Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 3.5.2021 ne bodo mogoča.

Vsa obstoječa naročila bodo obdelana.

Hvala za razumevanje!

Noetova barka

Noetova barka

Tu je 7 izdelkov.

Noetova barka namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv Noetova barka za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 7 of 7 izdelkov
 • Balon za rojstvo, Welcome Baby Živali

  Folija balon za rojstvo otroka Welcome Baby je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva fantka. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za rojstvo otroka je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Welcome Baby.

 • Krožniki Noetova barka 18 cm, 8/1

  Krožniki Noetova barka so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva živali iz Noetove barke. Velikost krožnikov je 18 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Noetova barka.

 • Krožniki Noetova barka 23 cm, 8/1

  Krožniki Noetova barka so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva živali iz Noetove barke. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Noetova barka.

 • Kozarčki Noetova Barka 270 ml, 8/1

  Kozarčki Noetova barka so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja in potiskom živali iz Noetove barke. Volumen kozarčkov je 270 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Noetova barka.

 • Serviete Noetova barka 33x33 cm, 16/1

  Serviete Noetova barka so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so velikosti 33x33 cm. V paketu prejmete 16 serviet Noetova barka.

 • Prt Noetova barka

  Prt Noetova barka je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz pvc in narejen s potiskom motiva živali iz Noetove barke. Velikost prta je 137x213 cm.

 • Viseča dekoracija Noetova barka, 3/1

  Viseča dekoracija Noetova barka je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Dekoracija je narejena iz tršega papirja. Dolžina posamezne viseče dekoracije je 65 cm. V paketu prejmete 3 viseče dekoracije Noetova barka.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!