Spoštovani!

Obveščamo vas, da je naša stran v prenovi, zato naročila do 31.1.2021 ne bodo mogoča.

Hvala za razumevanje!

Batman

Batman

Tu je 7 izdelkov.

Batman namizna in ostala dekoracija za praznovanje otroškega rojstnega dne.

Izbirate lahko med krožniki, kozarčki, prtički, baloni in ostalimi dodatki motiv Batman za pripravo nepozabnega otroškega praznovanja.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Prikazanih 1 - 7 of 7 izdelkov
 • Kozarčki RUMENI 270 ml / 8 kos

  Kozarčki v rumenibarvi, so namenjeni zabavi ob praznovanju rojstnega dne, obletnic in drugih zabavnih prireditev. Kozarčki so narejeni iz tršega papirja. Vsebina: 270 ml. V paketu prejmete 8 kozarčkov.

 • Party vabila Batman 6/1

  Party vabila Batman so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vabila so velikosti 9x14 cm. V paketu prejmete 6 vabil Batman z priloženimi ovojnicami.

 • Vrečke za darilca Batman

  Vrečke za darilca so namenjena zabavi ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Vrečke so iz pvc in so velikosti 19x23 cm. V paketu prejmete 6 vrečk za darilca Batman.

 • Prt Batman

  Namizni prt motiva Batman je namenjen kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Namizni prt Batman je narejen iz pvc. Velikost namiznega prta je 120x180 cm.

 • Batman namizni prt

  Namizni prt motiva Batman je namenjen kot dodatek k praznovanju otroškega rojstnega dne. Namizni prt Batman je narejen iz pvc. Velikost namiznega prta je 120x180 cm.

 • Folija balon Batman

  Balon motiva Batman je namenjen kot dekoracija ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Balon Batman je narejen iz posebne folije in se lahko napihne s helijem ali z zrakom. Velikost folija balona je 45 cm. V paketu prejmete en nenapihnjen balon Batman za praznovanje otroškega rojstnega dne.

 • Batman transparent Happy Birthday

  Transparent Batman v obliki napisa Happy Birthday je namenjen okrasitvi prostora ob praznovanju otroškega rojstnega dne. Transparent za rojstni dan je narejen iz tršega papirja. Dimenzija transparenta je 180x15 cm.

Nasveti

Obišči kotiček Idej

Sprejmi

TOP-ZABAVA.com uporablja piškotke, da bi lahko ustrezno služila spletne vsebine in nemoteno nakupovanje:  Klinite, da se omogoči nakup in druge vsebine, ki jih ni mogoče zagotoviti brez piškotkov. S potrditvijo na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov. Sprejmite piškotke in si oglejte odlične izdelke!