Zaradi prenove spletne trgovine in dopustov naročila do 18.7.2022 niso možna!

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Top zabava

ČRKE IN ŠTEVILKE IZ BALONOV 41cm

ČRKE IN ŠTEVILKE IZ BALONOV 41cm

Tu je 73 izdelkov.

V kategoriji izbirate med baloni oblikovanimi v obliki črk in številk. Baloni v obliki črk in številk so narejeni v velikosti 41 cm in se lahko napihujejo samo z zrakom. 

Na voljo so vam različne barvne kombinacije.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 73 of 73 izdelkov
 • Folija balon črka A, zlata

  Folija balon Črka A zlate barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka A je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke A zlate barve je 40,5 cm.

 • Folija balon črka A, srebrna

  Folija balon Črka A srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka A je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke A srebrne barve je 40,5 cm.

 • Folija balon črka B, srebrna

  Folija balon Črka B srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka B je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke B srebrne barve je 40,5 cm.

 • Folija balon črka B, zlata

  Folija balon Črka B zlate barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka B je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke B zlate barve je 40,5 cm.

 • Folija balon črka C zlata

  Folija balon Črka C, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke C zlate barve je 40,5 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon črka C, srebrna

  Folija balon Črka C srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka C je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke C srebrne barve je 40,5 cm.

 • Folija balon črka D zlata

  Folija balon Črka D, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka D zlate barve je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon črka D, srebrna

  Folija balon Črka D, v srebrni barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka D srebrne barve je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon črke D srebrne barve.

 • Folija balon črka E zlata

  Folija balon Črka E, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke E zlate barve je 40,5 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon črka E, srebrna

  Folija balon Črka E, v srebrni barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka E srebrne barve je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon črka F zlata

  Folija balon Črka F, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka F zlate barve je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon črka F, srebrna

  Folija balon Črka F, v srebrni barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka F srebrne barve je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon črka G zlata

  Folija balon Črka G, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka G zlate barve je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon črka G, srebrna

  Folija balon Črka G srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka G je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke G srebrne barve je 40,5 cm.

 • Folija balon črka H, zlata

  Folija balon Črka H, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka H zlate barve je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon črka H, srebrna

  Folija balon Črka H srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka H je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke H srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka I, zlata

  Folija balon Črka I, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka I zlate barve je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon črka I, srebrna

  Folija balon Črka I srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka I je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke I srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka J, zlata

  Folija balon Črka J, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka J zlate barve je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon črka J, srebrna

  Folija balon Črka J srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka J je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke J srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka K, zlata

  Folija balon Črka K, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka K zlate barve je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon črka K, srebrna

  Folija balon Črka K srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka K je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke K srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka L, zlata
   

  Folija balon Črka L, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka L, srebrna

  Folija balon Črka L srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka L je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke L srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka M, zlata
   

  Folija balon Črka M, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka M, srebrna

  Folija balon Črka M srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka M je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke M srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka N, zlata
   

  Folija balon Črka N, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka N, srebrna

  Folija balon Črka N srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka N je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke N srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka O, zlata
   

  Folija balon Črka O, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka O, srebrna

  Folija balon Črka O srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka O je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke O srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka P, zlata
   

  Folija balon Črka P, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka P, srebrna

  Folija balon Črka P srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka P je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke P srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka Q, zlata
   

  Folija balon Črka Q, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka Q, srebrna

  Folija balon Črka Q srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka Q je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke Q srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka R, zlata
   

  Folija balon Črka R, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka R, srebrna

  Folija balon Črka R srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka R je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke R srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka S, zlata
   

  Folija balon Črka S, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka S, srebrna

  Folija balon Črka S srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka S je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke S srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka T, zlata
   

  Folija balon Črka T, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka T, srebrna

  Folija balon Črka T srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka T je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke T srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka U, zlata
   

  Folija balon Črka U, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka U, srebrna

  Folija balon Črka U srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka U je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke U srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka V, zlata
   

  Folija balon Črka V, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka V, srebrna

  Folija balon Črka V srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka V je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke V srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka W, zlata
   

  Folija balon Črka W, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka W, srebrna

  Folija balon Črka W srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka W je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke W srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka X, zlata
   

  Folija balon Črka X, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka X, srebrna

  Folija balon Črka X srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka X je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke X srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka Y, zlata
   

  Folija balon Črka Y, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka Y, srebrna

  Folija balon Črka Y srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka Y je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke Y srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka Z, zlata
   

  Folija balon Črka Z, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka Z, srebrna

  Folija balon Črka Z srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka Z je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke Z srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon številka 1, zlata 41 cm

  Folija balon v obliki številke 1 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 1 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 1, srebrna 41 cm

  Folija balon v obliki številke 1 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 1 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 2, zlata 41 cm

  Folija balon v obliki številke 2 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 2 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 2, srebrna 41 cm

  Folija balon v obliki številke 2 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 2 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 3, zlata 41 cm

  Folija balon v obliki številke 3 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 2 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 3, srebrna 41 cm

  Folija balon v obliki številke 3 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 2 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 4, zlata 41 cm

  Folija balon v obliki številke 4 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 2 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 4, srebrna 41 cm

  Folija balon v obliki številke 4 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 2 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 5, zlata 41 cm

  Folija balon v obliki številke 5 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 2 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 5, srebrna 41 cm

  Folija balon v obliki številke 5 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 2 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 6, zlata 41 cm

  Folija balon v obliki številke 6 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 6 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 6, srebrna 41 cm

  Folija balon v obliki številke 6 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 6 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 7, zlata 41 cm

  Folija balon v obliki številke 7 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 7 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 7, srebrna 41 cm

  Folija balon v obliki številke 7 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 7 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 8, zlata 41 cm

  Folija balon v obliki številke 8 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 8 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 8, srebrna 41 cm

  Folija balon v obliki številke 8 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 8 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 9, zlata 41 cm

  Folija balon v obliki številke 9 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 9 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 9, srebrna 41 cm

  Folija balon v obliki številke 9 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 9 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 0, zlata 41 cm

  Folija balon v obliki številke 0 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 0 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 0, srebrna 41 cm

  Folija balon v obliki številke 0 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 0 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Pisani folija baloni Happy Birthday

  Pisani folija baloni v obliki napisa Happy Birthday so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Napis Happy Birthday vsebuje 13 folija balonov pisanih barv. Posamezni baloni za napis so narejeni v velikosti 40 cm. V paketu prejmete 13 nenapihnjenih balonov iz katerih se oblikuje napis Happy Birthday. Baloni Happy Birthday se napihnejo z zrakom.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!