Ninja Želve

Ninja Želve

Tu je 21 izdelkov.

Ninja Želve namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv Ninja Želve za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite!

Prikazanih 1 - 21 of 21 izdelkov
 • Krožniki Ninja Želve 23 cm, 8/1
  552465

  Krožniki Ninja Želve so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva Ninja želv. Velikost krožnikov je 23 cm. V paketu prejmete 8 krožnikov Ninja Želve.

  3,72 €
 • Kozarčki Ninja Želve 266 ml, 8/1
  552466

  Kozarčki Ninja Želve so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva Ninja Želv. Volumen kozarčkov je 266 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov Ninja Želve.

  3,48 €
 • Prt Ninja želve

  Prt Ninja Želve je namenjen dekoraciji ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Prt je iz pvc in narejen s potiskom motiva Ninja želv. Velikost prta Ninja Želve je 120x180 cm.

  7,68 €
 • Party klobučki Ninja Želve, 6/1

  Party klobučki Ninja Želve so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Klobučki so narejeni iz tršega papirja in potiskom motiva Ninja želv. V paketu prejmete 6 party klobučkov Ninja Želve.

  3,48 €
 • Vabila Ninja Želve, 6/1

  Vabila Ninja Želve so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so narejena s potiskom motiva Ninja želv. Velikost vabil z priloženimi belimi ovojnicami je 8x14 cm. V paketu prejmete 6 vabil Ninja Želve.

  3,48 €
 • Svečke Ninja Želve, 4/1
  552485

  Svečke Ninja Želve so namenjene zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Svečke so narejene s potiskom motiva Ninja želv. V paketu prejmete 4 svečke Ninja Želve.

  4,44 €
 • Transparent Ninja Želve

  Transparent Ninja Želve je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent je narejen iz tršega papirja in oblikovanim napisom Happy Birthday. Velikost transparenta Ninja Želve je 180 cm. Širina transparenta z napisom Happy Birthday je 15 cm.

  7,08 €
 • Folija balon Ninja Želve
  27088-01

  Folija balon Ninja Želve je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  5,10 €
 • Pisani baloni Ninja Želve HB, 25/1

  Pisani baloni Ninja Želve so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so narejeni s potiskom motiva Ninja Želv in napisom Happy Birthday. Baloni so v zeleni, vijolični, rdeči, oranžni in modri barvi. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Ninja Želve Happy Birthday.

  19,08 €
 • Airwalker balon Ninja Želve

  Air Walker balon Ninja Želve je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. AirWalker balon je narejen tako, da ne potrebuje dodatnih uteži in daje videz da hodijo poleg vas. Velikost balon Ninja Želve je 111x111 cm. AirWalker balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  34,68 €
 • Folija balon na palčki Ninja Želve

  Folija balon na palčki je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon na palčki je velikosti 35 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balonček, katerega lahko napihnete z zrakom.

  3,48 €
 • Dekoracija iz balonov Ninja Želve

  Balonska dekoracija Ninja želve je namenjena okrasitvi prostora ob različnih zabavnih priložnostih. Dekoracija vsebuje: -3x lateks balon s potiskom Ninja želv v velikosti 28 cm -1x  bubble balon z motivom Ninja želve v velikosti 51 cm. Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in utež. Ob naročilo si preberite več podatkov v spodnjem...

  36,00 €
 • Ninja Želve balonska dekoracija, 1. rojstni dan

  Balonska dekoracija Ninja Želve je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 1. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 1 črne barve velikosti 86 cm -2x folija balon Ninja Želve v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

  40,68 €
 • Ninja Želve balonska dekoracija, 2. rojstni dan

  Balonska dekoracija Ninja Želve je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 2. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 2 črne barve velikosti 86 cm -2x folija balon Ninja Želve v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

  40,68 €
 • Ninja Želve balonska dekoracija, 3. rojstni dan

  Balonska dekoracija Ninja Želve je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 3. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 3 črne barve velikosti 86 cm -2x folija balon Ninja Želve v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

  40,68 €
 • Ninja Želve balonska dekoracija, 4. rojstni dan

  Balonska dekoracija Ninja Želve je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 4. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 4 črne barve velikosti 86 cm -2x folija balon Ninja Želve v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

  40,68 €
 • Ninja Želve balonska dekoracija, 5. rojstni dan

  Balonska dekoracija Ninja Želve je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju 5. rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -XXL folija balon številka 5 črne barve velikosti 86 cm -2x folija balon Ninja Želve v velikosti 45 cm -2x folija dekoracijski balon v velikosti 45 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Dekoracija vsebuje trakove in folija balone ter dodano...

  40,68 €
 • Dekoracija iz balonov Ninja Turtles 10/1

  Balonski šopek Ninja Turtles je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -10 lateks pisanih balonov s potiskom Ninja Turtles v velikosti 28 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Baloni so notranje premazani s tekočini Hi Float za daljšo obstojnost! Dekoracija vsebuje trakove in balone z napisom v velikosti 28 cm. Ob...

  38,00 €
 • Dekoracija iz balonov Ninja Turtles 25/1

  Balonski šopek Ninja Turtles je namenjena okrasitvi prostora ob praznovanju rojstnega dne Dekoracija vsebuje: -25 lateks pisanih balonov s potiskom Ninja Turtles v velikosti 28 cm Vsi baloni so napihnjeni s helijem. Baloni so notranje premazani s tekočini Hi Float za daljšo obstojnost! Dekoracija vsebuje trakove in balone z napisom v velikosti 28 cm. Ob...

  89,00 €
 • Ninja Želve set za 8 otrok

  Namizni party set motiv Ninja Želve je namenjen kot dodatek k praznovanju rojstnega dne 8 otrok. Set Ninja Želve vsebuje naslednje izdelke -8 krožnikov velikosti 23 cm -8 kozarčkov volumna 266 ml -20 serviet velikosti 33x33 cm -1 prt velikosti 120x180 cm Naj bo praznovanje otroškega rojstnega dne v motivu Ninja Želve nepozabno.

  18,27 € 18,84 € -3%
 • Ninja Želve set za 16 otrok

  Namizni party set motiv Ninja Želve je namenjen kot dodatek k praznovanju rojstnega dne 16 otrok. Set Ninja Želve vsebuje naslednje izdelke -16 krožnikov velikosti 23 cm -16 kozarčkov volumna 266 ml -20 serviet velikosti 33x33 cm -2 prt velikosti 120x180 cm -10 pisanih balonov Happy Birthday -transparent Happy Birthday Naj bo praznovanje otroškega...

  47,14 € 48,60 € -3%

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!