Minions

Minions

Tu je 6 izdelkov.

Minions namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv Minions za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite!

Prikazanih 1 - 6 of 6 izdelkov
 • Minions rojstnodnevna vabila

  Otroška vabila motiv Minions so namenjena kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila Minions imajo priložene ovojnice. V paketu prejmete 8 rojstnodnevnih vabil Minions.

  5,52 €
 • Minions folija balon

  Folija balon Minions je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon motiv Minions je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona motiv Minions je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Minions.

  5,88 €
 • Minions folija balon Happy Birthday

  Folija balon Minions je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon motiv Minions z napisom Happy Birthdayje sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona motiv Minions je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Minions.

  5,88 €
 • Folija balon Minions Orbz

  Folija balon Minions Orbz je namenjen različnim zabavnim trenutkom. Primeren je kot darilo za dekoracijo ali za katere druge zabavne priložnosti Balon je sestavljen iz posebne folije in je velikosti 45 cm. Balon Minions je narejen iz pvc in je popolnoma okrogel. Balon se lahko napolni z zrakom ali helijem. V paketu dobite 1 nenapihnjen balon.

  13,08 €
 • Minions pojoči folija balon

  Folija balon Minions je narejen tako, da vam zapoje melodijo Happy Birthday cca 50x. Balon je sestavljen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 71 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon motiv Minions.

  22,68 €
 • Minions Airwalker balon

  Balon AirWalker Minions je namenjen kot dekoracija ob popestritvi otroške zabave. Balon Airwalker Minions ne potrebuje dodatnih uteži, saj je narejen na način, da izgleda da navidezno hodijo poleg vas. Air Walker Minions balon se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost Air Walker balona je 71x109 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon.

  34,68 €

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!