Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 31.1.2021 ne bodo mogoča.

Hvala za razumevanje!

Zabava Baby Shower

Zabava Baby Shower

Tu je 108 izdelkov.

Vse za Baby Shower zabavo.

Izberite pravo darilo, ki bo vsaki novi mamici prišlo prav.

Priredite pravo zabavo!

Prebrskajte med Baby Shower izdelki.

Vse za popolno zabavo dobite na TOP-ZABAVI

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 108 of 108 izdelkov
 • Baloni za rojstvo 10/1, He or She

  Baloni za rojstvo He or She so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka ali deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov He or She za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 25/1, He or She

  Baloni za rojstvo He or She so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu fantka ali deklice. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov He or She za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Slončki Baby Shower

  Baloni za Baby Shower Slončki so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov Baby Shower Slončki za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Slončki Baby Shower

  Baloni za rojstvo motiv Baby Shower Slončki so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnjejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov Baby Shower Slončki za rojstvo otroka.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Baby Shower Lunca

  Baloni za rojstvo Baby Shower Lunca so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu otroka Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za rojstvo otroka Baby Shower Lunca.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Baby Shower Lunca

  Baloni za rojstvo Baby Shower Lunca so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za rojstvo otroka Baby Shower Lunca.

 • Baloni za rojstvo 10/1, Baby Shower Nogice

  Baloni za rojstvo Baby Shower Nogice so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu novega družinskega člana. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 10 balonov za rojstvo otroka Baby Shower Nogice.

 • Baloni za rojstvo 25/1, Baby Shower Nogice

  Baloni za rojstvo Baby Shower Nogice so namenjeni kot dekoracija na praznovanju ob rojstvu. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni za rojstvo otroka se lahko napihnejo z zrakom ali helijem. V paketu prejmete 25 balonov za rojstvo otroka Baby Shower Nogice.

 • Dekoracija iz balonov Modre nogice

  Balonska dekoracija Modre nogice je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom nogic v velikosti 28 cm -2x  folija balon z motivom za rojstvo dečka v velikosti 45 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Pink nogice

  Balonska dekoracija Pink nogice je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom nogic v velikosti 28 cm -2x  folija balon z motivom za rojstvo deklice v velikosti 45 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Modri medvedek

  Balonska dekoracija Modri medvedek je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom medvedka v velikosti 28 cm -2x  folija balon z motivom za rojstvo dečka v velikosti 45 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Pink medvedek

  Balonska dekoracija Pink medvedek je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom medvedka v velikosti 28 cm -2x  folija balon z motivom za rojstvo deklice v velikosti 45 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Baby Boy

  Balonska dekoracija Baby Boy je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom nogic v velikosti 28 cm -2x  folija balon z motivom za rojstvo dečka v velikosti 45 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Baby Girl

  Balonska dekoracija Baby Girl je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom medvedka v velikosti 28 cm -2x  folija balon z motivom za rojstvo deklice v velikosti 45 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Welcome Baby Girl

  Balonska dekoracija Baby Girl je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom medvedka v velikosti 28 cm -2x  folija balon z motivom za rojstvo deklice v velikosti 45 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Baby Boy

  Balonska dekoracija Baby Boy je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom nogic v velikosti 28 cm -2x  folija balon z motivom za rojstvo dečka v velikosti 45 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Slončki

  Balonska dekoracija Slončki je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -6x lateks balon s potiskom slončkov v velikosti 28 cm -1x  folija balon slonje slona v velikosti 98 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Slončki 1

  Balonska dekoracija Slončki je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -6x lateks balon s potiskom slončkov v velikosti 28 cm -1x  folija balon slonje slona v velikosti 98 cm. Vsi baloni so napihnjeni z zrakom Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Baby Shower

  Balonska dekoracija Slončki je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -2x lateks balon s potiskom slončkov v velikosti 28 cm -2x  folija balon v velikosti 45 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Modre nogice 1

  Balonska dekoracija Modre nogice je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -6x lateks balon s potiskom modrih nogic v velikosti 28 cm -1x  folija balon nogici v velikosti 88 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Pink nogice 1

  Balonska dekoracija Pink nogice je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -6x lateks balon s potiskom modrih nogic v velikosti 28 cm -1x  folija balon nogici v velikosti 88 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Pink steklenička

  Balonska dekoracija Pink steklenička je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -6x lateks balon  v velikosti 28 cm -1x  folija balon steklenička v velikosti 80 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Baby Boy Bubble

  Balonska dekoracija Baby Boy je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom nogic v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom za rojstvo dečka v velikosti 55 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Baby Girl Bubble

  Balonska dekoracija Baby Girl je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom za rojstvo deklice v velikosti 55 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Baby Girl Bear

  Balonska dekoracija Baby Girl Bear je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -6x lateks balon s potiskom v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom za rojstvo deklice v velikosti 61 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Baby Boy Bear

  Balonska dekoracija Baby Boy je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -6x lateks balon s potiskom v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom za rojstvo dečka v velikosti 61 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Baby Girl Bear 1

  Balonska dekoracija Baby Girl Bear je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -8x lateks balon s potiskom v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom za rojstvo deklice v velikosti 61 cm. Vsi baloni so napihnjeni z zrakom Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Dekoracija iz balonov Baby Boy Bear 1

  Balonska dekoracija Baby Boy je namenjena okrasitvi prostora ob rojstvu. Dekoracija vsebuje: -8x lateks balon s potiskom v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom za rojstvo dečka v velikosti 61 cm. Vsi baloni so napihnjeni z zrakom. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Krožniki 18 cm, Fantek ali punčka 10/1

  Krožniki Fantek ali punčka so namenjeni zabavi ob pričakovanju rojstva. Velikost kvadratnih krožnikov za rojstvo je 18 cm. V paketu prejmete 10 krožnikov.

 • Krožniki 23 cm, Fantek ali punčka 8/1

  Krožniki Fantek ali punčka so namenjeni zabavi ob pričakovanju rojstva. Velikost kvadratnih krožnikov za rojstvo je 23 cm. V paketu prejmete 23 krožnikov.

 • Kozarčki 270 ml, Fantek ali punčka 8/1

  Kozarčki Fantek ali Punčka so namenjeni zabavi Baby Shower. Volumen kozarčkov za rojstvo je 270 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov za Baby Shower.

 • Serviete 33x33 cm, Fantek ali punčka 20/1

  Serviete Punčka ali fantek so namenjene zabavi pred rojstvom nove članice ali člana. Velikost serviet Punčka ali fantek je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Punčka ali Fantek.

 • Prt Fantek ali punčka

  Prt Punčka ali fantek je namenjen popestritvi zabave ob pričakovanju rojstva. Prt je velikosti 137x213 cm in je iz Pvc.

 • Transparent Fantek ali punčka

  Transparent Punčka ali Fantek je namenjen popestritvi zabavi ob pričakovanju rojstva. Transparent Fantek ali Punčka je dolžine 365 cm x12,5 cm.

 • Krožniki za Baby Shower, Moder slonček 18 cm

  Krožniki Moder slonček so namenjeni zabavi pred rojstvom otroka. Krožniki Moder slonček so velikosti 18 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov.

 • Krožniki za Baby Shower, Moder slonček 23 cm

  Krožniki Moder slonček so namenjeni zabavi pred rojstvom otroka. Krožniki Moder slonček so velikosti 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov.

 • Kozarčki za Baby Shower, Moder slonček

  Kozarčki Modri slonček so namenjeni zabavi pred rojstvom otroka. Kozarčki Modri slonček imajo volumen 270 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Modri slonček.

 • Serviete za Baby Shower, Moder slonček

  Serviete Moder slonček so namenjene zanavi ob pričakovanju novega družinskega člana ali članice. Serviete so narejene s potiskom modrega slončka. Velikost serviet Moder slonček je 16x16 cm. V paketu prejmete 16 serviet Moder slonček.

 • Prt za Baby Shower, Moder slonček

  Prt Moder slonček je namenjen zabavi ob pričakovanju novega družinskega člana. Prt je narejen s potiskom modrega slončka. Velikost prta Modri slonček je 137x213 cm.

 • Transparent za Baby Shower, Moder slonček

  Transparent Moder slonček je namenjen zabavi pred rojstvom novega družinskega člana ali članice. Transparent je narejen s potiskom modrega slončka. V paketu prejmete transparent Moder slonček velikosti 365x12,5 cm.

 • Vabila za Baby Shower, Moder slonček

  Vabila Moder slonček so namenjena zabavi ob pričakovanju rojstva novega družinskega člana ali članice. Vabila so narejena s potiskom modrega slončka. Velikost vabil Modri slonček je 10x14 cm. V paketu prejmete 8 vabil Modri slonček z priloženimi belimi ovojnicami.

 • Modra darilna vrečka za Baby Shower

  Darilna vrečka je namenjena zabavi za Baby Shower. Velikost darilne vrečke je 31x26 cm.

 • Krožniki za Baby Shower, Pink slonček

  Krožniki Roza slonček so namenjeni zabavi ob pričakovanju ali rojstvu punčke. Krožniki Roza slonček so velikosti 18 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Roza slonček.

 • Kozarčki za Baby Shower, pink slonček

  Kozarčki Roza slonček so namenjeni zabavi ob pričakovanju ali ob rojstvu otroka. Kozarčki so narejeni s potiskom roza slončka. Volumen kozarčkov Roza slonček je 270 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov.

 • Serviete za Baby Shower, Pink slonček

  Serviete Roza slonček so namenjeni popestritvi zabave ob pričakovanju ali rojstvu otroka. Serviete so velikosti 16x16 cm. V paketu prejmete 16 serviet Roza slonček.

 • Prt za Baby Shower, Pink slonček

  Prt Roza slonček je namenjen popestritvi zabave ob pričakovanju ali rojstvu otroka. Prt je velikosti 137x213 cm s potiskom roza slončka.

 • Transparent za Baby Shower, Pink slonček

  Transparent Pink slonček je namenjen zabavi pred rojstvom novega družinskega člana ali članice. Transparent je narejen s potiskom pink slončka. V paketu prejmete transparent Pink slonček velikosti 365x12,5 cm.

 • Transparent za Baby Shower, Pink slonček 1

  Transparent Pink slonček je namenjen zabavi pred rojstvom novega družinskega člana ali članice. Transparent je narejen s potiskom pink slončka. V paketu prejmete transparent Pink slonček velikosti 160x20 cm.

 • Vabila za Baby Shower, Pink slonček

  Vabila Roza slonček so namenjena zabavi ob pričakovanju rojstva otroka ali zabavi po rojstvu. V paketu prejmete 8 vabil z priloženimi ovojnicami. Velikost vabil je 10x14 cm.

 • Pink darilna vrečka za Baby Shower

  Darilna vrečka je namenjena zabavi za Baby Shower. Velikost darilne vrečke je 31x26 cm.

 • Pink tiara Mom to be

  Tiara Mom to be je namenjena zabavi pred rojstvom otroka. Tiara je v roza barvi z napisom Mom to be.

 • Transparent Fantek je

  Transparent je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju rojstva fantka. Transparent je narejen iz folije in je dolžine 360 cm.

 • Transparent Punčka je

  Transparent je namenjen okrasitvi prostora ob rojstvu deklice. Transparent je sestavljen iz folije in je dolžine 360 cm.

 • Transparent Its a Boy

  Transparent je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju rojstva fantka. Transparent je narejen iz tršega papirja in je dolžine 136 cm.

 • Transparent Its a Girl

  Transparent je namenjen okrasitvi prostora ob rojstvu deklice. Transparent je sestavljen iz tršega papirja in je dolžine 136 cm.

 • Napihnjen Bubble balon Baby Boy

  Napihnjen Bubble balon Baby Boy namenjen kot dekoracija ob rojstvu fantka Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 55 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

 • Napihnjen Bubble balon Baby Boy Medo

  Napihnjen Bubble balon Baby Boy namenjen kot dekoracija ob rojstvu fantka Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 61 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

 • Napihnjen Bubble balon Baby Girl Medo

  Napihnjen Bubble balon Baby Girl namenjen kot dekoracija ob rojstvu fantka Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 61 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

 • Napihnjen Bubble balon Baby Girl Bear

  Napihnjen Bubble balon Baby Girl namenjen kot dekoracija ob rojstvu deklice Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 61 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

 • Napihnjen Bubble balon Baby Boy 1

  Napihnjen Bubble balon Baby Boy namenjen kot dekoracija ob rojstvu fantka Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 55 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

 • Napihnjen Bubble balon Welcome Baby

  Napihnjen Bubble balon Welcome Baby namenjen kot dekoracija ob rojstvu fantka ali deklice Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 55 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

 • Napihnjen Bubble balon Baby Girl

  Napihnjen Bubble balon Baby Girl namenjen kot dekoracija ob rojstvu fantka Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 55 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

 • Napihnjen Bubble balon Baby Shower

  Napihnjen Bubble balon Baby Shower namenjen kot dekoracija ob rojstvu fantka Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 55 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

 • Dekorativne dudke v pink barvi 4/1

  Dudke so namenjene kot namizna dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Posamezna dudka je narejena iz papirja in je velikosti 8 cm. V paketu prejmete 4 dudke v pink barvi.

 • Namizna dekoracija za rojstvo Medvedek, moder

  Namizna dekoracija v obliki medvedka je namenjen okrasitvi mize ob praznovanju rojstva otroka. Dekoracija je narejena iz tršega papirja in je velikosti 19 cm. Dekoracijo lahko tudi obesimo. Medvedek je v modri barvi.

 • Namizna dekoracija za rojstvo Medvedek, pink

  Namizna dekoracija v obliki medvedka je namenjen okrasitvi mize ob praznovanju rojstva otroka. Dekoracija je narejena iz tršega papirja in je velikosti 19 cm. Dekoracijo lahko tudi obesimo. Medvedek je v pink barvi.

 • Krožniki 25 cm, Baby Boy, modri 8/1

  Krožniki Baby Boy so namenjeni zabavi ob praznovanju rojstva fantka. Velikost krožnikov je 25 cm. V paketu prejmete 8 namiznih krožnikov modre barve.

 • Kozarčki 266 ml, Baby Boy, modri 8/1

  Kozarčki Baby Boy so namenjeni zabavi ob praznovanju rojstva fantka. Kozarčki za rojstvo imajo volumen 266 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov za rojstvo modre barve.

 • Serviete 33x33 cm, Baby Boy, modri 16/1

  Serviete Baby Boy so namenjeni zabavi ob praznovanju rojstva fantka. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 16 serviet Baby Boy za rojstvo.

 • Namizna dekoracija Fantek je 4/1

  Namizna dekoracija je namenjena okrasitvi mize ob praznovanju rojstva fantka. Dekoracija je narejena iz papirja in je velikosti 15 cm. V paketu prejmete 4 namizne dekoracije z napisom Fantek je.

 • Namizna dekoracija Baby 3D, modra

  Namizna dekoracija Baby je namenjena okrasitvi mize ob praznovanju rojstva fantka. Dekoracija ima izgled 3D Dekoracija je velikosti 35x11x11 cm.

 • Transparent Pink oblekice, Punčka je

  Transparent Punčka je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju rojstva deklice. Transparent je narejen iz tršega papirja in je velikosti 160x15 cm.

 • Viseča dekoracija Oblekice, pink

  Viseča dekoracija je namenjena popestritvi zabave ob rojstvu deklice. Dekoracija je v pink barvi in ima obliko oblačilc. V paketu prejmete 3 viseče dekoracije, dolžine 60 cm. Velikost pink oblačilc je 8,5x11 cm.

 • Priponka Fantek je, modra

  Priponka Fantek je  je namenjena zabavi ob praznovanju rojstva dečka. Priponka je v modri barvi in ima sličico modrih oblačilc. Velikost priponke je 7 cm, dolžina trakov je 7,5 cm.

 • Talni tekač Modre nogice

  Talni tekač je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Tekač je narejen s potiskom nogic. Velikost tekača je 250x50 cm

 • Talni tekač Pink nogice

  Talni tekač je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Tekač je narejen s potiskom nogic. Velikost tekača je 250x50 cm

 • Folija balon Me to You Baby Boy

  Folija balon Me to You Baby Boy je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon za rojstvo fantka je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Baby Boy je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Me to You Baby Boy.

 • Folija balon Me to You Baby Girl

  Folija balon Me to You Baby Girl je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon za rojstvo deklice je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Baby Girl je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Me to You Baby Girl.

 • Namizni konfetki za rojstvo Pink dots

  Pink dots namizni konfetki so namenjeni okrasitvi mize ob praznovanju rojstva deklice. Konfetki za rojstvo deklice imajo obliko oblekic in napisov Baby pink barve. Velikost posameznega konfetka je od 1 do 2 cm. V paketu prejmete 14 g. namiznih konfetkov Pink dots.

 • Namizni konfetki za rojstvo Blue dots

  Blue dots namizni konfetki so namenjeni okrasitvi mize ob praznovanju rojstva fantka. Konfetki za rojstvo fantka imajo obliko oblekic in napisov Baby modre barve. Velikost posameznega konfetka je od 1 do 2 cm. V paketu prejmete 14 g. namiznih konfetkov Blue dots.

 • Namizni konfetki za rojstvo Its a Boy

  Its a Boy namizni konfetki so namenjeni okrasitvi mize ob praznovanju rojstva fantka. Konfetki za rojstvo fantka imajo obliko napisov Its a Boy modre barve. Velikost posameznega konfetka je od 1 do 2 cm. V paketu prejmete 14 g. namiznih konfetkov Its a Boy.

 • Namizni konfetki za rojstvo Its a Girl

  Its a Girl namizni konfetki so namenjeni okrasitvi mize ob praznovanju rojstva deklice. Konfetki za rojstvo deklice imajo obliko napisa Its a Girl. Velikost posameznega konfetka je od 1 do 2 cm. V paketu prejmete 14 g. namiznih konfetkov Its a Girl.

 • Baloni 10/1, Baby Shower pisani

  Baloni s potiskom motiva za Baby Shower so namenjeni zabavi Baby Shower. Velikost balonov pisanih barv Baby Shower je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Baby Shower.

 • Baloni 25/1, Baby Shower pisani

  Baloni s potiskom motiva za Baby Shower so namenjeni zabavi Baby Shower. Velikost balonov pisanih barv Baby Shower je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Baby Shower.

 • Pastelni baloni Baby Boy Dots 6/1

  Pastelni baloni Baby Boy Dots so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Baloni iz lateksa so v modri, svetlo modri in beli barvi. Baloni za rojstvo so narejeni v velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov Baby Boy Dots.

 • Pastelni baloni Baby Girl Dots 6/1

  Pastelni baloni Baby Girl Dots so namenjeni kot dekoracija ob rojstvu deklice. Baloni za rojstvo so v pink, beli in roza barvi. Velikost balonov za rojstvo je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov Baby Girl Dots.

 • Pastelni baloni Its a Boy 6/1

  Pastelni baloni Its a Boy so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Baloni iz lateksa so v črni barvi z modrim in belim potiskom. Baloni za rojstvo so narejeni v velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov Its a Boy.

 • Pastelni baloni Its a Girl 6/1

  Pastelni baloni Its a Girl so namenjeni kot dekoracija ob rojstvu deklice. Baloni za rojstvo deklice so v črni barvi s pink in belim potiskom. Velikost balonov za rojstvo je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov Its a Girl.

 • Pastelni baloni Little King 6/1

  Pastelni baloni Little King so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Baloni iz lateksa so v modri, svetlo modri in svetlo zeleni barvi. Baloni za rojstvo so narejeni v velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov Little King.

 • Pastelni baloni Little Queen 6/1

  Pastelni baloni Little Quen so namenjeni kot dekoracija ob rojstvu deklice. Baloni za rojstvo so v pink, levanda in roza barvi. Velikost balonov za rojstvo je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov Little Queen.

 • Pink štorklja viseča dekoracija

  Viseča dekoracija Štorklja pink barve je namenjena kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Pink štorklja vsebuje 3 viseče dekoracije. Dekoracija je narejena iz tršega papirja.

 • Modra štorklja viseča dekoracija

  Viseča dekoracija Štorklja modre barve je namenjena kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Modra štorklja vsebuje 3 viseče dekoracije. Dekoracija je narejena iz tršega papirja.

 • Baby set balonov za rojstvo

  Set balonov za rojstvo Baby je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva otroka. Set balonov je v rose barvi. Velikost posameznega balona je 36 cm. Baloni se napihnejo z zrakom, tako da je priložena tudi slamica za napihovanje. V paketu prejmete poleg balonov tudi vrvico za obešanje črk.

 • Girl set balonov za rojstvo

  Set balonov za rojstvo Girl je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Set balonov je v rose barvi. Velikost posameznega balona je 36 cm. Baloni se napihnejo z zrakom, tako da je priložena tudi slamica za napihovanje. V paketu prejmete poleg balonov tudi vrvico za obešanje črk.

 • Boy set balonov za rojstvo

  Set balonov za rojstvo Boy je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Set balonov je v svetlo modri barvi. Velikost posameznega balona je 36 cm. Baloni se napihnejo z zrakom, tako da je priložena tudi slamica za napihovanje. V paketu prejmete poleg balonov tudi vrvico za obešanje črk.

 • Pink štorklja folija balon na palčki

  Mini folija balon na palčki Pink štorklja je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Mini folija balon za rojstvo je narejen v velikosti 25x38 cm. Pink štorklja folija balon ima dodano palčko na kateri je balon za rojstvo. V paketu prejmete en nenapihnjen balon, katerega napihnete s palčko.

 • Modra štorklja folija balon na palčki

  Mini folija balon na palčki Modra štorklja je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Mini folija balon za rojstvo je narejen v velikosti 25x38 cm. Modra štorklja folija balon ima dodano palčko na kateri je balon za rojstvo. V paketu prejmete en nenapihnjen balon, katerega napihnete s palčko.

 • Baby set balonov za rojstvo, srebrni

  Set balonov za rojstvo Baby je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva otroka. Set balonov je v srebrni barvi. Velikost posameznega balona je 36 cm. Baloni se napihnejo z zrakom, tako da je priložena tudi slamica za napihovanje. V paketu prejmete poleg balonov tudi vrvico za obešanje črk.

 • Girlanda Baby Shower Oblački, moder
  FO65357

  Girlanda Baby Shower je namenjena kot dekoracija ob pričakovanju rojstva otroka. Girlanda za Baby Shower je narejena iz papirja in okrašena z oblački modre barve. Dolžina girlande za rojstvo je 400 cm.

 • Girlanda Baby Shower Oblački, pink
  FO65367

  Girlanda Baby Shower je namenjena kot dekoracija ob pričakovanju rojstva otroka. Girlanda za Baby Shower je narejena iz papirja in okrašena z oblački pink barve. Dolžina girlande za rojstvo je 400 cm.

 • Set za slikanje Baby Shower 6/1

  Set za slikanje Baby Shower je namenjen kot dodatek fotografiranju na zabavi v pričakovanju novega družinskega člana. Set za slikanje Baby Shower je narejen v zlati barvi. Set vsebuje 6 različnih okraskov za slikanje. Vsi okraski za Baby Shower so na palčkah.

 • Krožniki za rojstvo Hello Baby

  Krožniki za rojstvo z napisom Hello Baby so namenjeni zabavi ob praznovanju novega družinskega člana ali članice. Krožniki z napisom Hello Baby so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov za rojstvo z napisom Hello Baby.

 • Kozarčki za rojstvo Hello Baby

  Kozarčki z zlatim napisom Hello Baby so namenjeni zabavi ob praznovanju prihoda novega družinskega člana ali članice. Kozarčki za rojstvo so narejeni iz tršega papirja. Volumen kozarčkov z zlatim napisom Hello Baby je 266 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Hello Baby.

 • Serviete za rojstvo Hello Baby

  Serviete z zlatim napisom Hello Baby so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju prihoda novega družinskega člana ali članice. Serviete z napisom Hello Baby so narejene iz papirja. Velikost serviet z napisom Hello Baby je 33x33 cm. V paketu prejmete 16 serviet za rojstvo otroka.

 • Prt za rojstvo Hello Baby

  Namizni prt za rojstvo z zlatim napisom Hello Baby je namenjen za dekoracijo ob praznovanju prihoda novega družinskega člana ali članice. Prt za rojstvo je narejen iz pvc. Velikost prta za rojstvo in napisom Hello Baby je 137x213 cm.

 • Transparent za rojstvo Hello Baby

  Transparent za rojstvo z zlatim napisom Hello Baby je namenjen za dekoracijo ob praznovanju prihoda novega družinskega člana ali članice. Transparent Hello Baby je narejen iz tršega papirja. Dolžina transparenta je 160 cm.

 • Pastelni baloni Oh Baby Girl 6/1

  Pastelni baloni Oh Baby Girl so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstva deklice. Baloni iz lateksa so v beli, svetlo pink in pink barvi. Baloni za rojstvo deklice so narejeni v velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov Oh Baby Girl.

 • Pastelni baloni Oh Baby Boy 6/1

  Pastelni baloni Oh Baby Boy so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Baloni iz lateksa so v beli, svetlo modri in modri barvi. Baloni za rojstvo fantka so narejeni v velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov Oh Baby Boy.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!