Telebajski so naslov televizijske serije iz Velike Britanije, katera je bila ustvarjena za otroke v predšolski starosti. Serija oziroma risanka je bila osredotočena na štiri glavne junake, kateri med seboj komunicirajo z žlobudranjem, na trebuščkih pa nosijo zaslon televizije.

Telebajski so oblikovani tako, da sami po sebi spominjajo na male otroke.

Kot smo že omenili, samo risanko Telebajski predstavljajo štirje glavni junaki in sicer

  1.        Tinki Binki

Tinki Binki je v risanki oziroma otroški serije največji telebajsek v vijolični barvi. Tinki Binki je sam po sebi prijazen, nežen, najraje pa se prevrača. Obožuje torbico rdeče barve, prav tako pa obožuje objemanje.

  1.        Dipsi

Dipsi je v otroški seriji drugi največji telebajsek v zeleni barvi. Dipsi zelo rad pleše, sploh takrat, ko ima na sebi klobuk. Dipsi prav tako obožuje objemanje.

  1.        Li-Li

Li-Li je drugi najmanši telebajsek rumene barve. Li-Li obožuje svojo žogo rumene barve in se prav tako zelo rada objema.

  1.        Po

Po pa je najmanjši telebajsek v rdeči barvi. Prav tako se sama po sebi zelo rada objema, še posebej pa se zelo rada vozi s svojo modro rožnato skirco.

Telebajski so torej povsod po svetu pravi fenomen, kateri so bili ustvarjeni za otroke do četrtega leta starosti. Telebajski počno torej stvari, katere počnejo naši otroci do četrtega leta starosti., učijo se govoriti, se kobacajo, opazujejo sam svet okoli sebe, se igrajo in še mnogo drugih podobnih stvari. Sami Telebajski imajo vsak svoj zelo podrobno izdelan značaj in so vsak posamezno narejeni tako, da privlačijo naše malčke.

V zgornjem sestavku je torej kratek opis telebajskov. Sedaj pa vam bomo predstavili, kako popestriti otroško rojstnodnevno praznovanje z našimi izdelki motiva Telebajski.

Krožniki Telebajski so narejeni iz tršega papirja in so velikosti 23 cm. Same krožnike za praznovanje lahko po uporabi enostavno zavržete saj so iz recikliranega materiala. V paketu prejmete 8 krožnikov.

krozniki-23-cm-telebajski-81.png

Poleg samih krožnikov na otroškem praznovanju ne smejo manjkati tudi kozarčki. Kozarčki s potiskom motiva Telebajski so prav tako narejeni iz tršega papirja in imajo volumen 266 ml. V njih lahko servirate tako hladno kot toplejšo pijačo. Kozarčki se prav tako lahko po uporabi zavržejo in reciklirajo. V paketu prejmete 8 party kozarčkov.

Prav tako za namizno dekoracijo ne smejo manjkati serviete s potiskom motiva Telebajski. Serviete Telebajski so prav tako narejene iz papirja in se po uporabi zavržejo in posledično reciklirajo. Velikost serviet Telebajski za namizno dekoracijo je 33x33 cm.

Poraja pa se vprašanje, kam na mizi odložiti vse skupaj. Seveda se prtički, kozarčki in krožniki odložijo na dekoracijski prt, kateri je prav tako potiskan z motivom Telebajskov. Prt je narej iz pvc, kateri se prav tako po sami uporabi zavrže. Velikost prta Telebajski je 120x180 cm.

prt-telebajski.png

Opisali smo vam torej vse v zvezi s Telebajski kar paše k sami mizi.

Da pa našim malčkom, ko se najedo, ne bo dolgčas poskrbijo party klobučki in party maske, vse s potiskom motiva Telebajski.

Klobučki za praznovanje so prav tako narejeni s potiskom motiva Telebajski in so narejeni iz tršega papirja. V paketu je 8 kosov klobučkov za popestritev rojstnodnevnega praznovanja.

Otroške maske so prav tako namenjene popestritvi rojstnodnevne zabave. Otroške maske prestavljajo naše glavne junake iz otroške serije Telebajski. V paketu prejmete 4 maske, narejene iz tršega papirja.

 

Pri praznovanju otroškega rojstnega dne pa je pomembna tudi ostala dekoracija, kot so baloni ali sama balonska dekoracija.

Lateks baloni Telebajski so potrebni za samo okrasitev prostora ob praznovanju rojstnega dne. Baloni so okrogli, ter so poslikani z junaki iz risane serije Tlebajski. Sami baloni so svetleči, velikosti 23 cm. V paketu je 6 lateks pisanih balonov za okrasitev prostora.

Prostor za praznovanje lahko okrasimo tudi z folija baloni različnih dimenzij. Baloni Telebajski se lahko napihnejo tako s helijem kot z zrakom. Izberete lahko folija balon, kateri so narejeni s potiskom vseh Telebajskov

ali izberete folija balon oblikovan kot lik risanih junakov Telebajskov.

Pravo presenečenje za samo slavljenko ali slavljenca pa prihaja čisto na koncu. Sestavljena balonska dekoracija z balonskimi številkami za praznovanje željenega rojstnega dne.

Balonska dekoracija Telebajski za praznovanje rojstnega dne je sestavljena iz xxl balonske številke v velikosti 86 cm, dveh dekoracijskih folija balonov s potiskom motiva Telebajski v velikosti 43 cm in dveh balonov iz folije v obliki zvezd rumene barve. Dekoracijska folija balona sta velikosti 45 cm.

Vsi baloni so napihnjeni s helijem in balonska dekoracija da prostoru za praznovanje prečudovit izgled, sama dekoracija pa je odlično darilo za obdarovanko ali obdarovanca.

 V kolikor vam naša že sestavljena balonska dekoracija ne odgovarja, pa vam lahko samo balonsko dekoracijo izdelamo iz balonov po vaši izbiri.

Želimo vam prijetno in nepozabno zabavo!

Vaša Top zabava