Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 31.1.2021 ne bodo mogoča.

Hvala za razumevanje!

Baby Mickey in Minnie

Baby Mickey in Minnie

Tu je 20 izdelkov.

Baby Mickey in Minnie namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv Baby Mickey in Minnie za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Baby Mickey in Minnie namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv Baby Mickey in Minnie za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Manj
Več
Prikazanih 1 - 20 of 20 izdelkov
 • Krožniki Baby Minnie 23 cm, 8/1

  Krožniki Baby Minnie so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in s potiskom motiva Miške Minnie. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Baby Minnie.

 • Krožniki Baby Minnie 20 cm, 8/1

  Krožniki Baby Minnie so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in s potiskom motiva Miške Minnie. Velikost krožnikov je 20 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Baby Minnie.

 • Kozarčki Baby Minnie 200 ml, 8/1

  Kozarčki Baby Minnie so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so plastični in so narejeni s potiskom risane junakinje Minnie Mouse. Volumen kozarčkov je 200 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Baby Minnie.

 • Serviete Baby Minnie 33x33 cm, 20/1

  Serviete Baby Minnie so namenjene praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so iz papirja in potiskane z motivom risane junakinje Minnie Miške. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviet Minnie Mouse.

 • Baloni Baby Minnie, 10/1

  Baloni Baby Minnie so namenjeni okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so v barvi wild bary in pink. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Baby Minnie.

 • Baloni Baby Minnie, 25/1

  Baloni Baby Minnie so namenjeni okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so v barvi wild bary in pink. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Baby Minnie.

 • Krožniki Baby Mickey 20 cm, 8/1

  Krožniki Baby Mickey so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskom junaka Mikija. Velikost krožnikov je 20 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Baby Mickey.

 • Krožniki Baby Mickey 23 cm, 8/1

  Krožniki Baby Mickey so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskom junaka Mikija. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Baby Mickey.

 • Kozarčki Baby Mickey 200 ml, 8/1

  Kozarčki Baby Mickey so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so plastični in narejeni s potiskom motiva malega Mikija. Volumen kozarčkov je 200 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Baby Mickey.

 • Serviete Baby Mickey 33x33 cm, 20/1

  Serviete Baby Mickey so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete so iz papirja in potiskane z motivom malega risanega junaka Mikija. Velikost serviet je 33x33 cm. V paketu prejmete 20 serviete Baby Mickey.

 • Prt Baby Mickey

  Prt Baby Mickey je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz plastike in narejen s potiskom malega risanega junaka Mikija. Velikost prta Baby Mickey je 120x180 cm.

 • Baloni Baby Mickey, 10/1

  Baloni Baby Mickey so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni Baby Mickey so iz lateksa v modri barvi. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Baby Mickey.

 • Baloni Baby Mickey, 25/1

  Baloni Baby Mickey so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa v modri barvi. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Baby Mickey.

 • Dekoracija iz balonov Baby Miki

  Balonska dekoracija Baby Miki je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Dekoracija vsebuje: -6x lateks balon s potiskom belih zvezdic v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom Baby Miki v velikosti 51 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem...

 • Dekoracija iz balonov Baby Mickey

  Balonska dekoracija Baby Miki je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Dekoracija vsebuje: -6x lateks balon s potiskom motiva Baby Mickey v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom Baby Miki v velikosti 51 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v...

 • Dekoracija iz balonov Baby Miki 1st Birthday

  Balonska dekoracija Baby Miki je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom belih zvezdic v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom Baby Miki v velikosti 51 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem...

 • Dekoracija iz balonov Baby Minnie

  Balonska dekoracija Baby Minnie je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom belih srčkov v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom Baby Minnie v velikosti 51 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v...

 • Dekoracija iz balonov Baby Minnie Mouse

  Balonska dekoracija Baby Minnie je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom motiva Minnie v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom Baby Minnie v velikosti 51 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v...

 • Dekoracija iz balonov Baby Minnie 1

  Balonska dekoracija Baby Minnie je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Dekoracija vsebuje: -7x lateks balon s potiskom belih srčkov v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom Baby Minnie v velikosti 51 cm. Vsi baloni so napihnjeni z zrakom. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem opisu!

 • Baby Mickey set za 16 otrok

  Set Baby Mickey je namenjen praznovanju rojstnega dne za 8 otrok. Set Baby Mickey vsebuje naslednje izdelke -16 krožnikov velikosti 23 cm motiva Baby Mickey -16 kozarčkov volumna 200 ml motiva Baby Mickey -20 serviet velikosti 33x33 cm Baby Mickey -2 prta iz pvc velikosti 120x180 cm Baby Mickey -10 lateks modrih balonov Baby Mickey velikosti 28 cm

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!