Obveščamo vas, da v času med 15.07.2021 in 29.07.2021 naročila v spletni trgovini niso možna zaradi kolektivnega dopusta!

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Top zabava

Minnie Mouse

Minnie Mouse

Tu je 65 izdelkov.

Minnie Mouse namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi party dodatki motiva Minnie Mouse za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 65 of 65 izdelkov
 • Baloni Baby Minnie, 10/1

  Baloni Baby Minnie so namenjeni okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so v barvi wild bary in pink. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Baby Minnie.

 • Baloni Baby Minnie, 25/1

  Baloni Baby Minnie so namenjeni okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so v barvi wild bary in pink. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Baby Minnie.

 • Svečka za 4. rojstni dan, Minnie Mouse

  Svečka Minnie Mouse je namenjena zabavi ob otroškem rojstnem dnevu. Svečka ima obliko Minnie Miške. Velikost svečke je 6,5x2,5 cm.

 • Svečka za 6. rojstni dan, Minnie Mouse

  Svečka Minnie Mouse je namenjena zabavi ob otroškem rojstnem dnevu. Svečka ima obliko Minnie Miške. Velikost svečke je 6,5x2,5 cm.

 • Svečka za 7. rojstni dan, Minnie Mouse

  Svečka Minnie Mouse je namenjena zabavi ob otroškem rojstnem dnevu. Svečka ima obliko Minnie Miške. Velikost svečke je 6,5x2,5 cm.

 • Svečka za 8. rojstni dan, Minnie Mouse

  Svečka Minnie Mouse je namenjena zabavi ob otroškem rojstnem dnevu. Svečka ima obliko Minnie Miške. Velikost svečke je 6,5x2,5 cm.

 • Zastavice Minnie Mouse Cafe

  Zastavice Minnie Mouse Cafe so namenjene kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Zastavice so dolžine 300 cm. Zastavice Minnie so iz pvc in se lahko tako za notranjo kot tudi za zunanjo uporabo.

 • Svečka Minnie Miška Caffe HB

  Svečka je namenjena kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Svečka je narejena z motivom Mini Miške in je velikosti 7,5 x 9 cm. Svečka je narejena z napisom Happy Birthday.

 • Maske Minnie Miška Pink

  Maske Minnie so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Maske so narejene iz tršega papirja. V paketu prejmete 6 mask.

 • Baloni Minnie Happy Birthday 10/1

  Lateks baloni Minnie so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Minnie Miška z napisom Happy Birthday.

 • Baloni Minnie Happy Birthday 25/1

  Lateks baloni Minnie so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Minnie Miška z napisom Happy Birthday.

 • Baloni Minnie 10/1

  Lateks baloni Minnie so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Minnie Miška.

 • Baloni Minnie 25/1

  Lateks baloni Minnie so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Minnie Miška.

 • Veriga baloni Minnie 10/1

  Veriga baloni Minnie so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so narejeni na način, da se lahko iz obeh strani vežejo med seboj V paketu prejmete 10 balonov Minnie Miška. Barve so v zeleni, roza in wild barry.

 • Veriga baloni Minnie 25/1

  Veriga baloni Minnie so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so narejeni na način, da se lahko iz obeh strani vežejo med seboj V paketu prejmete 25 balonov Minnie Miška. Barve so v zeleni, roza in wild barry.

 • Girlanda Minnie Mouse

  Girlanda s sličicami Minnie je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Girlanda je iz plastike. Minnie Mouse girlanda je namenjena tako zunanji kot tudi notranji okrasitvi.

 • Transparent Minnie Miška Cafe

  Transparent je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Dolžina transparenta Minnie Miška je 210 cm. Transparent motiva Minnie Mouse za praznovanje otroškega rojstnega dne je narejen iz tršega papirja.

 • Girlanda Minnie Mouse, rdeča

  Girlanda s sličicami Minnie je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Girlanda je iz plastike. Dolžina girlande je 300 cm.

 • Transparent Minnie Mouse Fashion

  Transparent motiva Minnie Mouse je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Dolžina transparenta z napisom Happy Birthday je 210 cm.

 • XXL folija balon Minnie Miška

  XXL folija balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon ima obliko obraza Minnie Miške. Folija balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 58x71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Minnie Happy Birthday

  Folija balon Minnie je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Minnie Miška, rdeč

  Folija balon Minnie je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Pojoči balon Minnie Miška

  Folija balon Minnie je narejen tako, da vam zapoje melodijo Happy Birthday cca 50x. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Vrečke za darilca Minnie Miška

  Vrečke za darilca Minnie so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vrečke so narejene iz pvc. V paketu prejmete 6 vrečkic za darilca.

 • Stojalo za torto Minnie

  Stojalo je namenjeno dekoraciji ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Stojalo je narejeno iz tršge kartona in potiskom motiva Minnie Miške. Velikost stojala je 25x13 cm.

 • Folija balon Minnie in Mickey

  XXL folija balon je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon ima obliko srčka Folija balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 81 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Airwalker balon Minnie Miška

  Balon AirWalker Minnie Mouse je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Minnie Mouse ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 78 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Dekoracija iz balonov Baby Minnie

  Balonska dekoracija Baby Minnie je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom belih srčkov v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom Baby Minnie v velikosti 51 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v...

 • Dekoracija iz balonov Baby Minnie Mouse

  Balonska dekoracija Baby Minnie je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom motiva Minnie v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom Baby Minnie v velikosti 51 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v...

 • Dekoracija iz balonov Minnie Mouse

  Balonska dekoracija Minnie Mouse je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom motiva Minnie v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom Minnie Mouse v velikosti 51 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v...

 • Dekoracija iz balonov Mini Miška

  Balonska dekoracija Minnie Mouse je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Dekoracija vsebuje: -6x lateks balon s potiskom motiva Minnie v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom Minnie Mouse v velikosti 61 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v...

 • Dekoracija iz balonov Baby Minnie 1

  Balonska dekoracija Baby Minnie je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Dekoracija vsebuje: -7x lateks balon s potiskom belih srčkov v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom Baby Minnie v velikosti 51 cm. Vsi baloni so napihnjeni z zrakom. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Folija balon Minnie Mouse Orbz

  Folija balon Mini Miška je namenjen različnim zabavnim trenutkom. Primeren je kot darilo, dekoracija ali kar tako. Balon je sestavljen iz posebne folije in je velikosti 45 cm. Balon se lahko napolni z zrakom ali helijem. V paketu dobite 1 nenapihnjen balon.

 • Folija balon Minnie-Oblikuj svoj napis

  Folija balon Minnie je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu so priložene nalepke v obliki črk s katerimi oblikuje ime slavljenke. Velikost folija balona je 60x83 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon

 • Folija balon Minnie 1st Birthday

  Folija balon Minnie je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 48x71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon

 • Folija balon Minnie Miška, pink

  Folija balon Minnie je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Krožniki 23 cm, Minnie Miška Helpers

  Krožniki Minnie so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so iz tršega papirja in so velikosti 23 cm. V paketu prejmete 8 party krožnikov.

 • Kozarčki 200 ml, Minnie Helpers

  Kozarčki Minnie so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Volumen kozarčkov iz pvc je 200 ml. V paketu prejmete 8 party kozarčkov Minnie.

 • Serviete 33x33 cm, Minnie Helpers

  Serviete Minnie Miška so namenjene kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so velikosti 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet.

 • Napihnjen Bubble balon Baby Minnie

  Napihnjen Bubble balon Baby Minnie je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 55 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

 • Napihnjen Bubble balon Minnie Mouse Bow

  Napihnjen Bubble balon Minnie je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 61 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

 • Napihnjen Bubble balon Minnie Mouse

  Napihnjen Bubble balon Minnie je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 61 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

 • Airwalker balon Minnie Mouse pink

  Balon AirWalker Minnie Mouse je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Minnie Mouse ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 137 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Minnie Mouse balonska dekoracija, 1. rojstni dan

  Balonska dekoracija Minnie Mouse je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 1. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 1 pink barve velikosti 86 cm -2x folija balon Minnie Mouse v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter...

 • Minnie Mouse balonska dekoracija, 2. rojstni dan

  Balonska dekoracija Minnie Mouse je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 2. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 2 pink barve velikosti 86 cm -2x folija balon Minnie Mouse v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter...

 • Minnie Mouse balonska dekoracija, 3. rojstni dan

  Balonska dekoracija Minnie Mouse je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 3. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 3 pink barve velikosti 86 cm -2x folija balon Minnie Mouse v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter...

 • Minnie Mouse balonska dekoracija, 4. rojstni dan

  Balonska dekoracija Minnie Mouse je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 4. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 4 pink barve velikosti 86 cm -2x folija balon Minnie Mouse v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter...

 • Minnie Mouse balonska dekoracija, 5. rojstni dan

  Balonska dekoracija Minnie Mouse je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 5. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 5 pink barve velikosti 86 cm -2x folija balon Minnie Mouse v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter...

 • Pojoči balon Minnie Miška, pink

  Folija balon Minnie je narejen tako, da vam zapoje melofijo Happy Birthday cca 50x. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Minnie Mouse

  Folija balon Minnie je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Minnie Mouse Dama

  Folija balon Minnie je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 48x81  cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Minnie 1st Birthday

  Folija balon Minnie 1st Birthday je namenjen kot dekoracija ob praznovanju prvega rojstnega dne. Folija balon Minnie za prvi rojstni dan je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Minnie je 45 cm in ima obliko srčka. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Krožniki 20 cm Minnie Mouse Gold 8/1

  Krožniki Minnie Mouse Gold so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki s potiskom motiva Minnie Mouse so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov Minnie Mouse je 20 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov za praznovanje.

 • Serviete 33x33 cm Minnie Mouse Gold

  Serviete s potiskom motiva Minnie Mouse Gold so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Velikost serviet Minnie Mouse je 33x33 cm. Serviete so narejene iz papirja. V paketu prejmete 20 serviet Minnie Mouse Gold.

 • Transparent Minnie Mouse Helpers HB

  Transparent Minnie Mouse Helper Happy Birthday je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent je narejen iz tršega papirja in ima oblikovan napis Happy Birthday. Transparent Minnie Mouse je dolg 210 cm. Širina transparenta je 16 cm.

 • Minnie Mouse črna ušeska

  Ušeska Minnie Mouse so namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Ušeska Minnie Mouse so narejena v črni barvi. Ušeska Minnie so narejena iz filca, pritrjena na pvc obročku.

 • Krožniki Minnie Mouse Gold

  Krožniki motiva Minnie Mouse Gold so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki Minnie Mouse so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov Minnie Mouse je 20 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Minnie Mouse.

 • Kozarčki Minnie Mouse Gold

  Kozarčki Minnie Mouse motiv Gold so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki Minnie Mouse so narejeni iz tršega papirja. Volumen kozarčkov Minnie Mouse Gold je 200 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Minnie Mouse Gold.

 • Serviete Minnie Mouse Gold

  Serviete Minnie Mouse gold so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete Minnie so narejeni iz tršega papirja. Velikost serviet Minnie Mouse Gold je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Minnie Mouse Gold.

 • Krožniki Minnie Mouse Tropical

  Krožniki Minnie Mouse Tropical so namenjeni kot namizna dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne. Krožniki Minnie Tropical so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov Minnie je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Minnie Mouse Tropical.

 • Kozarčki Minnie Mouse Tropical

  Kozarčki Minnie Mouse motiv Tropical so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki Minnie so narejeni iz pvc. Volumen kozarčkov iz pvc Minnie Mouse Tropical je 200 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Minnie Mouse Tropical.

 • Serviete Minnie Mouse Tropical

  Serviete motiv Minnie Mouse Tropical so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete Minnie Mouse Tropical so narejeni iz papirja. Velikost serviet Minnie je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviete Minnie Mouse Tropical.

 • Folija balon Orbz Minnie 1st Birthday

  Folija balon Minnie je namenjen različnim zabavnim trenutkom. Primeren je kot darilo za dekoracijo ali za katere druge zabavne priložnosti Balon je sestavljen iz posebne folije in je velikosti 40 cm. Balon Minnie je narejen iz pvc in je popolnoma okrogel. Balon se lahko napolni z zrakom ali helijem. V paketu dobite 1 nenapihnjen balon za 1. rojstni dan

 • Folija balon Minnie Mouse Forever

  Folija balon Minnie Mouse je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Minnie Mouse je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Minnie Mouse je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Minnie Mouse

 • Folija balon Minnie Mouse Helpers

  Folija balon Minnie Mouse je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Minnie Mouse je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Minnie Mouse je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Minnie Mouse

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!