Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 31.1.2021 ne bodo mogoča.

Hvala za razumevanje!

Telebajski

Telebajski

Tu je 20 izdelkov.

Telebajski namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi party dodatki motiva Telebajski za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 20 of 20 izdelkov
 • Folija balon Telebajski 43 cm

  Folija balon Telebajski je namenjen zabavi ob različni priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 43 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Telebajski 97 cm

  Folija balon Telebajski je namenjen zabavi ob različni priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 97 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Telebajsek LA LA

  Folija balon Telebajsek je namenjen zabavi ob različni priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 60x104 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Telebajsek PO

  Folija balon Telebajsek je namenjen zabavi ob različni priložnostih. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost balona je 81x109 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Krožniki 23 cm, Telebajski 8/1

  Krožniki Telebajski so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in so velikosti 23 cm. V paketu prejmete 8 party krožnikov Telebajski.

 • Kozarčki 266 ml, Telebajski 8/1

  Kozarčki Telebajski so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja in imajo volumen 266 ml. V paketu prejmete 8 party kozarčkov za praznovanje.

 • Serviete 33x33 cm, Telebajski 16/1

  Serviete Telebajski so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so velikosti 33x 33 cm. Serviete Telebajski so dvoslojne. V paketu prejmete 16 serviet s potiskom motiva Telebajskov.

 • Otroške maske Telebajski 4/1

  Otroške maske Telebajski so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. V paketu prejmete 4 otroške maske z motivom Telebajskov. Maske Telebajski so narejene iz tršega papirja. Dodano imajo elastiko za lažjo nastavitev maske.

 • Party klobučki Telebajski 8/1

  Klobučki Telebajski so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki so narejeni iz tršega papirja in potiskani z motivom Telebajskov. V paketu prejmete 8 party klobučkov. Velikost klobučkov motiva Telebajski je 10 cm.

 • Transparent Telebajski

  Transparent Telebajski je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent za rojstni dan motiva Telebajski je narejen iz tršega papirja. Transparent je dolžine 180 cm.

 • Baloni Telebajski 6/1

  Baloni Telebajski so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni s potiskom motiva Telebajskov so velikosti 23 cm. Baloni Telebajski so pisanih barv. V paketu prejmete 6 party balonov.

 • Telebajski balonska dekoracija, 1. rojstni dan

  Balonska dekoracija Telebajski je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 1. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 1 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Telebajski v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

 • Telebajski balonska dekoracija, 2. rojstni dan

  Balonska dekoracija Telebajski je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 2. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 2 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Telebajski v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

 • Telebajski balonska dekoracija, 3. rojstni dan

  Balonska dekoracija Telebajski je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 3. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 3 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Telebajski v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

 • Telebajski balonska dekoracija, 4. rojstni dan

  Balonska dekoracija Telebajski je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 4. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 4 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Telebajski v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

 • Telebajski balonska dekoracija, 5. rojstni dan

  Balonska dekoracija Telebajski je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 5. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 5 rdeče barve velikosti 86 cm -2x folija balon Telebajski v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

 • Prt Telebajski

  Prt Telebajski je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt z motivom telebajskov je velikosti 120x180 cm. Prt je iz pvc.

 • Party slamice Telebajski 8/1

  Slamice Telebajski so namenjene kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Slamice so narejene iz papirja z dodatkom risanih junakov iz papirja. V paketu prejmete 8 slamic motiva Telebajski.

 • Telebajski set za 8 otrok

  Otroški set Telebajski je namenjen zabavi ob praznovanju rojstnega dne za 8 otrok. Set Telebajski vsebuje -8 krožnikov velikosti 23 cm -8 kozarčkov volumna 266 ml -16 serviet velikosti 33x33 cm -1 prt velikosti 137x213 cm Naj bo vaša zabava z našimi izdelki motiva Telebajski nepozabna.

 • Telebajski set za 16 otrok

  Otroški set Telebajski je namenjen zabavi ob praznovanju rojstnega dne za 16 otrok. Set Telebajski vsebuje -16 krožnikov velikosti 23 cm -16 kozarčkov volumna 266 ml -16 serviet velikosti 33x33 cm -2 prta velikosti 137x213 cm -6 balonov velikosti 23 cm -1 transparent Happy Birthday Naj bo vaša zabava z našimi izdelki motiva Telebajski nepozabna.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!