Super krila

Super krila

Tu je 6 izdelkov.

Super Krila namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv Super Krila za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite!

Prikazanih 1 - 6 of 6 izdelkov
 • Krožniki 23 cm, Super Krila 8/1

  Krožniki Super Krila so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki za praznovanje so iz tršega papirja in so velikosti 23 cm. V paketu prejmete 8 party krožnikov Super Krila.

  4,08 €
 • Serviete 33x33 cm, Super Krila 20/1

  Serviete Super Krila so namenjene kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Velikost prtičkov super krila je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet.

  4,08 €
 • Baloni 10/1, Super Krila 28 cm

  Baloni Super Krila so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni iz naravnega lateksa in potiskani z motivom Super Kril. Velikost balonov je 28 cm. Baloni so v rdeči, roza in modri barvi. V paketu prejmete 10 balonov Super Kril.

  5,88 €
 • Baloni 25/1, Super Krila 28 cm

  Baloni Super Krila so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni iz naravnega lateksa in potiskani z motivom Super Kril. Velikost balonov je 28 cm. Baloni so v rdeči, roza in modri barvi. V paketu prejmete 25 balonov Super Kril.

  14,28 €
 • Pastelni baloni Planes 6/1

  Pastelni baloni s potiskom motiva Planes so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Baloni so v pastel nebeško modri,zeleni in modri barvi.. Velikost pastelnih balonov je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov Planes.

  4,32 €
 • Prt Super Krila

  Namizni prt Super krila je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Velikost prta za otroško praznovanje je 120x180 cm. Prt Super krila je narejen iz pvc.

  6,72 €

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!