Dejavnosti v prostem času

Dejavnosti v prostem času

Tu je 34 izdelkov.

Majice za prosti čas in zabavo.

Velika izbira potiskanih majic.

Izberite zabavno potiskano majico in se zabavajte.

Podarite odlično nepozabno darilo!

Zaradi unikatnega potiska, stranke pozivamo k plačilu ponudbe, saj v primeru neprevzema naročila ne moremo unikata tržiti napreje.

Majice za prosti čas in zabavo.

Velika izbira potiskanih majic.

Izberite zabavno potiskano majico in se zabavajte.

Podarite odlično nepozabno darilo!

Zaradi unikatnega potiska, stranke pozivamo k plačilu ponudbe, saj v primeru neprevzema naročila ne moremo unikata tržiti napreje.

Manj
Več
Prikazanih 1 - 34 of 34 izdelkov
 • Majica za rojstni dan Vedno v akciji - fotograf

  Majica je z odtisnjenim motivom Vedno v akciji - fotograf. Majica je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO MAJICE!

  18,48 €
 • Majica za rojstni dan Ne zaupaj suhemu kuharju

  Majica je z odtisnjenim motivom Ne zaupaj suhemu kuharju. Majica je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO MAJICE!

  18,48 €
 • Majica za rojstni dan Gasilec od malih nog

  Majica je z odtisnjenim motivom Gasilec od malih nog. Majica je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO MAJICE!

  18,48 €
 • Majica za rojstni dan Gasilec od malih nog - črna

  Majica je z odtisnjenim motivom Gasilec od malih nog. Majica je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO MAJICE!

  19,08 €
 • Majica za rojstni dan Fotograf - črna

  Majica je z odtisnjenim motivom Fotograf-črna. Majica je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO MAJICE!

  19,08 €
 • Majica za rojstni dan Fotograf

  Majica je z odtisnjenim motivom Fotograf. Majica je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO MAJICE!

  18,48 €
 • Majica Dokazano najboljši čebelar

  Majica je z odtisnjenim motivom Dokazano najboljši čebelar. Majica Dokazano najboljši čebelar je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica Dokazano najboljši čebelar je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. Majica Dokazano najboljši čebelar je namenjena čebelarjem.  OB NAROČILU V...

  18,48 €
 • Majica Dokazano najboljši gobar

  Majica je z odtisnjenim motivom Dokazano najboljši gobar. Majica Dokazano najboljši gobar je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica Dokazano najboljši gobar je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO MAJICE!

  18,48 €
 • Majica Kolesar

  Majica z odtisnjenim motivom Kolesar - Have fun and enjoy the ride. Majica je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica Have fun and enjoy the ride je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. Majica je namenjena kot darilo za kolesarja ali kar tako.  OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE...

  18,48 €
 • Majica Dokazano najboljši košarkaš

  Majica z odtisnjenim motivom Dokazano najboljši košarkar. Majica Dokazano najboljši košarkar je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica Dokazano najboljši košarkar je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO MAJICE!

  18,48 €
 • Majica Najboljši lovec

  Majica z odtisnjenim motivom Dokazano najboljši lovec. Majica Dokazano najboljši lovec je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica Dokazano najboljši lovec je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO MAJICE!

  18,48 €
 • Majica Born to Climb

  Majica z odtisnjenim motivom Born to climb. Majica Born to climb je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica Born to climb je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. Majica je namenjena ljubiteljem plezanja.  OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO MAJICE!

  18,48 €
 • Majica Najboljši ribič, nič mi ne uide

  Majica z odtisnjenim motivom Najboljši ribič - Nič mi ne uide. Majica Najboljši ribič - Nič mi ne uide je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. Majica Dokazano najboljši ribič je namenjena kot darilo. OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO...

  18,48 €
 • Majica Grem na ribičijo

  Majica z odtisnjenim motivom Grem na ribičijo. Majica Grem na ribičijo je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica Grem na ribičijo je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. Majica je namenjena kot darilo. OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO MAJICE!

  18,48 €
 • Majica Name padajo vse ribe

  Majica z odtisnjenim motivom Ribič - Name padajo vse ribe. Majica Ribič - Name padajo vse ribe je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO MAJICE!

  18,48 €
 • Majica Ribištvo je šport

  Majica z odtisnjenim motivom Ribištvo je šport. Majica Grem na ribičijo je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica Grem na ribičijo je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. Majica je namenjena kot darilo. OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO MAJICE!

  18,48 €
 • Majica Dokazano najboljši tenisač

  Majica je z odtisnjenim motivom Dokazano najboljši tenisač. Majica Dokazano najboljši tenisač je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica Dokazano najboljši tenisač je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO MAJICE!

  18,48 €
 • Majica Dokazano najboljši hokejist

  Majica z odtisnjenim motivom Dokazano najboljši hokejist. Majica Dokazano najboljši hokejist je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica Dokazano najboljši hokejist je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. OB NAROČILU V OPOMBE VPIŠITE ŽELJENO ŠTEVILKO MAJICE!

  18,48 €
 • Majica Najboljši v roštilju

  Majica je narejena z odtisnjenim motivom Najboljši v roštilju Majica je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. Majica je zabavna, šaljiva in narejena s potiskom za najboljšega v peki na roštilju. Majica je na voljo v številki S, M, L, XL,...

  18,48 €
 • Majica Žar mojster

  Majica je narejena z odtisnjenim motivom Žar mojster Majica je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. Majica je zabavna, šaljiva in narejena s potiskom za najboljšega v peki na roštilju. Majica je na voljo v številki S, M, L, XL, XXL in...

  18,48 €
 • Majica So screw it

  Majica je narejena z odtisnjenim motivom za moto navdušence So screw it. Majica je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. Majica je zabavna, šaljiva in narejena s potiskom za moto navdušence. Majica je na voljo v številki S, M, L, XL, XXL...

  18,48 €
 • Majica Live to ride

  Majica je narejena z odtisnjenim motivom za moto navdušence Live to ride. Majica je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. Majica je zabavna, šaljiva in narejena s potiskom za moto navdušence. Majica je na voljo v številki S, M, L, XL,...

  18,48 €
 • Majica Its about the ride

  Majica je narejena z odtisnjenim motivom za moto navdušence Its about the ride. Majica je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. Majica je zabavna, šaljiva in narejena s potiskom za moto navdušence. Majica je na voljo v številki S, M, L,...

  18,48 €
 • Majica The ride

  Majica je narejena z odtisnjenim motivom za moto navdušence The ride. Majica je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. Majica je zabavna, šaljiva in narejena s potiskom za moto navdušence. Majica je na voljo v številki S, M, L, XL, XXL in...

  18,48 €
 • Majica Dvokolesnik premika dušo, črna

  Majica je narejena z odtisnjenim motivom za moto navdušence Dvokolesnik premika dušo. Majica je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. Majica je zabavna, šaljiva in narejena s potiskom za moto navdušence. Majica je na voljo v številki S,...

  19,08 €
 • Majica Motorist večno mlad

  Majica je narejena z odtisnjenim motivom za moto navdušence Motorist. Majica je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. Majica je zabavna, šaljiva in narejena s potiskom za moto navdušence. Majica je na voljo v številki S, M, L, XL, XXL in...

  18,48 €
 • Majica Legenda na motorju

  Majica je narejena z odtisnjenim motivom za moto navdušence Legenda na motorju. Majica je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. Majica je zabavna, šaljiva in narejena s potiskom za moto navdušence. Majica je na voljo v številki S, M, L,...

  18,48 €
 • Majica Motor prava ljubezen

  Majica je narejena z odtisnjenim motivom za moto navdušence Motor prava ljubezen. Majica je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. Majica je zabavna, šaljiva in narejena s potiskom za moto navdušence. Majica je na voljo v številki S, M,...

  18,48 €
 • Majica Zasvojen s hitrostjo

  Majica je narejena z odtisnjenim motivom za moto navdušence Zasvojen s hitrostjo. Majica je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. Majica je zabavna, šaljiva in narejena s potiskom za moto navdušence. Majica je na voljo v številki S, M,...

  18,48 €
 • Majica Cesta je moj drugi dom

  Majica je narejena z odtisnjenim motivom za moto navdušence Cesta je moj drugi dom. Majica je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. Majica je zabavna, šaljiva in narejena s potiskom za moto navdušence. Majica je na voljo v številki S, M,...

  18,48 €
 • Majica Hiter kot strela

  Majica je narejena z odtisnjenim motivom za moto navdušence Hiter kot strela. Majica je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. Majica je zabavna, šaljiva in narejena s potiskom za moto navdušence. Majica je na voljo v številki S, M, L,...

  18,48 €
 • Majica Peklensko hiter

  Majica je narejena z odtisnjenim motivom za moto navdušence Peklensko hiter. Majica je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. Majica je zabavna, šaljiva in narejena s potiskom za moto navdušence. Majica je na voljo v številki S, M, L, XL,...

  18,48 €
 • Majica Harley moja ljubezen

  Majica je narejena z odtisnjenim motivom za moto navdušence Harley moja ljubezen. Majica je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. Majica je zabavna, šaljiva in narejena s potiskom za moto navdušence. Majica je na voljo v številki S, M,...

  18,48 €
 • Majica Kralj ceste

  Majica je narejena z odtisnjenim motivom za moto navdušence Kralj ceste. Majica je iz 100% bombaža. Gramatura majice je 160-185g. Majica je potiskana z barvami na vodni osnovi, ki so odporne na pranje. Priporočljivo je pranje na 40 stopinj. Majica je zabavna, šaljiva in narejena s potiskom za moto navdušence. Majica je na voljo v številki S, M, L, XL, XXL...

  18,48 €

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!