Zaradi prenove spletne trgovine in dopustov naročila do 18.7.2022 niso možna!

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Top zabava

Lateks poročni baloni

Lateks poročni baloni

Tu je 24 izdelkov.

Poročni baloni iz lateksa za pravo poročno praznovanje. Baloni so namenjeni okrasitvi prostora na poročni zabavi.

Izbirate lahko med različnimi barvami in ostalimi poročnimi motivi.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 24 of 24 izdelkov
 • Rdeči baloni z belimi srci 10/1

  Baloni s potiskom srčkov so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so v rdeči barvi s potiskom belih srčkov. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Beli baloni z rdečimi srci 10/1

  Baloni s potiskom srčkov so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so v beli barvi s potiskom rdečih srčkov. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Pink baloni z belimi srci 10/1

  Baloni s potiskom srčkov so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so v pink barvi s potiskom belih srčkov. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Wild Barry baloni z belimi srci 10/1

  Baloni s potiskom srčkov so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so v wild barry barvi s potiskom belih srčkov. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Baloni Vesela zaroka 10/1

  Baloni Vesela zaroka so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju zaroke. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete balone iz lateksa v beli in črni barvi. V paketu prejmete 10 balonov Vesela zaroka.

 • Baloni Vesela zaroka 25/1

  Baloni Vesela zaroka so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju zaroke. Baloni so narejeni iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete balone iz lateksa v beli in črni barvi. V paketu prejmete 25 balonov Vesela zaroka.

 • Baloni 10/1, Mr in Mrs krem

  Baloni iz lateksa s potiskom besedila Mr in Mrs so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju poroke. Baloni za poročno praznovanje Mr in Mrs so iz lateksa in so krem barve. Velikost poročnih balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 balon Mr in Mrs.

 • Baloni 25/1, Mr in Mrs krem

  Baloni iz lateksa s potiskom besedila Mr in Mrs so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju poroke. Baloni za poročno praznovanje Mr in Mrs so iz lateksa in so krem barve. Velikost poročnih balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balon Mr in Mrs.

 • Baloni 10/1, Mr in Mrs prozorni

  Baloni iz lateksa s potiskom besedila Mr in Mrs so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju poroke. Baloni za poročno praznovanje Mr in Mrs so iz lateksa in so prozorne barve. Velikost poročnih balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 balon Mr in Mrs.

 • Baloni 25/1, Mr in Mrs prozorni

  Baloni iz lateksa s potiskom besedila Mr in Mrs so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju poroke. Baloni za poročno praznovanje Mr in Mrs so iz lateksa in so prozorne barve. Velikost poročnih balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balon Mr in Mrs.

 • Prozorni baloni Zlata srca 6/1

  Prozorni baloni Zlata srca so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju poroke, ali kateri drugi zabavni priložnosti. Baloni so prozorni in so narejeni v velikosti 30 cm. Baloni so narejeni s potiskom zlatih src. V paketu prejmete 6 balonov.

 • Pastelni baloni Srca 6/1

  Pastelni baloni Srca so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju poroke, ali kateri drugi zabavni priložnosti. Baloni so v pastelni rdeči in roza barvi in so narejeni v velikosti 30 cm. Baloni so narejeni s potiskom src. V paketu prejmete 6 balonov.

 • Pastelni baloni I Love You 6/1

  Pastelni baloni I Love You so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju poroke, ali kateri drugi zabavni priložnosti. Baloni so v pastelno rdeči barvi in so narejeni v velikosti 30 cm. Baloni so narejeni s potiskom napisa I Love You. V paketu prejmete 6 balonov.

 • Pastelni baloni Mr & Mrs 6/1

  Pastelni baloni z napisom Mr & Mrs so namenjeni kot dekoracija na poročnem praznovanju. Poročni pastelni baloni so narejeni v velikosti 30 cm. Poročni pastelni baloni so v beli barvi. V paketu prejmete 6 poročnih balonov Mr in Mrs.

 • Metalik baloni Just Married 6/1

  Metalik baloni z napisom Just Married so namenjeni kot dekoracija na poročnem praznovanju. Poročni metalik baloni so narejeni v velikosti 30 cm. Poročni metalik baloni so v beli barvi. V paketu prejmete 6 poročnih balonov Just Married.

 • Metalik baloni Just Married Srčki 6/1

  Metalik baloni z napisom Just Married so namenjeni kot dekoracija na poročnem praznovanju. Poročni metalik baloni so narejeni v velikosti 30 cm. Poročni metalik baloni so v beli barvi. V paketu prejmete 6 poročnih balonov Just Married.

 • Baloni 10/1, Najina poroka-srčki, Diamond Clear

  Baloni z napisom Najina poroka so namenjeni kot dekoracija na poročnem praznovanju. Poročni baloni so narejeni iz naravnega lateksa. Velikost balonov z napisom Najina poroka je 28 cm. Baloni so Diamond Clear barve. V paketu prejmete 10 balonov za poročno dekoracijo.

 • Baloni 25/1, Najina poroka-srčki, Diamond Clear

  Baloni z napisom Najina poroka so namenjeni kot dekoracija na poročnem praznovanju. Poročni baloni so narejeni iz naravnega lateksa. Velikost balonov z napisom Najina poroka je 28 cm. Baloni so Diamond Clear barve. V paketu prejmete 25 balonov za poročno dekoracijo.

 • Baloni 10/1, Najina poroka-srčki, Pearl White

  Baloni z napisom Najina poroka so namenjeni kot dekoracija na poročnem praznovanju. Poročni baloni so narejeni iz naravnega lateksa. Velikost balonov z napisom Najina poroka je 28 cm. Baloni so Pearl White barve. V paketu prejmete 10 balonov za poročno dekoracijo.

 • Baloni 25/1, Najina poroka-srčki, Pearl White

  Baloni z napisom Najina poroka so namenjeni kot dekoracija na poročnem praznovanju. Poročni baloni so narejeni iz naravnega lateksa. Velikost balonov z napisom Najina poroka je 28 cm. Baloni so Pearl White barve. V paketu prejmete 25 balonov za poročno dekoracijo.

 • Baloni 10/1, Najina poroka-srčki, Pearl Ivory

  Baloni z napisom Najina poroka so namenjeni kot dekoracija na poročnem praznovanju. Poročni baloni so narejeni iz naravnega lateksa. Velikost balonov z napisom Najina poroka je 28 cm. Baloni so Pearl Ivory barve. V paketu prejmete 10 balonov za poročno dekoracijo.

 • Baloni 25/1, Najina poroka-srčki, Pearl Ivory

  Baloni z napisom Najina poroka so namenjeni kot dekoracija na poročnem praznovanju. Poročni baloni so narejeni iz naravnega lateksa. Velikost balonov z napisom Najina poroka je 28 cm. Baloni so Pearl Ivory barve. V paketu prejmete 25 balonov za poročno dekoracijo.

 • Baloni 10/1, Najina poroka-srčki, Zlata

  Baloni z napisom Najina poroka so namenjeni kot dekoracija na poročnem praznovanju. Poročni baloni so narejeni iz naravnega lateksa. Velikost balonov z napisom Najina poroka je 28 cm. Baloni so narejeni v zlati barvi. V paketu prejmete 10 balonov za poročno dekoracijo.

 • Baloni 25/1, Najina poroka-srčki, Zlata

  Baloni z napisom Najina poroka so namenjeni kot dekoracija na poročnem praznovanju. Poročni baloni so narejeni iz naravnega lateksa. Velikost balonov z napisom Najina poroka je 28 cm. Baloni so narejeni v zlati barvi. V paketu prejmete 25 balonov za poročno dekoracijo.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!