Zaradi prenove spletne trgovine in dopustov naročila do 18.7.2022 niso možna!

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Top zabava

Transformers

Transformers

Tu je 3 izdelkov.

Transformers namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv Transformers za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 3 of 3 izdelkov
  • Transparent Transformers

    Transparent Transformers je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent je dolžine 400 cm in je narejen z napisom Happy Birthday.

  • Folija balon Transformers

    Transformers folija balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Transformers je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  • Folija balon Transformers 1

    Transformers folija balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Transformers je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 68x93 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!