Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila od 4.1.2021 do 15.1.2021 ne bodo mogoča.

Hvala za razumevanje!

ČRKE IN ŠTEVILKE IZ BALONOV 41cm

ČRKE IN ŠTEVILKE IZ BALONOV 41cm

Tu je 73 izdelkov.

V kategoriji izbirate med baloni oblikovanimi v obliki črk in številk. Baloni v obliki črk in številk so narejeni v velikosti 41 cm in se lahko napihujejo samo z zrakom. 

Na voljo so vam različne barvne kombinacije.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 73 of 73 izdelkov
 • Folija balon črka A, zlata

  Folija balon Črka A zlate barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka A je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke A zlate barve je 40,5 cm.

 • Folija balon črka A, srebrna

  Folija balon Črka A srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka A je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke A srebrne barve je 40,5 cm.

 • Folija balon črka B, srebrna

  Folija balon Črka B srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka B je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke B srebrne barve je 40,5 cm.

 • Folija balon črka B, zlata

  Folija balon Črka B zlate barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka B je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke B zlate barve je 40,5 cm.

 • Folija balon črka C zlata

  Folija balon Črka C, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke C zlate barve je 40,5 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon črka C, srebrna

  Folija balon Črka C srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka C je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke C srebrne barve je 40,5 cm.

 • Folija balon črka D zlata

  Folija balon Črka D, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka D zlate barve je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon črka D, srebrna

  Folija balon Črka D, v srebrni barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka D srebrne barve je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon črke D srebrne barve.

 • Folija balon črka E zlata

  Folija balon Črka E, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke E zlate barve je 40,5 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon črka E, srebrna

  Folija balon Črka E, v srebrni barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka E srebrne barve je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon črka F zlata

  Folija balon Črka F, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka F zlate barve je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon črka F, srebrna

  Folija balon Črka F, v srebrni barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka F srebrne barve je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon črka G zlata

  Folija balon Črka G, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka G zlate barve je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon črka G, srebrna

  Folija balon Črka G srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka G je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke G srebrne barve je 40,5 cm.

 • Folija balon črka H, zlata

  Folija balon Črka H, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka H zlate barve je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon črka H, srebrna

  Folija balon Črka H srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka H je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke H srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka I, zlata

  Folija balon Črka I, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka I zlate barve je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon črka I, srebrna

  Folija balon Črka I srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka I je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke I srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka J, zlata

  Folija balon Črka J, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka J zlate barve je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon črka J, srebrna

  Folija balon Črka J srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka J je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke J srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka K, zlata

  Folija balon Črka K, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka K zlate barve je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon črka K, srebrna

  Folija balon Črka K srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka K je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke K srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka L, zlata
   

  Folija balon Črka L, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka L, srebrna

  Folija balon Črka L srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka L je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke L srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka M, zlata
   

  Folija balon Črka M, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka M, srebrna

  Folija balon Črka M srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka M je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke M srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka N, zlata
   

  Folija balon Črka N, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka N, srebrna

  Folija balon Črka N srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka N je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke N srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka O, zlata
   

  Folija balon Črka O, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka O, srebrna

  Folija balon Črka O srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka O je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke O srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka P, zlata
   

  Folija balon Črka P, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka P, srebrna

  Folija balon Črka P srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka P je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke P srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka Q, zlata
   

  Folija balon Črka Q, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka Q, srebrna

  Folija balon Črka Q srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka Q je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke Q srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka R, zlata
   

  Folija balon Črka R, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka R, srebrna

  Folija balon Črka R srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka R je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke R srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka S, zlata
   

  Folija balon Črka S, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka S, srebrna

  Folija balon Črka S srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka S je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke S srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka T, zlata
   

  Folija balon Črka T, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka T, srebrna

  Folija balon Črka T srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka T je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke T srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka U, zlata
   

  Folija balon Črka U, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka U, srebrna

  Folija balon Črka U srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka U je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke U srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka V, zlata
   

  Folija balon Črka V, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka V, srebrna

  Folija balon Črka V srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka V je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke V srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka W, zlata
   

  Folija balon Črka W, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka W, srebrna

  Folija balon Črka W srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka W je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke W srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka X, zlata
   

  Folija balon Črka X, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka X, srebrna

  Folija balon Črka X srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka X je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke X srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka Y, zlata
   

  Folija balon Črka Y, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka Y, srebrna

  Folija balon Črka Y srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka Y je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke Y srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon črka Z, zlata
   

  Folija balon Črka Z, v zlati barvi, je namenjena različnim zabavnim priložnostim. Črka je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Velikost balona v obliki črke je 40,5 cm.

 • Folija balon črka Z, srebrna

  Folija balon Črka Z srebrne barve je namenjena kot dekoracija ob zabavnih priložnostih. Črka Z je iz posebne folije in se lahko napihne z zrakom. Pomagate si lahko s tlačilko ali slamico. Velikost balona v obliki črke Z srebrne barve je 40,5 cm. Balonu v obliki črke je priložena slamica za napihovanje.

 • Folija balon številka 1, zlata 41 cm

  Folija balon v obliki številke 1 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 1 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 1, srebrna 41 cm

  Folija balon v obliki številke 1 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 1 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 2, zlata 41 cm

  Folija balon v obliki številke 2 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 2 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 2, srebrna 41 cm

  Folija balon v obliki številke 2 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 2 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 3, zlata 41 cm

  Folija balon v obliki številke 3 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 2 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 3, srebrna 41 cm

  Folija balon v obliki številke 3 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 2 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 4, zlata 41 cm

  Folija balon v obliki številke 4 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 2 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 4, srebrna 41 cm

  Folija balon v obliki številke 4 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 2 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 5, zlata 41 cm

  Folija balon v obliki številke 5 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 2 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 5, srebrna 41 cm

  Folija balon v obliki številke 5 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 2 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 6, zlata 41 cm

  Folija balon v obliki številke 6 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 6 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 6, srebrna 41 cm

  Folija balon v obliki številke 6 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 6 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 7, zlata 41 cm

  Folija balon v obliki številke 7 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 7 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 7, srebrna 41 cm

  Folija balon v obliki številke 7 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 7 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 8, zlata 41 cm

  Folija balon v obliki številke 8 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 8 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 8, srebrna 41 cm

  Folija balon v obliki številke 8 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 8 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 9, zlata 41 cm

  Folija balon v obliki številke 9 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 9 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 9, srebrna 41 cm

  Folija balon v obliki številke 9 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 9 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 0, zlata 41 cm

  Folija balon v obliki številke 0 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 0 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon številka 0, srebrna 41 cm

  Folija balon v obliki številke 0 je namenjen različnim zabavnim priložnostim. Številka se lahko napihne z zrakom s pomočjo tlačilke ali slamice. Velikost folija balona v obliki številke 0 je 40,6 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Pisani folija baloni Happy Birthday

  Pisani folija baloni v obliki napisa Happy Birthday so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Napis Happy Birthday vsebuje 13 folija balonov pisanih barv. Posamezni baloni za napis so narejeni v velikosti 40 cm. V paketu prejmete 13 nenapihnjenih balonov iz katerih se oblikuje napis Happy Birthday. Baloni Happy Birthday se napihnejo z zrakom.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!