Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 31.1.2021 ne bodo mogoča.

Hvala za razumevanje!

Fontane za praznovanje

Fontane za praznovanje

Tu je 20 izdelkov.

V kategoriji lahko izbirate med rojstnodnevnimi fontanami in prskalicami za otroški rojstni dan.

Na voljo so vam fontane in prskalice od številke 0 do 9.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 20 of 20 izdelkov
 • Fontana za rojstni dan, rdeča 0

  Fontana z rdečo številko je namenjena okrasitvi rojstnodnevne torte ob praznovanju rojstnega dne. Fontana ima pripeto rdečo številko. Velikost fontane za rojstni dan je 14 cm. Fontana je narejena v obliki številke 0

 • Fontana za 1. rojstni dan, rdeča

  Fontana z rdečo številko je namenjena okrasitvi rojstnodnevne torte ob praznovanju rojstnega dne. Fontana ima pripeto rdečo številko. Velikost fontane za rojstni dan je 14 cm. Fontana ima dodano rdečo številko 1 za praznovanje 1. rojstnega dne.

 • Fontana za 2. rojstni dan, rdeča

  Fontana z rdečo številko je namenjena okrasitvi rojstnodnevne torte ob praznovanju rojstnega dne. Fontana ima pripeto rdečo številko. Velikost fontane za rojstni dan je 14 cm. Fontana ima dodano rdečo številko 2 za praznovanje 2. rojstnega dne.

 • Fontana za 3. rojstni dan, rdeča

  Fontana z rdečo številko je namenjena okrasitvi rojstnodnevne torte ob praznovanju rojstnega dne. Fontana ima pripeto rdečo številko. Velikost fontane za rojstni dan je 14 cm. Fontana ima dodano rdečo številko 3 za praznovanje 3. rojstnega dne.

 • Fontana za 4. rojstni dan, rdeča

  Fontana z rdečo številko je namenjena okrasitvi rojstnodnevne torte ob praznovanju rojstnega dne. Fontana ima pripeto rdečo številko. Velikost fontane za rojstni dan je 14 cm. Fontana ima dodano rdečo številko 4 za praznovanje 4. rojstnega dne.

 • Fontana za 5. rojstni dan, rdeča

  Fontana z rdečo številko je namenjena okrasitvi rojstnodnevne torte ob praznovanju rojstnega dne. Fontana ima pripeto rdečo številko. Velikost fontane za rojstni dan je 14 cm. Fontana ima dodano rdečo številko 5 za praznovanje 5. rojstnega dne.

 • Fontana za 6. rojstni dan, rdeča

  Fontana z rdečo številko je namenjena okrasitvi rojstnodnevne torte ob praznovanju rojstnega dne. Fontana ima pripeto Frdečo številko. Velikost fontane za rojstni dan je 14 cm. Fontana ima dodano rdečo številko 6 za praznovanje 6. rojstnega dne.

 • Fontana za 7. rojstni dan, rdeča

  Fontana z rdečo številko je namenjena okrasitvi rojstnodnevne torte ob praznovanju rojstnega dne. Fontana ima pripeto rdečo številko. Velikost fontane za rojstni dan je 14 cm. Fontana ima dodano rdečo številko 7 za praznovanje 7. rojstnega dne.

 • Fontana za 8. rojstni dan, rdeča

  Fontana z rdečo številko je namenjena okrasitvi rojstnodnevne torte ob praznovanju rojstnega dne. Fontana ima pripeto rdečo številko. Velikost fontane za rojstni dan je 14 cm. Fontana ima dodano rdečo številko 8 za praznovanje 8. rojstnega dne.

 • Fontana za 9. rojstni dan, rdeča

  Fontana z rdečo številko je namenjena okrasitvi rojstnodnevne torte ob praznovanju rojstnega dne. Fontana ima pripeto rdečo številko. Velikost fontane za rojstni dan je 14 cm. Fontana ima dodano rdečo številko 9 za praznovanje 9. rojstnega dne.

 • Mini prskalica številka 1

  Kresnička v obliki številke 1 je namenjena kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Z kresničko oziroma prskalico lahko označimo koliko let se praznuje. Velikost kresničke je cca 18 cm. Primerna je za torto.

 • Mini prskalica številka 2

  Kresnička v obliki številke 2 je namenjena kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Z kresničko oziroma prskalico lahko označimo koliko let se praznuje. Velikost kresničke je cca 18 cm. Primerna je za torto.

 • Mini prskalica številka 3

  Kresnička v obliki številke 3 je namenjena kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Z kresničko oziroma prskalico lahko označimo koliko let se praznuje. Velikost kresničke je cca 18 cm. Primerna je za torto.

 • Mini prskalica številka 4

  Kresnička v obliki številke 4 je namenjena kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Z kresničko oziroma prskalico lahko označimo koliko let se praznuje. Velikost kresničke je cca 18 cm. Primerna je za torto.

 • Mini prskalica številka 5

  Kresnička v obliki številke 5 je namenjena kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Z kresničko oziroma prskalico lahko označimo koliko let se praznuje. Velikost kresničke je cca 18 cm. Primerna je za torto.

 • Mini prskalica številka 6

  Kresnička v obliki številke 6 je namenjena kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Z kresničko oziroma prskalico lahko označimo koliko let se praznuje. Velikost kresničke je cca 18 cm. Primerna je za torto.

 • Mini prskalica številka 7

  Kresnička v obliki številke 7 je namenjena kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Z kresničko oziroma prskalico lahko označimo koliko let se praznuje. Velikost kresničke je cca 18 cm. Primerna je za torto.

 • Mini prskalica številka 8

  Kresnička v obliki številke 8 je namenjena kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Z kresničko oziroma prskalico lahko označimo koliko let se praznuje. Velikost kresničke je cca 18 cm. Primerna je za torto.

 • Mini prskalica številka 9

  Kresnička v obliki številke 9 je namenjena kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Z kresničko oziroma prskalico lahko označimo koliko let se praznuje. Velikost kresničke je cca 18 cm. Primerna je za torto.

 • Mini prskalica številka 0

  Kresnička v obliki številke 0 je namenjena kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Z kresničko oziroma prskalico lahko označimo koliko let se praznuje. Velikost kresničke je cca 18 cm. Primerna je za torto.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!