Obveščamo vas, da v času med 15.07.2021 in 29.07.2021 naročila v spletni trgovini niso možna zaradi kolektivnega dopusta!

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Top zabava

Kaktus zabava

Kaktus zabava

Tu je 7 izdelkov.

Kaktus zabava namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi party dodatki motiva Kaktus zabava za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 7 of 7 izdelkov
 • Krožniki Kaktus zabava 6/1

  Krožniki v obliki kaktusa so namenjeni kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Krožniki Kaktus so narejeni iz tršega papirja. Velikost krožnikov v obliki kaktusa je 23x24 cm. V paketu prejmete 6 krožnikov motiv Kaktus.

 • Kozarčki Kaktus zabava 6/1

  Kozarčki motiva Kaktus zabava so namenjeni kot namizna dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Kozarčki motiva Kaktus so narejeni iz tršega papirja. Volumen kozarčkov Kaktus je 220 ml. V paketu prejmete 6 kozarčkov Kaktus zabava.

 • Serviete Kaktus zabava 20/1

  Serviete motiva Kaktus so namenjene kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Serviete kaktus so narejene iz papirja. Serviete motiva Kaktus so velikosti 22x27 cm. V paketu prejmete 20 serviet Kaktus.

 • Kaktus zabava dekoracija za torto

  Dekoracija motiv Kaktus je namenjena okrasitvi torte ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Tortna dekoracija Kaktus je sestavljena iz 5 različnih kosov. Velikost posamezne dekoracije je 9x20 cm. Tortna dekoracija je narejena iz lesa in kartona.

 • Kaktus zabava set za slikanje

  Set za slikanje motiv Kaktus je namenjen kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Set Kaktus vsebuje 5 različnih pripomočkov za fotografiranje. Pripomočki za fotografiranje so narejeni iz papirja in lesa.

 • Kaktus zabava set za 6 otrok

  Set za praznovanje 6 otrok vsebuje naslednje izdelke -6 krožnikov Kaktus -6 kozarčkov Kaktus volumna 220 ml -20 serviete kaktus -Set za slikanje Kaktus

 • Kaktus zabava set za 12 otrok

  Set za praznovanje 12 otrok vsebuje naslednje izdelke -12 krožnikov Kaktus -12 kozarčkov Kaktus volumna 220 ml -20 serviete kaktus -Set za slikanje Kaktus -Dekoracija za torto Kaktus

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!