Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 3.5.2021 ne bodo mogoča.

Vsa obstoječa naročila bodo obdelana.

Hvala za razumevanje!

Lateks baloni Risani junaki

Lateks baloni Risani junaki

Tu je 82 izdelkov.

V kategoriji lahko izbirate med različnimi baloni iz lateksa s potiskom motiva risanih junakov.

Baloni se lahko napihnejo tako s helijem kot z zrakom.

Za nasvet ali nakup nas lahko pokličete na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 82 of 82 izdelkov
 • Baloni Sofija Prva 28 cm, 10/1

  Baloni Sofija Prva so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so narejeni s potiskom risane junakinje Sofije Prve. Velikost lateks balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov v pink, lila in wild berry barvi.

 • Baloni Sofija Prva 28 cm, 25/1

  Baloni Sofija Prva so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so narejeni s potiskom risane junakinje Sofije Prve. Velikost lateks balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov v pink, lila in wild berry barvi.

 • Baloni Sofija Prva Happy Birthday 28 cm, 10/1

  Baloni Sofija Prva so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so narejeni s potiskom risane junakinje Sofije Prve. Velikost lateks balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov v pink, lila in wild berry barvi.

 • Baloni Sofija Prva Happy Birthday 28 cm, 25/1

  Baloni Sofija Prva so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so narejeni s potiskom risane junakinje Sofije Prve. Velikost lateks balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov v pink, lila in wild berry barvi.

 • Lateks baloni Angry Birds, 6/1

  Lateks baloni Angry Birds so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 23 cm. Baloni so v rdeči, zeleni in črni barviV paketu prejmete 6 balonov Angry Birds.

 • Baloni Star Wars Happy Birthday, 10/1

  Baloni Star Wars Happy Birthday so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni z napisom Happy Birthday so v oranžni, beli, zeleni in črni barvi. V paketu prejmete 10 balonov Star Wars.

 • Baloni Star Wars Happy Birthday, 25/1

  Baloni Star Wars Happy Birthday so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni z napisom Happy Birthday so v oranžni, beli, zeleni in črni barvi. V paketu prejmete 25 balonov Star Wars.

 • Modri baloni Star Wars, 10/1

  Modri baloni Star Wars so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so v modri barvi in so iz lateksa. Velikost balonov Star Wars je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Star Wars.

 • Modri baloni Star Wars, 25/1

  Modri baloni Star Wars so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so v modri barvi in so iz lateksa. Velikost balonov Star Wars je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Star Wars.

 • Veriga Baloni Star Wars, 10/1

  Veriga baloni Star Wars so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni tako, da se lahko vežejo z obeh strani in tako lahko ustvarite pravo verigo. Baloni so velikosti 30 cmin so v zeleni, modri in rdeči barvi. V paketu prejmete 10 veriga balonov Star Wars.

 • Veriga Baloni Star Wars, 25/1

  Veriga baloni Star Wars so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni tako, da se lahko vežejo z obeh strani in tako lahko ustvarite pravo verigo. Baloni so velikosti 30 cm in so v zeleni, modri in rdeči barvi. V paketu prejmete 25 veriga balonov Star Wars.

 • Pisani baloni Star Wars 10/1

  Pisani baloni Star Wars so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa v pisanih barvah in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Star Wars.

 • Pisani baloni Star Wars 25/1

  Pisani baloni Star Wars so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa v pisanih barvah in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Star Wars.

 • Pisani baloni Darth Vader & Yoda, 10/1

  Pisani baloni Star Wars so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa v pisanih barvah in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Star Wars Darth Vader

 • Pisani baloni Darth Vader & Yoda, 25/1

  Pisani baloni Star Wars so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa v pisanih barvah in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Star Wars.

 • Baloni Ninja Želve-obrazi, 10/1

  Lateks baloni Ninja želve so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so v oranžni, rdeči, modri in vijolični barvi s potiskom ninja obrazov. Velikost balonov je 12,5 cm. V paketu prejmete 10 balonov Ninja Želve.

 • Baloni Ninja Želve-obrazi, 25/1

  Lateks baloni Ninja želve so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so v oranžni, rdeči, modri in vijolični barvi s potiskom ninja obrazov. Velikost balonov je 12,5 cm. V paketu prejmete 25 balonov Ninja Želve.

 • Pisani baloni Ninja Želve HB, 25/1

  Pisani baloni Ninja Želve so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so narejeni s potiskom motiva Ninja Želv in napisom Happy Birthday. Baloni so v zeleni, vijolični, rdeči, oranžni in modri barvi. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Ninja Želve Happy Birthday.

 • Baloni Baby Minnie, 10/1

  Baloni Baby Minnie so namenjeni okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so v barvi wild bary in pink. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Baby Minnie.

 • Baloni Baby Minnie, 25/1

  Baloni Baby Minnie so namenjeni okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so v barvi wild bary in pink. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Baby Minnie.

 • Baloni Baby Mickey, 10/1

  Baloni Baby Mickey so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni Baby Mickey so iz lateksa v modri barvi. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Baby Mickey.

 • Baloni Baby Mickey, 25/1

  Baloni Baby Mickey so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa v modri barvi. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Baby Mickey.

 • Lateks baloni Medvedek Pu, 8/1

  Lateks baloni Medvedek Pu so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in potiskani z motivom Medvedka Puja. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 8 balonov Medvedek Pu.

 • Baloni Medvedek Pu 12,5 cm, 10/1

  Baloni Medvedek Pu so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so potiskani z motivom obraza medvedka Puja. Velikost balonov je 12,5 cm. V paketu prejmete 10 balonov Medvedek Pu.

 • Baloni Medvedek Pu 12,5 cm, 25/1

  Baloni Medvedek Pu so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so potiskani z motivom obraza medvedka Puja. Velikost balonov je 12,5 cm. V paketu prejmete 25 balonov Medvedek Pu.

 • Pisani baloni Medvedek Pu, 10/1

  Pisani baloni Medvedek Pu so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so v pisanih barvah. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 pisanih balonov Medvedek Pu.

 • Pisani baloni Medvedek Pu, 25/1

  Pisani baloni Medvedek Pu so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so v pisanih barvah. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 pisanih balonov Medvedek Pu.

 • Baloni Minnie Happy Birthday 10/1

  Lateks baloni Minnie so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Minnie Miška z napisom Happy Birthday.

 • Baloni Minnie Happy Birthday 25/1

  Lateks baloni Minnie so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Minnie Miška z napisom Happy Birthday.

 • Baloni Minnie 10/1

  Lateks baloni Minnie so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Minnie Miška.

 • Baloni Minnie 25/1

  Lateks baloni Minnie so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Minnie Miška.

 • Veriga baloni Minnie 10/1

  Veriga baloni Minnie so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so narejeni na način, da se lahko iz obeh strani vežejo med seboj V paketu prejmete 10 balonov Minnie Miška. Barve so v zeleni, roza in wild barry.

 • Veriga baloni Minnie 25/1

  Veriga baloni Minnie so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so narejeni na način, da se lahko iz obeh strani vežejo med seboj V paketu prejmete 25 balonov Minnie Miška. Barve so v zeleni, roza in wild barry.

 • Baloni 10/1 Cars 28 cm

  Pisani baloni Cars so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov s potiskom motiva Cars.

 • Baloni 25/1 Cars 28 cm

  Pisani baloni Cars so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov s potiskom motiva Cars.

 • Baloni Mickey Mouse 10/1

  Baloni Mickey Mouse so namenjeni popestritvi zabave ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom motiva Mickey. V paketu prejmete 10 balonov v modri, rumeni in rdeči barvi. Velikost balonov iz lateksa je 28 cm.

 • Baloni Mickey Mouse 25/1

  Baloni Mickey Mouse so namenjeni popestritvi zabave ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom motiva Mickey. V paketu prejmete 25 balonov v modri, rumeni in rdeči barvi. Velikost balonov iz lateksa je 28 cm.

 • Baloni Mickey Mouse Happy Birthday 10/1

  Baloni Mickey Mouse so namenjeni popestritvi zabave ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom motiva Mickey. V paketu prejmete 10 balonov v modri, rumeni in rdeči barvi. Velikost balonov iz lateksa je 28 cm.

 • Baloni Mickey Mouse Happy Birthday 25/1

  Baloni Mickey Mouse so namenjeni popestritvi zabave ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni s potiskom motiva Mickey. V paketu prejmete 25 balonov v modri, rumeni in rdeči barvi. Velikost balonov iz lateksa je 28 cm.

 • Lateks baloni Miki Miška 8/1

  Lateks baloni Miki Miška so namenjeni zabavi ob različnih zabavnih priložnostih. Lateks baloni so v rdeči in rumeni barvi in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 8 balonov Miki Miška.

 • Baloni Dora the Explorer 10/1

  Baloni Dora so namenjeni zabavi ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov v rumeni, wild berry in zeleni barvi.

 • Baloni Dora the Explorer 25/1

  Baloni Dora so namenjeni zabavi ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov v rumeni, wild berry in zeleni barvi.

 • Baloni Tinker Bell 10/1

  Baloni Tinker Bell so namenjeni zabavi ob različnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov rumene in zelene barve.

 • Baloni Tinker Bell 25/1

  Baloni Tinker Bell so namenjeni zabavi ob različnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov rumene in zelene barve.

 • Baloni Me to You 10/1

  Baloni Me to You so namenjeni zabavi ob različnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov v roza vijolični in svetlo modri barvi.

 • Baloni Me to You 25/1

  Baloni Me to You so namenjeni zabavi ob različnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov v roza vijolični in svetlo modri barvi.

 • Baloni Dory in prijatelji

  Baloni Dori so namenjeni zabavi ob različnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 pisanih balonov.

 • Baloni Dory in prijatelji 25/1

  Baloni Dori so namenjeni zabavi ob različnih priložnostih. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 pisanih balonov.

 • Baloni Telebajski 6/1

  Baloni Telebajski so namenjeni zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni s potiskom motiva Telebajskov so velikosti 23 cm. Baloni Telebajski so pisanih barv. V paketu prejmete 6 party balonov.

 • Baloni 10/1, Kotalke Soy Luna, 28 cm

  Baloni Kotalke Soy Luna so namenjeni zabavi ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz naravnega lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so potiskani z motivom kotalk in so v rumeni in wild Berry barvi. V paketu prejmete 10 balonov.

 • Baloni 25/1, Kotalke Soy Luna, 28 cm

  Baloni Kotalke Soy Luna so namenjeni zabavi ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz naravnega lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni so potiskani z motivom kotalk in so v rumeni in wild Berry barvi. V paketu prejmete 25 balonov.

 • Baloni 10/1, Unicorn Samorog, 12,5 cm

  Baloni s potiskom motiva Unicorn Samorog so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 12,5 cm. V paketu prejmete 10 balonov Unicorn Samorog.

 • Baloni 25/1, Unicorn Samorog, 12,5 cm

  Baloni s potiskom motiva Unicorn Samorog so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 12,5 cm. V paketu prejmete 25 balonov Unicorn Samorog.

 • Baloni 10/1, Unicorn Samorog, 28 cm

  Baloni s potiskom motiva Unicorn Samorog so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni Unicorn so v beli in pink barvi. V paketu prejmete 10 balonov Unicorn Samorog.

 • Baloni 25/1, Unicorn Samorog, 28 cm

  Baloni s potiskom motiva Unicorn Samorog so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni Unicorn so v beli in pink barvi. V paketu prejmete 25 balonov Unicorn Samorog.

 • Baloni 10/1, Pocoyo in prijatelji

  Baloni iz lateksa s potiskom motiva Pocoyo. Baloni so v modri, rdeči in goldenrot barvi. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 lateks balonov motiv Pocoyo.

 • Baloni 25/1, Pocoyo in prijatelji

  Baloni iz lateksa s potiskom motiva Pocoyo. Baloni so v modri, rdeči in goldenrot barvi. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 lateks balonov motiv Pocoyo.

 • Baloni 10/1, Unicorn Samorog 1, 28 cm

  Baloni s potiskom motiva Unicorn Samorog so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni Unicorn so v beli in pink barvi. V paketu prejmete 10 balonov Unicorn Samorog.

 • Baloni 25/1, Unicorn Samorog 1, 28 cm

  Baloni s potiskom motiva Unicorn Samorog so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so iz lateksa in so velikosti 28 cm. Baloni Unicorn so v beli in pink barvi. V paketu prejmete 25 balonov Unicorn Samorog.

 • Baloni 10/1, Super Krila 28 cm

  Baloni Super Krila so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni iz naravnega lateksa in potiskani z motivom Super Kril. Velikost balonov je 28 cm. Baloni so v rdeči, roza in modri barvi. V paketu prejmete 10 balonov Super Kril.

 • Baloni 25/1, Super Krila 28 cm

  Baloni Super Krila so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni iz naravnega lateksa in potiskani z motivom Super Kril. Velikost balonov je 28 cm. Baloni so v rdeči, roza in modri barvi. V paketu prejmete 25 balonov Super Kril.

 • Baloni 10/1, Avengers Happy Birthday

  Baloni Avengers Happy Birthday so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni Avengers so v pisanih barvah iz lateksa. Velikost pisanih balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Avengers s potiskom besedila Happy Birthday.

 • Baloni 25/1, Avengers Happy Birthday

  Baloni Avengers Happy Birthday so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni Avengers so v pisanih barvah iz lateksa. Velikost pisanih balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Avengers s potiskom besedila Happy Birthday.

 • Baloni 10/1, Levji kralj

  Baloni Levji kralj so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa potiskani z motivom Levega kralja. Baloni so pisanih barv velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Levji kralj.

 • Baloni 25/1, Levji kralj

  Baloni Levji kralj so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni so iz lateksa potiskani z motivom Levega kralja. Baloni so pisanih barv velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Levji kralj.

 • Pastelni baloni Unicorn Birthday 6/1

  Pastelni baloni Unicorn Birthday so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne deklice. Baloni Unicorn z napisom Happy Birthday so v pink, roza in lila barvi. Velikost balonov Unicorn Birthday je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov Unicorn Birthday.

 • Pastelni baloni Piratske lobanje 6/1

  Pastelni baloni Piratske lobanje so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiva piratskih lobanj so v črni barvi. Velikost balonov Piratske lobanje je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom motiva piratov.

 • Pastelni baloni Bele gusarske lobanje 6/1

  Pastelni baloni Piratske lobanje so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiva piratskih lobanj so v črni barvi. Velikost balonov Piratske lobanje je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom motiva piratov.

 • Pastelni baloni Male gusarske lobanje 6/1

  Pastelni baloni Piratske lobanje so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni motiva piratskih lobanj so v črni, lila in oranžni barvi. Velikost balonov Piratske lobanje je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom motiva piratov.

 • Pastelni baloni Planes 6/1

  Pastelni baloni s potiskom motiva Planes so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne. Baloni so v pastel nebeško modri,zeleni in modri barvi.. Velikost pastelnih balonov je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov Planes.

 • Pastelni baloni Gusarski baloni 6/1

  Pastelni Gusarski baloni so namenjeni kot dekoracija ob različnih zabavnih priložnostih. Baloni gusarskega motiva so v črni, modri in rdeči barvi. Velikost Gusarskih balonov je 30 cm. V paketu prejmete 6 pastelnih balonov s potiskom motiva piratov.

 • Pastelni baloni Unicorn 6/1

  Pastelni baloni Unicorn so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju rojstnega dne deklice. Baloni Unicorn so v pastelno belih barvah. Velikost balonov Unicorn Birthday je 30 cm. V paketu prejmete 6 balonov Unicorn Birthday.

 • Miraculous lateks baloni

  Miraculous baloni iz lateksa so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni so narejeni iz lateksa v velikosti 23 cm. V paketu prejmete 6 pisanih balonov motiva Miraculous.

 • Pisani baloni Maša in Medo 10/1

  Baloni Maša in Medo so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni s potiskom Maše in Medveda so iz lateksa v pisanih barvah. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 10 lateks balonov motiva Maše in Medveda.

 • Pisani baloni Maša in Medo 25/1

  Baloni Maša in Medo so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni s potiskom Maše in Medveda so iz lateksa v pisanih barvah. Velikost balonov je 28 cm. V paketu prejmete 25 lateks balonov motiva Maše in Medveda.

 • Beli baloni Lol Surprise Birthday Girl 10/1

  Baloni motiva Lol Surprise so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni Lol Surprise so narejeni iz naravnega lateksa bele barve in so potiskani z napisom Birthday Girl. Baloni Lol Surprise so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Lol Surprise Birthday Girl.

 • Beli baloni Lol Surprise Birthday Girl 25/1

  Baloni motiva Lol Surprise so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni Lol Surprise so narejeni iz naravnega lateksa bele barve in so potiskani z napisom Birthday Girl. Baloni Lol Surprise so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Lol Surprise Birthday Girl.

 • Pink baloni Lol Surprise Birthday Girl 10/1

  Baloni motiva Lol Surprise so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni Lol Surprise so narejeni iz naravnega lateksa pink barve in so potiskani z napisom Birthday Girl. Baloni Lol Surprise so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Lol Surprise Birthday Girl.

 • Pink baloni Lol Surprise Birthday Girl 25/1

  Baloni motiva Lol Surprise so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni Lol Surprise so narejeni iz naravnega lateksa pink barve in so potiskani z napisom Birthday Girl. Baloni Lol Surprise so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Lol Surprise Birthday Girl.

 • Temno roza baloni Lol Surprise Birthday Girl 10/1

  Baloni motiva Lol Surprise so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni Lol Surprise so narejeni iz naravnega lateksa temno roza barve in so potiskani z napisom Birthday Girl. Baloni Lol Surprise so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 10 balonov Lol Surprise Birthday Girl.

 • Temno roza baloni Lol Surprise Birthday Girl 25/1

  Baloni motiva Lol Surprise so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni Lol Surprise so narejeni iz naravnega lateksa temno roza barve in so potiskani z napisom Birthday Girl. Baloni Lol Surprise so velikosti 28 cm. V paketu prejmete 25 balonov Lol Surprise Birthday Girl.

 • Baloni Lol Surprise 8/1

  Baloni motiva Lol Surprise so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Baloni Lol Surprise so narejeni iz naravnega lateksa pink in bele barve. Baloni Lol Surprise so velikosti 30 cm. V paketu prejmete 8 balonov Lol Surprise.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!