Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 31.1.2021 ne bodo mogoča.

Hvala za razumevanje!

Medvedek Pu

Medvedek Pu

Tu je 34 izdelkov.

Medvedek Pu namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv Medvedek Pu za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 34 of 34 izdelkov
 • Krožniki Medvedek Pu 20 cm, 10/1

  Krožniki Medvedek Pu so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskani z motivom Medvedka Puja. Velikost krožnikov je 20 cm. V paketu prejmete 10 krožnikov Medvedek Pu.

 • Krožniki Medvedek Pu 23 cm, 10/1

  Krožniki Medvedek Pu so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskani z motivom Medvedka Puja. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 10 krožnikov Medvedek Pu.

 • Kozarčki Medvedek Pu 200 ml, 8/1

  Kozarčki Medvedek Pu so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so iz pvc in potiskani z motivom Medvedka Puja. Volumen kozarčkov je 200 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Medvedek Pu.

 • Serviete Medvedek Pu 33x33 cm, 20/1

  Serviete Medvedek Pu so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejene s potiskom medvedka Puja. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Medvedek Pu.

 • Prt Medvedek Pu

  Prt Medvedek Pu je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz pvc in potiskan z motivom medvedka Puja. Velikost prta Medvedek Pu je 120x180 cm.

 • Party klobučki Medvedek Pu, 6/1

  Party klobučki Medvedek Pu so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki so narejeni iz tršega papirja in imajo obliko medvedka Puja. V paketu prejmete 6 party klobučkov Medvedek Pu.

 • Vabila Medvedek Pu, 6/1

  Vabila Medvedek Pu so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so velikosti 14x9 cm in so potiskana z motivom medvedka Puja. Velikost vabil je 9x14 cm. V paketu prejmete 6 vabil Medvedek Pu.

 • Zastavice Medvedek Pu

  Zastavice Medvedek Pu so namenjene okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Zastavice so obojestransko potiskane in so iz pvc. Dolžina zastavic Medvedek Pu je 300 cm.

 • Party maske Medvedek Pu, 6/1

  Party maske Medvedek Pu so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Maske so narejene iz tršega papirja. V paketu prejmete 3 maske oblike Medvedka Puja in 3 maske obliko Tigra.

 • Lateks baloni Medvedek Pu, 8/1

  Lateks baloni Medvedek Pu so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in potiskani z motivom Medvedka Puja. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 8 balonov Medvedek Pu.

 • Strelec konfetov Medvedek Pu

  Strelec konfetov Medvedek Pu je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Strelec je velikosti 30 cm in izstreli barvne lističe z motivom Medvedka Puja. Lističi se izstrelijo med 5 in 8 metrov.

 • Baloni Medvedek Pu 12,5 cm, 10/1

  Baloni Medvedek Pu so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so potiskani z motivom obraza medvedka Puja. Velikost balonov je 12,5 cm. V paketu prejmete 10 balonov Medvedek Pu.

 • Baloni Medvedek Pu 12,5 cm, 25/1

  Baloni Medvedek Pu so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so potiskani z motivom obraza medvedka Puja. Velikost balonov je 12,5 cm. V paketu prejmete 25 balonov Medvedek Pu.

 • Vratni plakat Medvedek Pu

  Vratni plakat Medvedek Pu je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne.. Plakat ima napis The party is here.

 • Pisani baloni Medvedek Pu, 10/1

  Pisani baloni Medvedek Pu so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so v pisanih barvah. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 pisanih balonov Medvedek Pu.

 • Pisani baloni Medvedek Pu, 25/1

  Pisani baloni Medvedek Pu so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so v pisanih barvah. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 pisanih balonov Medvedek Pu.

 • Folija balon Medvedek Pu HB

  Folija balon Medvedek Pu je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Medvedek Pu Velik objem

  Folija balon Medvedek Pu je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Medvedek Pu, Rojstnodnevna torta

  Folija balon Medvedek Pu je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45x58 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Medvedek Pu

  Folija balon Medvedek Pu je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 56x74 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Medvedek Pu z dežnikom

  Folija balon Medvedek Pu je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 76x89 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Krožniki Medvedek Pu Alphabet 20 cm, 8/1

  Krožniki Medvedek Pu so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskani z motivom Medvedka Puja. Velikost krožnikov je 20 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Medvedek Pu.

 • Krožniki Medvedek Pu Alphabet 23 cm, 8/1

  Krožniki Medvedek Pu so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskani z motivom Medvedka Puja. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Medvedek Pu.

 • Kozarčki Medvedek Pu Alphabet 200 ml, 8/1

  Kozarčki Medvedek Pu so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so iz pvc in potiskani z motivom Medvedka Puja. Volumen kozarčkov je 200 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Medvedek Pu.

 • Serviete Medvedek Pu Alphabet 33x33 cm, 20/1

  Serviete Medvedek Pu so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejene s potiskom medvedka Puja. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Medvedek Pu.

 • Zastavice Medvedek Pu Alphabet

  Zastavice Medvedek Pu so namenjene okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Zastavice so obojestransko potiskane in so iz pvc. Dolžina zastavic Medvedek Pu je 300 cm.

 • Medvedek Pu balonska dekoracija, 1. rojstni dan

  Balonska dekoracija Medvedek Pu je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 1. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 1 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Medvedek Pu v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter...

 • Medvedek Pu balonska dekoracija, 2. rojstni dan

  Balonska dekoracija Medvedek Pu je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 2. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 2 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Medvedek Pu v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter...

 • Medvedek Pu balonska dekoracija, 3. rojstni dan

  Balonska dekoracija Medvedek Pu je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 3. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 3 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Medvedek Pu v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter...

 • Medvedek Pu balonska dekoracija, 4. rojstni dan

  Balonska dekoracija Medvedek Pu je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 4. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 4 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Medvedek Pu v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter...

 • Medvedek Pu balonska dekoracija, 5. rojstni dan

  Balonska dekoracija Medvedek Pu je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 5. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 5 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Medvedek Pu v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter...

 • Folija balon Medvedek Pu 1st Birthday

  Folija balon Medvedek Pu 1st Birthday je namenjen kot dekoracija ob praznovanju prvega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Balon s potiskom motiva Medvedek Pu je velikosti 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Medvedek Pu.

 • Folija balon Medvedek Pu Baby Girl

  Folija balon Medvedek Pu Baby Girl je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Medvedek Pu.

 • Folija balon Medvedek Pu Baby Boy

  Folija balon Medvedek Pu Baby Boy je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Medvedek Pu.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!