Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 31.1.2021 ne bodo mogoča.

Hvala za razumevanje!

Ure

Ure

Tu je 6 izdelkov.
Prikazanih 1 - 6 of 6 izdelkov
 • Namizna ura Kamion

  Namizna ura Kamion je namenjena kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih.  Kamion ura je pozlačena in je iz medenine. Velikost darilne ure v obliki Kamiona je 28x12x18 cm. Baterije za delovanje ure niso priložene.

 • Namizna ura Starinski motor

  Namizna ura Starinski motor je namenjena kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih.  Kamion ura je pozlačena in je iz medenine. Velikost darilne ure v obliki motorja je 30x10x22 cm. Baterije za delovanje ure niso priložene.

 • Namizna ura Starinski motor

  Namizna ura Zlat motor je namenjena kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih.  Kamion ura je pozlačena in je iz medenine. Velikost darilne ure v obliki motorja je 30x10x22 cm. Baterije za delovanje ure niso priložene.

 • Namizna ura Ladja

  Namizna ura Ladja je namenjena kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih.  Ladja ura je pozlačena in je iz medenine. Velikost darilne ure v obliki Ladje je 32x10x40 cm. Baterije za delovanje ure niso priložene.

 • Namizna ura Dva angela

  Namizna ura Dva angela je namenjena kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih.  Dva angela ura je pozlačena in je iz medenine. Velikost darilne ure v obliki dveh angelov je 28x12x25 cm. Baterije za delovanje ure niso priložene.

 • Namizna ura Slon

  Namizna ura Slon je namenjena kot darilo ob različnih zabavnih priložnostih.  Slon ura je pozlačena in je iz medenine. Velikost darilne ure v obliki zlatega slona je 23x12x33 cm. Baterije za delovanje ure niso priložene.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!