Dandanes si praktično ne moremo predstavljati katerega koli praznovanja brez uporabe balonov, tako samostojno, kot izdelanih balonskih dekoracij.

V tem blogu vam predstavljamo nekaj že izdelanih balonskih dekoracij za rojstvo otroka, prav tako pa tudi različne možnosti kombiniranja balonov, na podlagi katerih si lahko sami izberete željeno kombinacijo, mi pa bomo to željeno kombinacijo balonske dekoracije pripravili za vas.

Naše balonske dekoracije so sestavljene iz različnih vrst lateks balonov velikosti 13 in 28 cm.

Lateks baloni se lahko polnijo tako s helijem kot z zrakom, odvisno od same balonske dekoracije. Preden balon napihnemo s helijem, ga notranje premažemo s posebno tekočino hifloat za daljšo obstojnost balona.  S to tekočino podaljšamo lebdenje balona za kar nekaj dni.

Poleg lateks balonov naše balonske dekoracije kombiniramo s folija baloni, ki so različne velikosti, med 45 in 100 cm.

Folija balon je sestavljen iz posebne folije in se prav tako napolni s helijem ali z zrakom.

Na spodnjih fotografijah sta prikazana primera in opisa balonskih dekoracij za rojstvo deklice in fantka.

dekoracija-fantki.jpg 

Balonska dekoracija Baby Boy je sestavljena iz 3eh lateks modrih balonov s potiskom motiva za rojstvo fantka v velikosti 28 cm. Baloni so znotraj premazani s tekočino hifloat za daljšo časovno obstojnost balonov. Balonski šopek vsebuje 2 folija balona s potiskom motiva za rojstvo fantka v velikosti 45 cm. Balonska dekoracija prav tako vsebuje utež in dekoracijske trakove.

Balonska dekoracija za rojstvo deklice pa vsebuje 6 lateks balonov s potiskom motiva za rojstvo deklice in napisom Baby Girl v odtenkih pink barve. Vsi lateks baloni so znotraj premazani s tekočino za daljšo obstojnost. Lateks baloni so velikosti 28 cm. Balonski šopek vsebuje bubble balon v velikosti 61 cm, ki je narejen iz pvc in daje balonski dekoraciji izredno lep izgled.

 

Predstavili smo 2 primera balonskih dekoracij, več že izdelanih balonskih dekoracij pa si lahko pogledate na povezavi TUKAJ - DEKORACIJE ZA ROJSTVO

Kot rečeno, smo predstavili balonske dekoracije in priložili slike po našem izboru. Ker pa se zavedamo, da so naši okusi, želje in potrebe različni, pa vam na spodnji povezavi ponujamo pester izbor posameznih folija in lateks balonov. Ponujamo vam možnost, da sami izberete kombinacijo balonov, in sicer:

Folija baloni za rojstvo

baloni-za-rojstvo.jpg      

VEČ FOLIJA BALONOV NAJDETE TUKAJ - KLIK

Lateks baloni za rojstvo

  

VEČ LATEKS BALONOV NAJDETE TUKAJ - KLIK

Ostali baloni za dekoracijo

OSTALE BALONE ZA ZABAVO LAHKO IZBERETE TUKAJ - KLIK

 

V našem podjetju si želimo ugoditi posameznim željam naših dragih kupcev, zato se trudimo, da se vam, kar se da, prilagodimo.

Z našimi baloni in dekoracijami lahko pričarate posebno vzdušje ob prihodu mamice z novorojenčkom domov in okrasite prostor, ki vam bo skozi daljše obdobje še polepšal vesele trenutke ob prihodu novega družinskega člana.

Ob rojstvu otroka presenetite hčerko ali sina, sestro ali brata, prijateljico ali prijatelja, sodelavko ali sodelavca, ,..  in željen balon ali dekoracijo pošljite kar na dom, v službo, porodnišnico... Pri tem vam bomo z veseljem pomagali, saj bomo ob vašem naročilu pripravili pošiljko na naslov, ki nam ga boste posredovali, še bolj pomembno pa je dejstvo, da vam naročeno lahko tudi sami zanesljivo dostavimo na željen naslov v Ljubljani in njeni okolici.

Ker je rojstvo otroka tako poseben dogodek, vam nudimo osebno dostavo balonskih dekoracij tudi ob vikendih in praznikih, tako, da vam ne bo potrebno skrbeti, kje dobiti darilo za rojstvo ob vikendih in praznikih.

Več informacij o dostavi in posameznih balonski sestavi si lahko preberete pod vsako balonsko sestavo posebej.

V kolikor bi želeli nas lahko za več informacij pokličete na telefon 040 167 486 ali nam pišete na naš e-naslov info@top-zabava.com

Vaša top zabava