse. Velikost svečke za 3. rojstni dan je 6,5 x 2,5 cm.

 • Dekoracija iz balonov 3st Birthday Pink

  Balonska dekoracija je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon v velikosti 28 cm -2x folija balon v velikosti 45 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Transparent za 3. rojstni dan, moder

  Transparent je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju 3 rojstnega dne. Transparent je sestavljen iz folije in je dolžine 260x19 cm.

 • Transparent za 3. rojstni dan, pink

  Transparent je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju 3 rojstnega dne. Transparent je sestavljen iz folije in je dolžine 260x19 cm.

 • Bleščeča svečka številka 3, bela

  Svečka je namenjena kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Svečka je v beli bleščeči barvi s prozornim nastavkom. Velikost svečke je 4,5x7,5 cm.

 • XXL balon številka 3, Rose

  XXL balon v obliku številke 3 rose barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 86 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon v obliki številke 3 rose barve.

 • Jumbo svečka 20 cm, Tretji rojstni dan

  Jumbo svečka je namenjena zabavi ob praznovanju 3. rojstnega dne. Velikost jumbo svečke za praznovanje je cca 20 cm.

 • XXL balon številka 3, rdeča

  XXL balon številka 3 je namenjen dekoraciji ob praznovanju rojstnega dne. XXL balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 86 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Paw Patrol balonska dekoracija, 3. rojstni dan

  Balonska dekoracija Paw Patrol je namenjena kot dekoracija ob praznovanju 3. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 3 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Paw Patrol v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

 • Pirati balonska dekoracija, 3. rojstni dan

  Balonska dekoracija Pirati je namenjena kot dekoracija ob praznovanju 3. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 3 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon pirati v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano utež. Ob...

 • Gasilec Samo balonska dekoracija, 3. rojstni dan

  Balonska dekoracija Gasilec Samo je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 3. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 3 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Gasilec Samo v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter...

 • Kmetija balonska dekoracija, 3. rojstni dan

  Balonska dekoracija Kmetija je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 3. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 3 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Kmetija v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano utež....

 • Ninja Želve balonska dekoracija, 3. rojstni dan

  Balonska dekoracija Ninja Želve je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 3. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 3 črne barve velikosti 86 cm -2x folija balon Ninja Želve v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

 • Spiderman balonska dekoracija, 3. rojstni dan

  Balonska dekoracija Spiderman je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 3. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 3 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Spiderman v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

 • Princeske balonska dekoracija, 3. rojstni dan

  Balonska dekoracija Princeske je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 3. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 3 pink barve velikosti 86 cm -2x folija balon Princeske v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

 • Frozen balonska dekoracija, 3. rojstni dan

  Balonska dekoracija Ledeno kraljestvo je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 3. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 3 srebrne barve velikosti 86 cm -2x folija balon Ledeno kraljestvo v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija...

 • Gasilci balonska dekoracija, 3. rojstni dan

  Balonska dekoracija Gasilci je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 3. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 3 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon gasilci v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano utež....

 • Minnie Mouse balonska dekoracija, 3. rojstni dan

  Balonska dekoracija Minnie Mouse je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 3. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 3 pink barve velikosti 86 cm -2x folija balon Minnie Mouse v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter...

 • Miki Mouse balonska dekoracija, 3. rojstni dan

  Balonska dekoracija Miki Mouse je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 3. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 3 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Miki Mouse v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

 • My Little Pony balonska dekoracija, 3. rojstni dan

  Balonska dekoracija My Little Pony je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 3. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 3 pink barve velikosti 86 cm -2x folija balon My Little Pony v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter...

 • Majčka za rojstni dan, Miška Minnie 3

  Majčka z odtisnjenim motivom miške za drugi rojstni dan. Majica je iz 100% bombaža, bele barve. Gramatura majice je 165g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40°C. Majčka je na voljo v številki 98, 104 in 110! OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO VELIKOST MAJČKE!

 • Majčka za rojstni dan, Tortica 3

  Majčka z odtisnjenim motivom tortice za tretji rojstni dan. Majica je iz 100% bombaža, bele barve. Gramatura majice je 165g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40°C. Majčka je na voljo v številki 98, 104 in 110! OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO VELIKOST MAJČKE!

 • Majčka za rojstni dan, Miška Miki 3

  Majčka z odtisnjenim motivom miške za tretji rojstni dan. Majica je iz 100% bombaža, bele barve. Gramatura majice je 165g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40°C. Majčka je na voljo v številki 98, 104 in 110! OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO VELIKOST MAJČKE!

 • Majčka za rojstni dan, Cars 3

  Majčka z odtisnjenim motivom Cars za tretji rojstni dan. Majica je iz 100% bombaža, bele barve. Gramatura majice je 165g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40°C. Majčka je na voljo v številki 98, 104 in 110! OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO VELIKOST MAJČKE!

 • Majčka za rojstni dan, Številka 3, modra

  Majčka z odtisnjenim motivom številke za tretji rojstni dan. Majica je iz 100% bombaža, bele barve. Gramatura majice je 165g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40°C. Majčka je na voljo v številki 98, 104 in 110! OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO VELIKOST MAJČKE!

 • Majčka za rojstni dan, Torta 3

  Majčka z odtisnjenim motivom tortice za tretji rojstni dan. Majica je iz 100% bombaža, bele barve. Gramatura majice je 165g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40°C. Majčka je na voljo v številki 98, 104 in 110! OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO VELIKOST MAJČKE!

 • Majčka za rojstni dan, Sem 3 Modra tortica

  Majčka z odtisnjenim motivom tortice za tretji rojstni dan. Majica je iz 100% bombaža, bele barve. Gramatura majice je 165g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40°C. Majčka je na voljo v številki 98, 104 in 110! OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO VELIKOST MAJČKE!

 • Majčka za rojstni dan, Sem 3 Pink tortica

  Majčka z odtisnjenim motivom tortice za tretji rojstni dan. Majica je iz 100% bombaža, bele barve. Gramatura majice je 165g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40°C. Majčka je na voljo v številki 98, 104 in 110! OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO VELIKOST MAJČKE!

 • Svečka za rojstni dan številka 3, bleščeča, črna

  Svečka v obliki številke 3 je namenjena kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Svečka je v črni barvi in je bleščeča. Velikost svečke za rojstni dan je 7,5 x 4,5 cm. Svečka za rojstni dan ima dodan prozoren nastavek.

 • Svečka za rojstni dan številka 3, bleščeča, zlata

  Svečka v obliki številk 3 je namenjena kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Svečka je v zlati barvi in je bleščeča. Velikost svečke za rojstni dan je 7,5 x 4,5 cm. Svečka za rojstni dan ima dodan prozoren nastavek.

 • Svečka s pikami za rojstni dan, Številka 3

  Svečka v obliki številk 3 je namenjena kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Svečka je v pikastem motivu. Velikost svečke za rojstni dan je 3,5x 7 cm. Svečka za rojstni dan ima dodan nastavek.

 • Mini prskalica številka 3

  Kresnička v obliki številke 3 je namenjena kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Z kresničko oziroma prskalico lahko označimo koliko let se praznuje. Velikost kresničke je cca 18 cm. Primerna je za torto.

 • Konfetki za tretji rojstni dan, pisani

  Konfetki so namenjeni za okrasitev mize ob praznovanju tretjega rojstnega dne. Konfetki za tretji rojstni dan so narejeni iz folije. V paketu prejmete 14 gramov konfetkov za praznovanje.

 • Pastelni baloni za 3. rojstni dan 6/1

  Pastelni baloni s potiskom številke 3 so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju 3. rojstnega dne. Baloni za drugi rojstni dan so v svetlo rumeni, oranžni, jabolčno zeleni, roza in nebeško modri barvi. Velikost pastelnih balonov za 3. rojstni dan je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov s potiskom številke 3.

 • Svečka številka 3 metalik barve, zlata

  Svečka v obliki številke 3 je namenjena kot dekoracija za praznovanje 3. rojstnega dne. Svečka za praznovanje rojstnega dne je v metalik zlati barvi. Velikost svečke za 3. rojstni dan je 6,5 cm. Prav tako ima svečka dodan nastavek bele barve.

 • Modra blešečeča svečka številka 3

  Modra bleščeča svečka številka 3 je namenjena kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Svečka modre barve je posuta z bleščicami. Rojstnodnevna svečka ima dodan prozoren nastavek. Velikost svečke za 3 rojstni dan je 7,5x4,5 cm.

 • Vijolična blešečeča svečka številka 3

  Vijolična bleščeča svečka številka 3 je namenjena kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Svečka vijolične barve je posuta z bleščicami. Rojstnodnevna svečka ima dodan prozoren nastavek. Velikost svečke za 3 rojstni dan je 7,5x4,5 cm.

 • Rose Gold svečka številka 3

  Rose Gold svečka številka 3 je namenjena kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Svečka za rojstni dan je v Rose Gold barvi Rojstnodnevna svečka ima dodan nastavek. Velikost svečke za 3 rojstni dan je 8 cm.

 • Rdeča čudežna svečka številka 3

  Čudežna svečka številka 3 rdeče barve je namenjena kot dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne. Velikost čudežne prsketajoče svečke za 3. rojstni dan je 7,5x4,5 cm. Svečka ima prozoren nastavek.

 • Zelena čudežna svečka številka 3

  Čudežna svečka številka 3 zelene barve je namenjena kot dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne. Velikost čudežne prsketajoče svečke za 3. rojstni dan je 7,5x4,5 cm. Svečka ima prozoren nastavek.

 • Rojstnodnevna svečka številka 3

  Rojstnodnevna svečka v obliki številke 3 je namenjena kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Svečka številka 3 je bleščeča in je velikosti 4 cm z dodanim nastavkom. Svečka je na voljo v rdeči, roza, modri, rumeni, vijola in zeleni barvi. Ob naročilu v opombe vpišite željeno barvo svečke.

 • Mavrični balon številka 3 s podstavkom

  XXL balon v obliki številke 3 mavrične barve je namenjen kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Balon v obliki številke je sestavljen iz posebne  folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 81 cm in ima dodan balonski podstavek, da lahko samostojno stoji. V paketu prejmete en nenapihnjen folija balon s...

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!