Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 31.1.2021 ne bodo mogoča.

Hvala za razumevanje!

BALONI ŽIVALSKI MOTIVI

BALONI ŽIVALSKI MOTIVI

Tu je 70 izdelkov.

Velika izbira balonov s potiskom živalskih motivov za praznovanje ali zabavo.

Baloni s potiskom živalskih motivov so iz lateksa ali folije.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 70 of 70 izdelkov
 • Lateks baloni Očarljivi konji, 6/1

  Lateks baloni Očarljivi konji so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in narejeni s potiskom konj. Velikost balonov je 23 cm. V paketu prejmete 6 balonov Šarmantni konji.

 • Pisani baloni Konji, 10/1

  Pisani baloni konji so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni s potiskom konja so velikosti 28 cm. Baloni so iz lateksa in so v pink, lila, vijolični in zeleni barvi. V paketu prejmete 10 balonov Konji.

 • Pisani baloni Konji, 25/1

  Pisani baloni konji so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni s potiskom konja so velikosti 28 cm. Baloni so iz lateksa in so v pink, lila, vijolični in zeleni barvi. V paketu prejmete 25 balonov Konji.

 • Lila baloni Konji, 10/1

  Pisani baloni konji so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni s potiskom konja so velikosti 28 cm. Baloni so iz lateksa in so v lila barvi. V paketu prejmete 10 balonov Konji.

 • Lila baloni Konji, 25/1

  Pisani baloni konji so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni s potiskom konja so velikosti 28 cm. Baloni so iz lateksa in so v lila barvi. V paketu prejmete 25 balonov Konji.

 • Pink baloni Konji, 10/1

  Pisani baloni konji so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni s potiskom konja so velikosti 28 cm. Baloni so iz lateksa in so v pink barvi. V paketu prejmete 10 balonov Konji.

 • Pink baloni Konji, 25/1

  Pisani baloni konji so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni s potiskom konja so velikosti 28 cm. Baloni so iz lateksa in so v pink barvi. V paketu prejmete 25 balonov Konji.

 • Folija Balon Čebelica

  Folija balon Čebelica je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Čebelica.

 • Folija balon Kravica

  Folija balon Kravica je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona v obliki kravje glave je 80 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Folija balon Konjiček

  Folija balon Konjiček je namenjen zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 80 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Konjiček.

 • Folija balon 2. rojstni dan, Modra kmetija

  Folija balon Kmetija je namenjen zabavi ali kot dekoracija ob praznovanju 2. rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Kmetija je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

 • Pisani baloni Opice 10/1

  Baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa potiskani z motivom opic. V paketu prejmete 10 balonov velikosti 28 cm.

 • Pisani baloni Opice 25/1

  Baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa potiskani z motivom opic. V paketu prejmete 25 balonov velikosti 28 cm.

 • Pisani baloni Leteče čebelice 10/1

  Pisani baloni leteče čebelice so namenjeni zabavi ob različnih priložnostih. Baloni so pisanih barv in so narejeni s potiskom čebelic. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Pisani baloni Leteče čebelice 25/1

  Pisani baloni leteče čebelice so namenjeni zabavi ob različnih priložnostih. Baloni so pisanih barv in so narejeni s potiskom čebelic. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Pisani baloni Metulji 10/1

  Pisani baloni Metulji so namenjeni zabavi ob različnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balono Metulji.

 • Pisani baloni Metulji 25/1

  Pisani baloni Metulji so namenjeni zabavi ob različnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Metulji.

 • Pisani baloni Morske živalice 10/1

  Pisani baloni Morske živalice so namenjeni zabavi ob različnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Morske živalice.

 • Pisani baloni Morske živalice 25/1

  Pisani baloni Morske živalice so namenjeni zabavi ob različnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Morske živalice.

 • Pisani baloni Živali iz džungle 10/1

  Pisani baloni Živali iz džungle so namenjeni zabavi ob različnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Pisani baloni Živali iz džungle 25/1

  Pisani baloni Živali iz džungle so namenjeni zabavi ob različnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Baloni Prijetne živali iz džungle 10/1

  Pisani baloni Živali iz džungle so namenjeni zabavi ob različnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Baloni Prijetne živali iz džungle 25/1

  Pisani baloni Živali iz džungle so namenjeni zabavi ob različnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Folija balon Pingvin

  Folija balon Pingvin je namenjen praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je primeren kot darilo ali dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dneva. Balon je narejen iz posebne folije in je velikosti 103 cm. Folija balon Pingvin se lahko napolni z zrakom ali helijem.

 • Folija balon Mali pingvin

  Folija balon Pingvin je namenjen praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je primeren kot darilo ali dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dneva. Balon je narejen iz posebne folije in je velikosti 87 cm. Folija balon Pingvin se lahko napolni z zrakom ali helijem.

 • Folija balon Happy Birthday Jungle Friends

  Folija balon Jungle Friends z napisom Happy Birthday je namenjen dekoraciji ob praznovanju rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 45 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

 • Folija balon Happy Birthday Owl

  Folija balon Owl z napisom Happy Birthday je namenjen dekoraciji ob praznovanju rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balon je 45 cm. V paketu prejmete ene nenapihnjen balon.

 • Baloni 10/1, Sovice, 28 cm

  Lateks baloni Sovice so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov s potiskom motiva Sovic.

 • Baloni 25/1, Sovice, 28 cm

  Lateks baloni Sovice so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov s potiskom motiva Sovic.

 • Baloni 10/1, Unicorn Samorog, 12,5 cm

  Baloni s potiskom motiva Unicorn Samorog so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 12,5 cm. V paketu prejmete 10 balonov Unicorn Samorog.

 • Baloni 25/1, Unicorn Samorog, 12,5 cm

  Baloni s potiskom motiva Unicorn Samorog so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 12,5 cm. V paketu prejmete 25 balonov Unicorn Samorog.

 • Baloni 10/1, Pink Flamingo 28 cm

  Lateks baloni Pink Flamingo so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so v pink barvi iz lateksa. Velikost balonov s potiskom Flaminga je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Flamingo.

 • Baloni 25/1, Pink Flamingo 28 cm

  Lateks baloni Pink Flamingo so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so v pink barvi iz lateksa. Velikost balonov s potiskom Flaminga je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Flamingo.

 • Baloni 10/1, Moder Flamingo 28 cm

  Lateks baloni Moder Flamingo so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so v modri barvi iz lateksa. Velikost balonov s potiskom Flaminga je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Flamingo.

 • Baloni 25/1, Moder Flamingo 28 cm

  Lateks baloni Moder Flamingo so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so v modri barvi iz lateksa. Velikost balonov s potiskom Flaminga je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Flamingo.

 • Baloni 10/1, Pink Flamingo 1 28 cm

  Lateks baloni Pink Flamingo so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so v pink barvi iz lateksa. Velikost balonov s potiskom Flaminga je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Flamingo.

 • Baloni 25/1, Pink Flamingo 1 28 cm

  Lateks baloni Pink Flamingo so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so v pink barvi iz lateksa. Velikost balonov s potiskom Flaminga je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Flamingo.

 • Baloni 10/1, Unicorn Samorog, 28 cm

  Baloni s potiskom motiva Unicorn Samorog so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni Unicorn so v beli in pink barvi. V paketu prejmete 10 balonov Unicorn Samorog.

 • Baloni 25/1, Unicorn Samorog, 28 cm

  Baloni s potiskom motiva Unicorn Samorog so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni Unicorn so v beli in pink barvi. V paketu prejmete 25 balonov Unicorn Samorog.

 • Baloni 10/1, Unicorn Samorog 1, 28 cm

  Baloni s potiskom motiva Unicorn Samorog so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni Unicorn so v beli in pink barvi. V paketu prejmete 10 balonov Unicorn Samorog.

 • Baloni 25/1, Unicorn Samorog 1, 28 cm

  Baloni s potiskom motiva Unicorn Samorog so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni Unicorn so v beli in pink barvi. V paketu prejmete 25 balonov Unicorn Samorog.

 • Baloni 10/1, Konjički v barvah 28 cm

  Baloni Konjički so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni iz naravnega lateksa in potiskani z motivom konjičkov. Velikost balonov je 28 cm. Baloni so v mešanih barvah. V paketu prejmete 10 balonov s potiskom Konjičkov.

 • Baloni 25/1, Konjički v barvah 28 cm

  Baloni Konjički so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni iz naravnega lateksa in potiskani z motivom konjičkov. Velikost balonov je 28 cm. Baloni so v mešanih barvah. V paketu prejmete 25 balonov s potiskom Konjičkov.

 • Baloni 10/1, Morske ribice 28 cm

  Baloni Morske ribice so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni iz naravnega lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 lateks balonov s potiskom Morskih ribic.

 • Baloni 25/1, Morske ribice 28 cm

  Baloni Morske ribice so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so narejeni iz naravnega lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 lateks balonov s potiskom Morskih ribic.

 • Folija balon Morska zvezda

  Folija balon Morska zvezda je namenjen dekoraciji ob različnih zabavnih priložnostih. Balon Morska zvezda je narejen iz posebne folije in se lahko napihne tako s helijem kot z zrakom. Velikost folija balona je 75 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Morska zvezda.

 • Baloni 10/1, Motiv Zebra 28 cm

  Baloni s potiskom motiv Zebra so namenjeni za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz naravnega lateksa in so velikosti 28 cm. Barva balonov v motivu zebre je wild berry. V paketu prejmete 10 balonov Motiv Zebra.

 • Baloni 25/1, Motiv Zebra 28 cm

  Baloni s potiskom motiv Zebra so namenjeni za dekoracijo ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz naravnega lateksa in so velikosti 28 cm. Barva balonov v motivu zebre je wild berry. V paketu prejmete 25 balonov Motiv Zebra.

 • Pastelni baloni Živali na kmetiji 6/1

  Pastelni baloni Živali na kmetiji so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiv živali na kmetiji so v zelenih, rdeči, modri, oranžni, rumeni in lila barvi. Velikost balonov Živali na kmetiji je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom domačih živali.

 • Pastelni baloni Okostje dinozavrov 6/1

  Pastelni baloni Okostja dinozavrov so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiv dinozavri so v zeleni in temno rjavi barvi. Velikost balonov Okostja dinozavrov je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom motiva dinozavrov.

 • Pastelni baloni Čebelice 6/1

  Pastelni baloni Čebelice so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiva Čebelice so v rumeni in oker barvi Velikost balonov Čebelice je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom motiva Čebelice.

 • Pastelni baloni Panda 6/1

  Pastelni baloni Panda so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiva Panda so v beli pastelni barvi. Velikost balonov Panda je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom motiva Panda.

 • Pastelni baloni Sovice 6/1

  Pastelni baloni Sovice so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiva Sovice so v zeleni, roza in temno rjavi pastelni barvi. Velikost balonov Sovice je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom motiva Sovice.

 • Pastelni baloni Wild Birthday 6/1

  Pastelni baloni s potiskom motiva Wild Birthday so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiv za rojstni dan so v beli barvi. Velikost balonov Wild Birthday je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom divjih živali.

 • Pastelni baloni Obrazi klovnov 6/1

  Pastelni baloni s potiskom motiva Obrazi klovnov so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni s potiskom klovnov so v zeleni, rumeni, beli, modri, pink in levanda barvi. Velikost posameznih balonov Obrazi klovnov je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov.

 • Pastelni baloni Kravice 6/1

  Pastelni baloni s potiskom motiva Kravic so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiva Kravice so v beli barvi. Velikost balonov Kravice je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov.

 • Pastelni baloni Morski prebivalci 6/1

  Pastelni baloni Morski prebivalci so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in potiskani s prebivalci morskih globin. Velikost pastelnih balonov je 30 cm. Baloni so v modri, rumeni, oranžni in lila barvi. V paketu prejmete 6 balonov motiva Morski prebivalci.

 • Pastelni baloni Podvodne živali 6/1

  Pastelni baloni Podvodne živa so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in potiskani s prebivalci morskih globin. Velikost pastelnih balonov je 30 cm. Baloni so v modri, rumeni, oranžni in lila barvi. V paketu prejmete 6 balonov motiva Podvodne živali.

 • Baloni 10/1, Miraculous

  Baloni Miraculous so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni s potiskom motiva Miraculous so iz lateksa in so v velikosti 28 cm. Baloni so v rdeči barvi. V paketu prejmete 10 balonov Mirculous.

 • Baloni 25/1, Miraculous

  Baloni Miraculous so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni s potiskom motiva Miraculous so iz lateksa in so v velikosti 28 cm. Baloni so v rdeči barvi. V paketu prejmete 25 balonov Mirculous.

 • Lateks baloni Tukan 8/1

  Lateks baloni motiv Tukan so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so v rumeni in svetlo modri barvi iz lateksa. Velikost balonov iz lateksa motiva Tukan je 30 cm. V paketu prejmete 8 balonov.

 • Baloni Veseli Dinozavri 10/1

  Baloni s potiskom motiva Dinozavrov so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni iz naravnega lateksa. Velikost balonov Veseli Dinozavri je 30 cm. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Folija balon Stegosaurus

  Folija balon za rojstni dan Stegosaurus je namenjen kot dekoracija ob praznovanju rojstva. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona za praznovanje je 81x68 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiv Dinozaver

 • Pastelni baloni Jungle živali 6/1

  Pastelni baloni Jungle živali so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiv Jungle živali so v pastelnih pisanih barvah Velikost balonov Jungle je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom motiva Jungle živali.

 • Pastelni baloni Dinozavri 6/1

  Pastelni baloni Dinozavri so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiv Dinozavri so v pastelnih pisanih barvah Velikost balonov Dinozavri je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom motiva Dinozavri.

 • Folija balon Dinozavri Happy Birthday

  Folija balon Dinozavri je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona Dinozavri z napisom Happy Birthday je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Dinozavri.

 • Pastelni baloni Unicorn Živali 6/1

  Pastelni baloni motiv Unicorn Živali so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni iz lateksa so narejeni s potiskom različnih živalli. Velikost pastelnih balonov Unicorn Živali je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov.

 • Patelni baloni Birthday Boy Dinozavri 6/1

  Pastelni baloni motiv Birthday Boy Dinozavri so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne.  Baloni za rojstni dan motiva Dinozavri so pastelnih barv. Velikost balono s potiskom dinozavrov je 30 cm. V paketu prejmete 6 pisanih pastelnih baloov.

 • Pastelni baloni Birthday Shark 6/1

  Baloni motiva Birthday Shark so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju fantovskega rojstnega dne. Baloni modrih odtenkov pastelnih barv so narejeni s potiskom morskih psov in potiskom napisa Happy Birthday. Velikost pastelnih balonov Birthday Shark je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov Birthday Shark Happy Birthday.

 • Pastelni baloni Hišni ljubljenčki 6/1

  Pastelni baloni s potiskom motiva Hišnih ljubljenčkov so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni pastelnih barv Hišni ljubljenčki in napisom Happy Birthday so velikosti 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov Hišni ljubljenčki Happy Birthday.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!