Spiderman

Spiderman

Tu je 28 izdelkov.

Spiderman namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv Spiderman za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 28 of 28 izdelkov
 • Krožniki Spiderman 23 cm, 8/1

  Krožniki Spiderman so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva Spidermana. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Spiderman.

  3,60 €
 • Serviete Spiderman 33x33 cm, 20/1

  Serviete Spiderman so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so narejene s potiskom motiva Spidermana. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Spiderman.

  3,60 €
 • Prt Spiderman

  Prt Spiderman je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz pvc in narejen s potiskom motiva Spidermana. Velikost prta Spiderman je 120x180 cm.

  6,30 €
 • Svečka Spiderman

  Svečka Spiderman je namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Svečka je narejena z motivom Spidermana. Velikost svečke Spiderman je 7,5x9 cm.

  4,90 €
 • Pisani baloni Spiderman, 10/1

  Baloni Spiderman so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so v modri, rdeči, beli in rumeni barvi. Velikost lateks balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 pisanih balonov Spiderman.

  6,50 €
 • Pisani baloni Spiderman, 25/1

  Baloni Spiderman so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so v modri, rdeči, beli in rumeni barvi. Velikost lateks balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 pisanih balonov Spiderman.

  15,90 €
 • Pisani baloni Spiderman Happy Birthday, 10/1

  Baloni Spiderman so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so v modri, rdeči, beli in rumeni barvi. Velikost lateks balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 pisanih balonov Spiderman.

  6,50 €
 • Pisani baloni Spiderman Happy Birthday, 25/1

  Baloni Spiderman so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so v modri, rdeči, beli in rumeni barvi. Velikost lateks balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 pisanih balonov Spiderman.

  15,90 €
 • Veriga baloni Spiderman, 10/1

  Veriga baloni Spiderman so namenjeni okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Posebnost veriga balonov je v tem, da se lahko vežejo z obeh strani, tako da lahko ustavrite pravo verigo iz balonov. Velikost balonov je 30 cm. V paketu prejmete 10 veriga balonov Spiderman.

  7,70 €
 • Veriga baloni Spiderman, 25/1

  Veriga baloni Spiderman so namenjeni okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Posebnost veriga balonov je v tem, da se lahko vežejo z obeh strani, tako da lahko ustavrite pravo verigo iz balonov. Velikost balonov je 30 cm. V paketu prejmete 25 veriga balonov Spiderman.

  17,40 €
 • Airwalker balon Spiderman

  Balon AirWalker Spiderman je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Spiderman ne potrebuje dodatnih uteži, saj so narejeni na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 91x91 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  28,90 €
 • Pinata na poteg Spiderman

  Pinata na poteg Spiderman je namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Velikost pinate je 52,5x32,5 cm.

  39,70 €
 • Vabila Spiderman 6/1

  Vabila Spiderman so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so velikosti 9x14 cm z priloženimi ovojnicami. V paketu prejmete 6 vabil Spiderman.

  4,40 €
 • Dekoracija iz balonov Spiderman

  Balonska dekoracija Spiderman je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom Spiderman v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom Spiderman v velikosti 51 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

  25,50 €
 • Dekoracija iz balonov Spiderman 1

  Balonska dekoracija Spiderman je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Dekoracija vsebuje: -6x lateks balon s potiskom Spiderman v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom Spiderman v velikosti 51 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

  33,90 €
 • Dekoracija iz balonov Spiderman 2

  Balonska dekoracija Spiderman je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Dekoracija vsebuje: -7x lateks balon s potiskom Spiderman v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom Spiderman v velikosti 51 cm. Vsi baloni so napihnjeni z zrakom. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

  24,50 €
 • Napihnjen Bubble balon Spiderman

  Napihnjen Bubble balon Spiderman je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Bubble balon je iz pvc in je raztegljiv, ter napolnjen s helijem. Balonu je dodan trak in pripadajoča utež. Velikost Bubble balona je 55 cm. V primeru naročila si v nadaljevanju obvezno preberite več informacij!

  14,50 €
 • Spiderman balonska dekoracija, 1. rojstni dan

  Balonska dekoracija Spiderman je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 1. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 1 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Spiderman v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

  33,90 €
 • Spiderman balonska dekoracija, 2. rojstni dan

  Balonska dekoracija Spiderman je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 2. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 2 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Spiderman v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

  33,90 €
 • Spiderman balonska dekoracija, 3. rojstni dan

  Balonska dekoracija Spiderman je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 3. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 3 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Spiderman v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

  33,90 €
 • Spiderman balonska dekoracija, 4. rojstni dan

  Balonska dekoracija Spiderman je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 4. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 4 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Spiderman v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

  33,90 €
 • Spiderman balonska dekoracija, 5. rojstni dan

  Balonska dekoracija Spiderman je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 5. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 5 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Spiderman v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

  33,90 €
 • Zastavice Spiderman

  Zastavice motiva Spiderman so namenjene okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Zastavice so narejene iz pvc in se jih lahko uporabi, tako zunaj, kot tudi znotraj. Zastavice na vrvici Spiderman so dolžine 300 cm. Velikost posamezne zastavice je 300 cm.

  3,10 €
 • Folija balon Spiderman SuperShape

  Folija balon motiv Spiderman je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Spiderman je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon Spiderman je 43x73 cm V paketu prejmete en nenapihnjen balon Spiderman.

  8,90 €
 • Folija balon Spiderman

  Folija balon Spiderman je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Spiderman je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Spiderman.

  5,40 €
 • Folija balon Spiderman Happy Birthday

  Folija balon Spiderman je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Spiderman je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. Balon Spiderman je z napisom Happy Birthday. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Spiderman.

  5,40 €
 • Spiderman transparent Happy Birthday

  Transparent Spiderman je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent Spiderman je narejen iz tršega papirja. Transparent motiv Spiderman je oblikovan z napisom Happy Birthday. Dolžina transparenta je 200 cm.

  4,80 €
 • Otroški klobučki Spiderman

  Otroški naglavni klobučki Spiderman so namenjeni kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki Spiderman so narejeni iz tršega papirja. Spiderman klobučki so univerzalne velikosti. V paketu prejmete 6 pisanih klobučkov Spiderman.

  2,60 €

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!