Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 3.5.2021 ne bodo mogoča.

Vsa obstoječa naročila bodo obdelana.

Hvala za razumevanje!

Lokomotivček Tomaž

Lokomotivček Tomaž

Tu je 13 izdelkov.

Lokomotivček Tomaž namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv Lokomotivček Tomaž za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 13 of 13 izdelkov
 • Krožniki Lokomotivček Tomaž 23 cm, 8/1

  Krožniki Lokomotivček Tomaž so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskani z motivom lokomotivčka. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Lokomotivček Tomaž.

 • Kozarčki Lokomotivček Tomaž 250 ml, 8/1

  Kozarčki Lokomotivček Tomaž so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva lokomotivčka. Volumen kozarčkov je 250 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Lokomotivček Tomaž.

 • Serviete Lokomotivček Tomaž 33x33 cm, 20/1

  Serviete Lokomotivček Tomaž so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejene s potiskom motiva lokomotivčka. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Lokomotivček Tomaž.

 • Party klobučki Lokomotivček Tomaž, 6/1

  Party klobučki Lokomotivček Tomaž so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Party klobučki so narejeni iz tršega kartona in so potiskani z motivom lokomotivčka. V paketu prejmete 6 klobučkov Lokomotivček Tomaž.

 • Slamice Lokomotivček Tomaž, 8/1

  Slamice Lokomotivček Tomaž so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Slamice so narejene z motivom lokomotivčka. V paketu prejmete 8 slamic Lokomotivček Tomaž.

 • Transparent Lokomotivček Tomaž

  Transparent Lokomotivček Tomaž je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent je narejen iz tršega papirja in oblikovanim napisom Happy Birthday. Dolžina transparenta Lokomotivček Tomaž je 180 cm.

 • Vrečke za darilca Lomomotivček Tomaž, 6/1

  Vrečke za darilca Lokomotivček Tomaž so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vrečke so iz pvc in narejene s potiskom motiva lokomotivčka. Velikost darilnih vrečkic je 19x23 cm. V paketu prejmete 6 vrečkic Lokomotivček Tomažek.

 • Folija balon Lokomotivček Tomaž

  Folija balon Lokomotivček Tomaž je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 74x69 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Lokomotivček Tomaž 45 cm

  Folija balon Lokomotivček Tomaž je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Lokomotivček Tomaž je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Prt Lokomotivček Tomaž

  Namizni prt Lokomotivček Tomaž je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt Lokomotivček Tomaž je narejen iz pvc. Velikost prta je 120x180 cm.

 • Vabila Lokomotivček Tomaž

  Otroška vabila Lokomotivček Tomaž so namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so narejena s potiskom motiva Lokomotivčka Tomažka. V paketu prjmete 6 vabil. Velikost vabil je 8x13 cm.

 • Lokomotivček Tomaž set za 8 otrok

  Lokomotivček Tomaž set je namenjen praznovanju otroškega rojstnega dne za 8 otrok. Rojstnodnevni set Lokomotivček Tomaž vsebuje -8 krožnikov velikosti 23 cm -8 kozarčkov volumna 250 ml -20 serviete velikosti 33x33 cm -1 prt velikosti 120x180 cm Naj bo praznovanje otroškega rojstnega dne nepozabno.

 • Lokomotivček Tomaž set za 16 otrok

  Lokomotivček Tomaž set je namenjen praznovanju otroškega rojstnega dne za 16 otrok. Rojstnodnevni set Lokomotivček Tomaž vsebuje -16 krožnikov velikosti 23 cm -16 kozarčkov volumna 250 ml -20 serviete velikosti 33x33 cm -2 prt velikosti 120x180 cm Naj bo praznovanje otroškega rojstnega dne nepozabno.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!