Spiderman

Spiderman

Tu je 17 izdelkov.

Spiderman namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv Spiderman za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite!

Prikazanih 1 - 17 of 17 izdelkov
 • Krožniki Spiderman 23 cm, 8/1
  93863

  Krožniki Spiderman so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva Spidermana. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Spiderman.

  4,60 €
 • Serviete Spiderman 33x33 cm, 20/1
  89448

  Serviete Spiderman so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejene s potiskom motiva Spidermana. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Spiderman.

  4,32 €
 • Airwalker balon Spiderman
  3632401

  Balon AirWalker Spiderman je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Spiderman ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 91x91 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  34,68 €
 • Pinata na poteg Spiderman
  9903150

  Pinata na poteg Spiderman je namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Velikost pinate je 52,5x32,5 cm.

  47,64 €
 • Vabila Spiderman 6/1
  9336

  Vabila Spiderman so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so velikosti 9x14 cm z priloženimi ovojnicami. V paketu prejmete 6 vabil Spiderman.

  5,28 €
 • Dekoracija iz balonov Spiderman

  Balonska dekoracija Spiderman je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom Spiderman v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom Spiderman v velikosti 51 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

  36,00 €
 • Dekoracija iz balonov Spiderman 1

  Balonska dekoracija Spiderman je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Dekoracija vsebuje: -6x lateks balon s potiskom Spiderman v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom Spiderman v velikosti 51 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

  46,00 €
 • Dekoracija iz balonov Spiderman 2

  Balonska dekoracija Spiderman je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Dekoracija vsebuje: -7x lateks balon s potiskom Spiderman v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom Spiderman v velikosti 51 cm. Vsi baloni so napihnjeni z zrakom. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

  36,00 €
 • Napihnjen Bubble balon Spiderman

  Napihnjen Bubble balon Spiderman je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 55 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

  17,40 €
 • Spiderman balonska dekoracija, 1. rojstni dan

  Balonska dekoracija Spiderman je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 1. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 1 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Spiderman v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

  40,68 €
 • Spiderman balonska dekoracija, 2. rojstni dan

  Balonska dekoracija Spiderman je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 2. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 2 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Spiderman v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

  40,68 €
 • Spiderman balonska dekoracija, 3. rojstni dan

  Balonska dekoracija Spiderman je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 3. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 3 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Spiderman v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

  40,68 €
 • Spiderman balonska dekoracija, 4. rojstni dan

  Balonska dekoracija Spiderman je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 4. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 4 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Spiderman v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

  40,68 €
 • Spiderman balonska dekoracija, 5. rojstni dan

  Balonska dekoracija Spiderman je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 5. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 5 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Spiderman v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

  40,68 €
 • Folija balon Spiderman
  3466301

  Folija balon Spiderman je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Spiderman je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Spiderman.

  6,48 €
 • Otroški klobučki Spiderman
  89456

  Otroški naglavni klobučki Spiderman so namenjeni kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki Spiderman so narejeni iz tršega papirja. Spiderman klobučki so univerzalne velikosti. V paketu prejmete 6 pisanih klobučkov Spiderman.

  4,20 €
 • Rdeči baloni Spiderman
  999241

  Baloni Spiderman so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so v rdeči barvi. Velikost lateks balonov je 28 cm. V paketu prejmete 6 balonov potiskanih z glavnim junakom Spiderman.

  7,90 €

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!